4.9 C
Budapest
2022. november. 28. hétfő

Ezt jósolja Azték horoszkópod 2017-re!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az Azték birodalom a 14. századtól két évszázadon át élte virágkorát a ma ismeretes Mexikó területén. Papjaik természetesen foglalkoztak csillagászattal és folyamatosan figyelték a természet változásait is.

aztek-horoszkop

Asztrológiai ismereteik kimondottan fejlett volt összesen 20 személyiségtípust különböztettek meg a születési nap alapján, amiket állatokról és természeti jelenségekről neveztek el.

Az Aztec birodalom az egyik leggazdagabb birodalomnak számított, amely kihatott az asztrológiai ismereteikre is. Igazán kiterjedt tudásuknak köszönhetően születési napok alapján képesek voltak a csillagokból jósolni a jövőt illetően. Korszerű eszközeikkel folyamatosan figyelték a természet és a csillagok kapcsolatát, amit később horoszkópok megírásánál fel is használtak. Összesen 20 csillagjegyet különböztettek meg és ezek tulajdonságait voltak képesek remekül behatárolni a csillagok állásából.

Mi az Azték horoszkópod?

Amennyiben nem tudod, hogy milyen csaillagjegybe is tartozol az Azték horoszkóp szerint, akkor vess egy pillantást a lenti listára. Mint ahogy már melítettük az Azték horoszkóp nem veszi figyelembe az évet, amiben születtél így a születési napod alapján kerülsz a csillagjegyed alá.

I. 1 – I. 6. Virág
I. 7 – I. 19. Nád
I. 20. – II. 1. Bagoly
II. 2 – II. 14. Eső
II. 15 – II. 29. Fű
III. 1 – III. 13. Krokodil
III. 14 – III. 26. Párduc
III. 27. – IV. 8. Őz
IV. 9 – IV. 21. Virág
IV. 22. – V. 4. Nád
V. 5 – V. 17. Bagoly
V. 18 – V. 30. Eső
V. 31. – VI. 12. Fű
VI. 13 – VI. 25. Kígyó
VI. 26. – VII. 8. Tűzkő
VII. 9 – VII. 21. Majom
VII. 22. – VIII. 3. Gyík
VIII. 4 – VIII. 16. Földrengés
VIII. 17 – VIII. 29. Kutya
VIII. 30. – IX. 11. Ház
IX. 12 – IX. 24. Keselyű
IX. 25. – X. 7. Víz
X. 8 – X. 20. Szél
X. 21. – XI. 2. Sas
XI. 3 – XI. 15. Nyúl
XI. 16 – XI. 28. Krokodil
XI. 29. – XII. 11. Párduc
XII. 12 – XII. 24. Őz
XII. 25 – XII. 31. Virág

Krokodil

Határozott, erős jellemek, akik szeretik biztos kézzel irányítani az életüket. Hatalmas a munkabírásuk, nem ismernek lehetetlent. Vezető pozícióban rendkívül jól érzik magukat, maximalisták önmagukkal, munkatársaikkal szemben. A lelkük mélyén nagyon jószívűek és nagylelkűek. A szerelmükért minden áldozatra képesek.

A 2017-es év alapvetően inkább jó hatású lesz a Krokodil jegyének szülöttei számára. Már az év első felében valami egészen új lehetőség vár rájuk, ami egy nagyon sikeres életmódon belüli változást hoz. Lehet, hogy ez nem jár feltétlen költözéssel vagy új munkával, de a napi életükben sok mindent átalakít, gördülékennyé tesz. Legyenek nyitottak mások remek ötleteire, még akkor is, ha máskor nem szívesen hallgatnak tanácsokra. Ha azonban mégis valami új munkán törik a fejüket, akkor erre a február és a március tartogat jó lehetőségeket. A tavasz vége és a nyár egy kicsit csendesebb időszakot jelez. Ha tehetik, a szabadságukat júniusban vegyék ki. Mindegy, hogy elutaznak vagy otthon maradnak, a lényeg az, hogy töltsenek minél több időt a családjukkal.

