6 C
Budapest
2022. december. 6. kedd

Ezt nem szabad az unikornissal a Balatonban – videók

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Jön a hosszú hétvége, megtelik a Balaton – akár felelőtlenebb emberekkel is, ezért a vízimentők előre szólnak pár dolog miatt.

Balatoni vendégcunami közeledik a hosszú hétvégére – várhatóan -, ezt felvezetve terjedelmes “használati útmutatót” állított össze a magyar tengerrel kapcsolatban a LikeBalaton.hu, amelynek tudósítója a Vízimentők Magyarországi Szövetségének balesetszimulációján járt, cikkében pedig felsorolja, milyen veszélyek leselkedhetnek ránk a parton vagy a vízben.

  1. Elalvás a parton – figyelni kell, hogy ha árnyékba települünk, és elszundikálunk, az árnyék idővel arrébb megy, így égési sérüléseket szerezhetünk a napon. Ha mást látunk a napon elaludni, ne féljünk szólni neki! Legrosszabb esetben kiderül, hogy valaki szándékosan akar leégni.
  2. Vízbe menés – mindig a lépcsőket kell használni.
  3. Az iszapdobálás veszélyes – az iszapban gyakran vannak kavicsok, amelyek a szembe kerülve nagy bajt csinálhatnak.
  4. Vízmélységre vigyázni – mindenhol ki van táblázva a 120 centis víz kezdete, aki a parton sört vagy fröccsöt fogyasztott, ennél beljebb soha ne menjen, még akkor se, ha matrac vagy más elúszott tárgy után igyekszik! Az apukák se kapcsoljanak szuperhősüzemmódba!
  5. Vízibicikliről fejest ugrani – tilos és életveszélyes. Soha nem lehet tudni, hol milyen mély a víz.
  6. Úszni csak a parttal párhuzamosan – így gyorsabban odaér a segítség, ha szükség van rá (görcs, szédülés).

Videók is készültek a biztonság könnyebb észben tartásáért.

infostart, Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Lengyelország után újabb országba csapódott be egy rakéta

Rakétát találtak moldáv határőrök Briceni közelében, az ország északi csücskében – áll a moldáv belügyminisztérium közleményében. A hétfői, Ukrajnát ért...

Itt a döntés: Timi nyerte el Árpa Attila szívét! A Nagy Ő miatt akár gyereket is vállalna a műsor győztese

Három hét után meghozta a végső döntést Árpa Attila. A Nagy Ő hétfői, utolsó adásban már csak két hölgy...

Figyelem! Lőfegyver lehet a TOP-listás körözött személynél! – Ne próbáljátok meg feltartóztatni, hívjátok bármelyik rendőri számot!

Hazai-, európai- és nemzetközi elfogatóparancs van érvényben a nagyon veszélyes rabló, Sütő Ferenc ellen. Forrás és nyitókép: police.hu Hirmagazin.eu

Vlagyimir Putyin kitiltotta az orosz médiából az „LMBT-propagandát”

Vlagyimir Putyin orosz elnök aláírta azt a törvénymódosítás-csomagot, amely megtiltja az a médiában az LMBT-aktivistáknak a nemi átalakítással...