6.5 C
Budapest
2023. február. 2. csütörtök

Ezt súgta a királynő Harry fülébe, aki utána felállt, majd könnyezve elhagyta a palotát

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Először beszélgettek a nagy balhé óta 4 órán keresztül. Senki nem tudta mit mondott neki a királynő. Eddig!

Harry herceg visszautazott a palotába hivatalos ügyeket intézni az ő és kedvese palotától való különválásával kapcsolatban. Mondani sem kell, elég nagy volt a feszültség, sok minden történt az elmúlt hónapokban, ami egy valóságos érzelmi hullámvasút volt a royal család számára.

Harry megbántotta a királynőt hirtelen kiválásával, amit nem beszélt meg senkivel a feleségén kívül, de a legnagyobb csapást Erzsébet számára mégis dédunokájának “elvesztése” jelentette, akit ráadásul ezen alkalommal sem vittek Angliába szülei. Hiába volt annyira megértő és támogató Erzsébet királynő, Meghan és Harry még azzal is szembe mentek vele, hogy a royal címükből akartak pénzt csinálni.

Nem csoda, hogy mindenki azt találgatta, vajon mi történik, amikor Erzsébet királynő és Harry ketteseben elvonultak, hogy 4 órán keresztül négyszemközt beszélgessenek. Kilométereket sétáltak együtt, majd egy tea mellett leülve még órákon át társalogtak.

Harry könnyes szemmel távozott egy ölelés után. Talán ez volt Harry és a Királynő utolsó lehetősége, hogy megbeszéljék a problémákat, és végleg megalapozzák, hogy milyen mederben alakul a továbbiakban a kapcsolatuk.

Ahogy azt sejtettük, az egyébként határozott és kemény királynő elsősorban mégiscsak egy csupa szív anyuka, nagymama és dédnagymama, akinek a család az első, és mindent megtesz, hogy fennmaradjon köztük a szeretet.

A beszélgetés végén odahajolt Harryhez, majd a fülébe súgta, hogy “tudnod kell, hogy nagyon szeretlek, mind nagyon szeretünk téged, és a családoddal együtt bármikor szívesen látunk vissza!”

Azt azért hozzátette, hogy egy feltétele neki is van, csak annyit kér, hogy a királyi névből ne csináljon üzletet.

Harryt nagyon megérintette az egész látogatása Angliában, és feltehetően a királynő feltételéből sem lesz probléma, hiszen Harry és Meghan már korábban bejelentették, hogy elállnak a “royal” márkanevük használatától.

Mirror

Hirmagazin.eu

Fotó: GettyImages

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Döntött a kormány, módosította az adósságrendezés szabályait

Több, a családi csődvédelem szempontjából meghatározó törvényt is felülírt a kormány legfrissebb határozatával, amelyben átírták az adósságrendezés szabályait.   Rendeletben...

HRW: Ukrajna a nemzetközi jog által tiltott aknákat vetett be Izjumnál – írja az euronews.com

Nemzetközi jog által tiltott aknákat használ Ukrajna - állítja a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi jogvédő szervezet. A tiltott...

Hatvan házkutatás – Újabb orvosok és cégvezetők kerültek rendőrkézre

A gyógyászati segédeszközös csalási ügyben 250 rendőr csapott le 6 orvosra, 8 cégvezetőre és 3 alkalmazottra. Újabb 17 embert...

Időjárás! .. Holnap jön a havazás, és aztán olyan lehűlés, amely nem engedi elolvadni a havat – videó

Nagy esély van arra, hogy hosszú, kemény tél áll előttünk.. Napos idő várható február 2-án, a hagyomány szerint pedig...