Ha van gyermekük vagy gyermekeik, akkor ebben a hónapban sok érdekes új dolgot megtudhatnak róla vagy róluk. A július és augusztus inkább az anyagi gyarapodásnak kedvez. Az ősz elején átmenetileg egy kicsit megtorpanhat az anyagi fellendülés, főként akkor, ha üzlettel vagy vállalkozással foglalkoznak. Kedvező és vidám hónap lesz a november, még akkor is, ha amúgy nem igazán kedvelik a telet. December második felében módjuk lesz egy kicsit lazítani, és olyan dolgokkal foglalkozni, amit a legszívesebben csinálnak, például az ünnepekben több időt tölteni a szeretteikkel.

Szél

Vidám, könnyed, kellemes emberek. Az élet nehézségeit nem fogják fel drámának, mindig alkalmazkodnak a körülményekhez. Rendkívül élénk az észjárásuk, kíváncsiak, nyíltak, érdeklődőek. Kicsit nehezen döntenek, sokszor határozatlanok és befolyásolhatóak, akárcsak névadójuk, a szél.

A 2017-es év egy kedvező magánéleti fordulattal kezdődik. Ámor valósággal tálcán kínálja fel a lehetőséget. Ha élethelyzetük engedi, akkor akár egy új szerelem ígérete is felcsillan, bár a kialakulására még várni kell. Tavasszal kicsit több munkájuk lesz, de sikerül összehangolni azt a magánélettel. Talán egy kicsit a barátság kerül háttérbe. Vigyázzanak, hogy egy régi barátot ne felejtsenek el még akkor sem, ha az utóbbi időben nem volt olyan kellemes, mint amilyen régen.

A nyári szabadságukat inkább vagy többletmunkával, vagy valamilyen lakáson belüli felújítással fogják tölteni, nyár vége felé már elfogy a korábbi nagy energiájuk. Az augusztus végét töltsék több pihenéssel. Ha idén feltétlenül utazni is szeretnének, ehhez válasszák az őszt. Ez az évszak ahhoz is remek lehetőséget teremt, hogy valamit tegyenek az egészségükért. Ha egy kicsit másképp étkeznek, több vitamint fogyasztanak és mozognak, nemcsak fittebbek lesznek, hanem sokkal nagyobb energiával lépnek be a télbe. Erre szükségük is lesz, mert november közepétől valami érdekes, ám teljes embert kívánó új kihívás várja önöket. Ha van gyermekük, az év utolsó hónapjaiban kicsit több figyelmet igényel, de ha ezt megkapja, akkor sok örömöt is okoz. A karácsony egy meghitt időszakot sejtet.

Tűzkő

Tréfás, vidám, kellemes emberek, akik szeretnek a társaság középpontjában lenni. Hasonlatosan a mi hagyományos asztrológiai felosztásunk szerinti Nyilasokhoz, kedvelik a nagy utazásokat, új kihívásokat, legszívesebben mindig máshol lennének, mint ahol vannak. Hatalmas adag a lelkesedésük, de nem igazán kitartóak.

Ez az év a Tűzkő szülöttei számára a beteljesült vágyak időszaka lesz. Nagyon nagy szerep jut ebben az évben a pozitív gondolkodásnak. Ezzel valóságos mágnesként fogják bevonzani életükbe a jó dolgokat. Humoruk valóságos csúcsformában lesz, de szerencsére most akaratlanul sem fognak vele másokat megbántani. Barátaik közül többen példaképként fognak tekinteni a Tűzkő jegyűekre. Nyáron sokat lesznek emberek között, akár még új barátságokat is köthetnek. Utazásra a nyár egésze alkalmas lesz, a leghelyesebben akkor cselekszenek, ha rövidebb utakra mind a három hónapban elmennek.

Ősszel egy új szellemi terv lép be az életükbe, ami friss pezsgést hoz, és ami ismét új ismeretségekkel szolgál. Ez persze lehet valamiféle szakmai továbbképzés, egy új tanfolyam, vagy akár egy új hobbi.
Novemberben furcsán összeolvad a barátság és a szerelem, de ezt az önökre jellemző humorukkal fogják kezelni. Ne zárkózzanak el olyan érzések elől, amelyek esetleg szokatlanok, hadd legyen ez az év mindenben az új dolgok időszaka! Az év legnyugodtabb időszaka a tél lesz. Talán eleinte saját maguknak sem vallják be, hogy egy kicsit el is fáradtak, nem bánják, ha kevesebb önök körül a mozgalmasság, és nyugodtabbak az ünnepek.

