26.1 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Ezt teszi Pécsi Ildikó a házával, miután kilakoltatta az unokáját

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A színésznő ex menyének, Pártos Csillának és fiának még idén nyáron ki kell költöznie a budai villából.

Végre pont kerül a három éve húzódó ingatlanbotrány végére, jogerős bírósági döntés van ugyanis arról, hogy Pécsi Ildikó egykori menyének, Pártos Csillának és fiának – aki Pécsi Ildikó unokája – ki kell költöznie a Cseppkő utcai ingatlanból, ami jogszerűen a színésznő tulajdona.

A kilakoltatásra elvileg már idén nyáron sor kerül.

Pártos Csillára és 19 éves fiára mindenképp komoly lelki megpróbáltatás vár, ugyanis ha nem mennek ki ön­szántukból, a végrehajtó a törvény erejével kötelezheti őket a távozásra. Még az is előfordulhat, hogy egy teherautó leparkol a ház előtt, és megkérdezik: ma vagy holnap lesznek kedvesek elhagyni a házat?

Mindez azonban nem azért történik, mert Pécsi egy kicsit is vissza akar költözni a budai ingatlanba. Ügyvédje, dr. Magyar György szerint remekül érzi magát férjével Gödöllőn. Ám az a hír járja, hogy feltett szándéka eladni a házat.

A Bors értesülései szerint már talált is egy potenciális vevőt, a szomszéd ugyanis komoly érdeklődést mutat…

Forrás: Ripost

Fotó: Sulyok László

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Újra bálna tűnt fel a Szajnában – képek

Nagy méretű bálna tűnt fel a Szajnában, egy hónappal azután, hogy egy másik tengeri emlős, egy kardszárnyú delfin...

Észak-Korea vezetése hajmeresztő bejelentéssel állt elő

A szakértők értetlenül állnak az északi, a koronavírus érkezésével kapcsolatos álláspont előtt. Észak-Korea lakosságát eközben arra figyelmeztette az...

A magyar katona nem társadalmi termék, hanem védelmező. A magyar hadsereg nem költségvetési kérdés, hanem a nemzeti megmaradás őre.

Amióta az eszemet tudom, mindig a hadsereg jelentette a rend végső bizonyosságát. Amikor hazánk határvidékén dörögtek a fegyverek,...

100 hektáron lángol egy fenyőerdő a Bükkben

Mintegy száz hektáron ég a fenyőerdő Miskolc külterületén, a Bükkben, Jávorkút közelében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közölte, hogy...
facebook