21.5 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Ezt mondta Orbán Viktor győzelmi beszédében

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Orbán Viktor győzelmi beszédében, a Bálna előtti téren köszönetet mondott azoknak, akik részt vettek a választáson.

“Magyarország azt bizonyította a magas részvétellel, hogy európai nemzet, a magyaroknak Európában van a helyük. Itt van a mi hazánk is, ezért meg is akarjuk változtatni” –mondta beszédében.

„Rekordrészvétel mellett rekordgyőzelem arattunk. Tudjuk, hogy a népvándorlással és a migrációval új korszak kezdődött, emiatt nyugodtan mondhatjuk, hogy ez egy korszakos győzelem” – értékelte a Fidesz teljesítményét az EP-választáson, amivel 13 mandátum jutottak az Európai Parlamentben. Aztán megköszönte a szavazóiknak, „akik úgy döntöttek hogy Magyarország magyar maradjon”, és elmondta, hogy határon túli magyarokat is képviselni fogják Brüsszelben.

Orbán Viktor Miniszterelnökünk győzelmi beszéde:

https://www.facebook.com/blikkhu/videos/657809168013373/

Orbán Viktor külön kiemelte, rekordrészvétel mellett arattak rekordgyőzelmet, elsősorban azzal, hogy a migrációt kellően komolyan vették.

Úgy látja, a nemzetegyesítés nagy, vissza nem térő lehetősége a mostani.

Van még egy egész éjszakánk, hogy elemezzük a győzelmet, de ez elsőre egy megbizatás három dologra: állítsuk meg a bevándorlást, védjük meg a nemzetek Európáját, és védjük meg a keresztény Európát. És ezt is fogjuk tenni

– fogalmazott a Fidesz elnöke.

 Az is kiderült – folytatta -, az emberek Magyarországon azt gondolják, hogy Brüsszelben változásra van szükség. Olyan vezetők kellenek, akik az európai emberek érdekét képviselik, akik tisztelik az európai nemzeteket és olyan európai vezetők kellenek, akik büszkék a 2000 éves keresztény kultúránkra – hangsúlyozta Orbán Viktor, aki megerősítette: számukra Brüsszelben is mindig Magyarország lesz az első, és mindenkivel együtt fognak működni, aki meg akarja állítani a bevándorlást.

A Fidesz-KDNP 13 képviselőt küldhet az EP-be, miután a szavazatok 52,14 százalékát szerezte meg.

Mindent a mai EP-választásról itt talál meg!

blikk

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Egy férfi rohant be a metróalagútba a Blaha Lujza térnél és elvágta a torkát

Hatósági zárás miatt nem jár a 2-es metró a Deák Ferenc tér és az Örs vezér tere között...

Miért van egyre több pajzsmirigybeteg? Az endokrinológus válaszol

A kételkedők joggal vetik fel, hogy ez csupán látszat, hiszen a jobb diagnosztikus módszerek miatt érezzük csak, hogy...

Ukrajna részben leállította a földgáz szállítását Európába

Ukrajna bejelentette, hogy felfüggeszti a földgáz tranzitját egy olyan tranzitponton keresztül, amelyen az Oroszországból Európába szállított gáz közel...

Órák kérdése, és hivatalosan fizetésképtelen lehet Oroszország

Órák választhatják el Oroszországot a fizetésképtelenségtől, amely már a háború kitörése óta fenyegeti Moszkvát – írja a Bloomberg. Vasárnap este...