Gyík

Őszinte, mozgékony, eleven emberek, akik szeretik, ha az élet körülöttük változásban van. Környezetük szemében néha túl eredetinek tűnhetnek. A legnagyobb erényük, hogy mindig vállalják önmagukat. Toleranciájuk és érdekes lényük a leginkább a mi asztrológiai felosztásunk szerinti Vízöntőkre emlékeztet.

A most beköszöntő év egy kicsit eseménytelenebb lesz, mint ahogyan szeretik az életet. Ez főleg az év első harmadában lesz szokatlan. Családjuk akár egy kis lustasággal is vádolhatja a Gyík jegyűeket, pedig valójában minden lehetőséget megragadnak, hogy visszanyerjék energiájukat. Egy tavaszi méregtelenítő kúra ebben nagy segítséget nyújthat. Áprilisban nemcsak a tárgyi környezetüket fogják kitakarítani, hanem a szervezetüket is. Fogyasszanak sok folyadékot, ha pedig volt valami káros szokásuk, most sokkal könnyebben le tudnak majd szokni róla.

A nyár egy kellemes fordulattal kezdődik, ami közérzetükre is remekül hat. Különösen a június és a július eleje lesz eleven, utazásra ennek ellenére inkább az augusztus lesz alkalmas. Különösen nagy energiát ad, ha legalább egy hetet víz mellett töltenek. Szeptemberben már senki nem vádolhatja a Gyík jegyűeket lustasággal. A munkájukon belül egy új kihívás annyi feladatot és új örömöt hoz, hogy még az elmúlt aktívabb éveket is felülmúlják. A december eleje egy munkahelyi sikerélményt hoz, ami mind anyagilag, mind erkölcsileg elégedettségre ad okot. Nem csoda, hogy ennek hatására nagy hangsúlyt fektetnek a karácsonyi bevásárlásra, még olyan embereknek is vesznek valami szépet, kedveset, akik erre nem is gondolnak.

Földrengés

Lelke mélyén hatalmas szenvedélyek, mély érzelmek és indulatok lappanganak. Olykor túlságosan hevesek, előbb cselekszenek és később gondolkodnak. Bátrak, magabiztosak, függetlenek, akikről környezetük azt hiszi, hogy nincs szükségük senkire. Ez nincs így, de az alárendelt szerepet nem tűrik a kapcsolataikban.

Némi kis szorongással lépnek a 2017-es évbe, de amitől félnek, nem következik be. Társkapcsolatukban, de barátaik között is viták lehetségesek. Ez hangulatukat is hullámzóvá teszi. Talán a március lesz a legalkalmasabb, hogy egy kicsit önmagukba nézzenek, és alaposan megvizsgálják a lelkük mélyén, mi az, ami nem tökéletes. Az április egy érdekes találkozást ígér, ráadásul segít a kavargó gondolatok elrendezésében.

A nyár ugyan az elmúlt évek nyaraihoz képest kevesebb eseményt hozhat, de legalább lelkük békéjéhez visszatalálnak. Ebben az évszakban nem ártana, ha pár napra egyedül utaznának valahova, méghozzá olyan helyre, ahol kevés ember veszi körül önöket. Ez segítséget nyújtana ahhoz, hogy kilépjenek a hétköznapok taposómalmából. Az ősz kicsit mozgalmasabb, sőt ez az évszak lesz a legkedvezőbb üzleti sikerekre, vállalkozások beindításához. Legyenek bátrak és kezdeményezők, ne hallgassanak a pesszimista óvatoskodókra! Ez persze nem jelenti azt, hogy ne legyenek kellően megfontoltak. Decemberben már a következő év színes tervei kerülnek előtérbe. A legszívesebben a karácsonyt is végigdolgoznák, de szerencsére családjuk ezt nem fogja megengedni.

Kígyó

Kicsit zárkózott, csendes, mély, intelligens emberek. Sok művész kerül ki a Kígyó jegyének szülöttei közül. A szellemi tervek vagy valami elvont tevékenység egy olyan világba vezetik, ahol végre önmaguk lehetnek.

Bizonyára jó hírt mondok, ha elárulom, hogy a 2017-es év a Kígyók számára egy békés, nyugodt időszakot ígér, amikor épp annyit foglalkozhatnak szellemi terveikkel és belső életükkel, amennyit csak akarnak. Ez lehetőséget kínál, hogy egy hatalmas lelki fejlődésen menjenek keresztül. Talán furcsa is lesz eleinte, hogy ezzel a változással új embereket fognak bevonzani az életükbe, akik hasonló húron pendülnek. Ha fizikai munkát végeznek, akkor már a tavasz folyamán új hobbi lép be az életükbe, ami örömöt hoz. Ha pedig művészi vagy szellemi munkát végeznek, akkor ez az év ezen belül egy komoly sikert ígér.

Nyáron kicsit több ember veszi önöket körül, ami egy cseppet fárasztja majd a szelíd, zárkózott Kígyót, főként akkor, ha az év első felében új barátok léptek be az életükbe. Ha szükségét érzik, utazzanak el pár napra, vagy otthon alakítsanak ki egy kicsit zárkózottabb életmódot. Ebben az évben az ősz lesz a kedvenc évszakuk. Nyugodtnak, békésnek, sikeresnek érzik magukat, sokan fordulnak önökhöz tanácsért. Kicsit többet is költenek, még akkor is, ha máskor takarékosabban szerettek élni. Ne feledjék el, a pénz energia, és ahhoz, hogy szabadon tudjon áramlani, nem szabad megkötni. Csodálkozva fogják tapasztalni, hogy minél többet költenek, furcsa mód annál több marad a pénztárcájukban.

Nyúl

Kicsit félénk, kedves, szelíd emberek, Az egyhangú élet nincs igazán ínyükre, kedvelik a változatosságot és a vidámságot. Rendkívül segítőkészek, megértők, empatikusak. Áldozatkész magatartásuk miatt néha ki is használják jó szívüket.

A 2017-es év egy kedvező magánéleti fordulattal veszi kezdetét. Ez persze épp annyiféle dolog lehet, ahányan vannak. Lesznek olyan Nyúl-szülöttek, akik hosszú társkereső időszak után végre úgy érzik, hogy megtalálták azt, akire vártak. Ám a társkapcsolatban, családban élők is most a szokottnál több örömöt éreznek otthonukban. Az év legkedvezőbb időszaka a tavasz és a nyár eleje lesz, amikor épp annyi szeretet veszi körül önöket, mint amennyire szükségük van. Utazásra a július lesz a legalkalmasabb. Feltétlenül olyan célt válasszanak, ami pont az ellentéte annak, ahol élnek. Ha egy csendes faluban laknak, nem ártana felfedezni egy nyüzsgő nagyvárost, ha azonban városlakók, akkor a békés hegyvidék fog örömöt okozni.

A szeptember és az október eleje egy kicsit felemás időszak lesz, sok dolog alakul pont ellenkezőleg, mint ahogyan azt tervezték. A legjobb, ha különösebb elvárás nélkül állnak a dolgokhoz és az emberekhez. A tavasz kellemes hangulata novemberben fog visszatérni. Ha munkát szeretnének váltani, vagy esetleg rég keresnek munkát, akkor ebben a hónapban több érdekes ajánlattal találkozhatnak. Ám ha elég bátrak, akkor decemberben már új munkahelyen lehetnek, és anyagi helyzetük is jobb lesz. Ez nem éppen a legrosszabb hír karácsony előtt.

Ház

A Ház jegyűek az azték horoszkóp legnyugodtabb, legstabilabb és leginkább biztonságra törekvő emberei. Jól tudnak a pénzzel bánni, beosztóak, megbízhatóak és nagyon precízek. A nyugati asztrológia szerint leginkább a Szűz jegyével rokoníthatóak.

A Ház jegyének szülöttei örömmel tapasztalják, hogy anyagi helyzetük inkább egy lassú, de biztos fellendülést mutat  a 2017-es évben. Biztosak lehetnek benne, hogy már tavasszal egy korábbi tervet meg tudnak valósítani. Áprilisban találkoznak valakivel, aki úgy érzi, hogy az élete összeomlott. Igaz, hogy az illető nem kér segítséget, de a Ház jegyűekben feltámad a segítőkészség, és ezzel nagyon is jót tesznek az illetővel. Még az sem kizárt, hogy a kapcsolatból egy hosszú, tartalmas, szép barátság lesz.

A május a hagyományok szerint a szerelem hónapja, de ez a Ház jegyűek életében most nem igazán fog érződni. Sokkal többet fognak dolgozni, mint amennyire Ámor áldásait élvezik. A társuk ezt nem is igazán veszi jó néven, még akkor sem, ha ajándékokkal próbálják pótolni az együtt töltött idő hiányát. Júniusban ezen sikerül változtatni, lepjék meg párjukat legalább egy hosszú hétvégével. Így ha júliusban megint egy kicsit több munkát vállalnak, ez már nem sérti az otthon harmóniáját. Augusztusban egy munkán belüli változásban szervezőképességük maximumát hozzák ki magukból. Hosszabb utazásra ebben az évben inkább szeptember elején lesz módjuk. Pihenjék ki alaposan magukat, mert a november és a december sok olyan izgalmas kihívást ígér, amiben nagy kár lenne nem teljes energiájukkal részt venni.

Nád

Józan, gyakorlatias, higgadt emberek, akik a leginkább kézzel fogható dolgokban hisznek. Eligazodnak a hétköznapi élet útvesztőiben, tudnak a pénzzel bánni. Néha kicsit nehezen mutatják ki az érzéseiket, holott hűségesek, megbízhatóak.

A 2017-es év első két-három hónapja egy érdekes válaszutat kínál fel a Nád-szülöttek életében. Annak ellenére, hogy ez inkább jót sejtet, egy kicsit nehezen fognak belevágni, szükségük lesz barátaik, szeretteik támogatására. A tavasz egyébként is egy olyan időszakot sejtet, amikor élvezni is tudják a korábbi évek munkájának a gyümölcseit. Ez az év nem arról szól, hogy a fogukhoz verjék a garasokat. Ha van valami olyan régi tervük, amit eddig anyagi okok miatt nem tudtak megvalósítani, akkor bátran fogjanak bele.

Nyár elején Ámor is a Nád jegyűek felé fordítja a legmosolygósabb arcát. A családban élők nyugalomra, harmóniára találhatnak otthonukban, a társkeresőknek pedig megnő a magabiztosságuk és a hódítási kedvük. Júniusban vagy július elején egy sokat ígérő találkozásban lehet részük. Szabadságra, utazásra az augusztus eleje a legalkalmasabb. Ha augusztusban távolabbi tájra utaznak, nem kizárt, hogy egy olyan érdekes találkozásban lehet részük, ami új távlatokat nyit meg a karrierjükben. Ha bármiféle ingatlannal kapcsolatos tervük van, azt halasszák szeptemberre. A békés év legnyugodtabb hónapja a december lesz. Családszerető lényük nagy örömmel készül a karácsonyra, amely még szebb lesz, mint az eddigi években.

Víz

Érzékeny, érzelmes, intuitív emberek, tele kedvességgel, segítőkészséggel és jó szándékkal. Képtelenek egyedül élni, ezért gyakran inkább kompromisszumot kötnek. Az érzelmeik által kicsit befolyásolhatóak. Nem igazán szeretik a változásokat.

Energikusan és vidáman lépnek be ebbe az évbe. Már a tél végén sikerül egy kisebb korábbi érzelmi kavarodást saját magukban lerendezniük. A tavasz tartogat egy olyan élethelyzetet, ami a barátság fontosságát hozza előtérbe az életükben. A nyár elején egy kicsit kockázatvállalóbbak lesznek a szokottnál. A sors felcsillant egy üzletet vagy egy befektetési lehetőséget, önök pedig úgy döntenek, hogy megpróbálják. A nyár eleje egy kicsit dolgosabb időszak lesz, de azért július közepén módjuk lesz egy kis lazításra. Az idei nyár inkább a kedves ismerősök, távolabbi rokonok meglátogatásáról szól, mint a nyaralásról.

Ősszel egy kisebb bizalmatlansággal összefüggő probléma lehet a társkapcsolatukban, de ez lehetőséget nyújt, hogy régebbi problémákat átbeszélgessenek, és még közelebb kerüljenek egymáshoz. Télen nagyobb szükségük van arra, hogy egyfajta belső függetlenséget tapasztalhassanak meg. Ez az időszak tehát jó próbatétele lesz a házasságnak vagy a tartós párkapcsolatnak. A próba azonban valószínűleg nagyon is jól fog sikerülni, mert a karácsony a lehető legjobb hangulatban találja a Víz jegyűeket. Ha van olyan tervük, amit nem tudtak valóra váltani, ez eggyel több ok, hogy az új évbe is vidám, energikus hangulatban lépjenek át.

Kutya

Barátságos, kellemes, igazi társas lény, aki rendkívül hűséges mind a szerelemben, mind a barátságban. Nyílt, egyenes, közvetlen, a változásokat nem igazán kedveli. Nem szeret utazni, még vendégségbe is ritkán megy, az viszont nagyon a kedvére van, ha hozzá jönnek látogatóba. Lehetőleg minél többen és minden nap!

Azoknak a Kutyáknak, akik bármiféle szellemi munkát végeznek, az év kezdete valóságos csúcspont lesz. Kommunikációs képességük remek, az eszük úgy vág, mint a borotva. Sok Kutya-szülött már tavasszal megnyílik valami új szellemi terv irányába, ami az elkövetkezendő éveikre is komoly hatással lesz. Egy munkán belüli változás kisebb utazásokat és érdekes új emberek ismeretségét hozza az életükbe, olyannyira, hogy nyár elejére kicsit el is fáradnak. Nem csoda, ha családjuk kérése ellenére nyáron eszük ágában sem lesz utazni. Ebben az évben a szabadságukat inkább arra fogják használni, hogy valamilyen képzésen vegyenek részt.

Augusztusban nem ártana egy kis kikapcsolódás, vagy legalább pár olyan hét, amikor kilépnek a napi rutinból. Ha egyedülállók, akkor szokatlan módon inkább az ősz, különösen az október hozhat kecsegtető találkozásokat. Ne legyenek bizalmatlanok! Az év utolsó harmadában még az sem kizárt, hogy mind a munkájukat, mind a régebbi kapcsolataikat kicsit elhanyagolják egy új ismeretség kedvéért. Az év vége felé rokonaik egy kicsit több időt és figyelmet követelnek, ami ugyan erőt von el önöktől, de mégis lehetővé teszi, hogy nyugodt lelkiismerettel lépjenek át a következő esztendőbe.

Mozgékony, könnyed, érdeklődő és eleven. Életében a kommunikációé a főszerep, minden érdekli és mindenről tudni akar. A mi hagyományos asztrológiai felosztásunk szerint leginkább az Ikrek jegyére hasonlít. Magabiztos, fontos a számára a siker.

Az év egy kicsit csendesebben kezdődik. Aggodalomra azonban semmi ok! A január és a február különösképp szinte egy eseménytelen időszak lesz, de ezt talán nem is fogja annyira bánni. A tavasz rendkívül jó lehetőséget teremt, hogy összeegyeztesse a hivatást és a magánéletet. A nyár elején kicsit felgyorsul az élete. A sors több jó lehetőséget, új kihívást ígér, és ez belső energiáit is felpezsdíti. A június egy új munka lehetőségét kínálja. Szerencsére általában jó döntéseket hoznak, így alaposan átgondolnak mindent, mielőtt igent vagy nemet mondanak.

A július a társkeresők számára nyújt a szokottnál több hódítókedvet. Ebben a témában szintén szükség lesz arra a bizonyos, legendás jó döntési képességre, mert valaki egészen mást mutat magáról, mint amilyen valójában. A július vége és az augusztus eleje a passzív pihenésnek kedvez. Még az sem kizárt, hogy a nyár végén arra lesz szükségük, hogy néhány hetet egyedül töltsenek. Az ősz egy érdekes, színes, új barátságot is hoz az életükbe. Lehet, hogy nem lesz tartós kapcsolat, de mégis valamilyen új lehetőséget felvillant, amit kár lenne kihagyni. Anyagi helyzetük október után kezd el fellendülni. Novemberben még egy nagyobb háztartási beruházásra is sor kerülhet, ami örömöt okoz, és talán az amúgy is szép karácsonyt még szebbé, könnyebbé teszi.

Párduc

Zárkózott, mély lelkivilágú, érzékeny, könnyen sebezhető. Az életben sokkal inkább a csendes megfigyelő szerepét tölti be. Szívesen van egyedül, a magány számára egyáltalán nem terhes. A külvilág szemében sokszor akár egy kicsit mogorva benyomást is kelthet, holott a szíve aranyból van.

Dolgos, de alapvetően kedvező évet hoz a 2017-es év. Különösen télen és tavasszal kerül előtérbe a munkájuk. A tavasz hoz egy érdekes, új barátságot, s később akár egy új szellemi terv felé indítva a Párduc jegyűeket, egy új baráti kört is hozhat az életükbe. Tavasszal vagy önök vagy a párjuk munkán belüli konfliktusokkal szembesül, nagyon fontos tehát, hogy figyelemmel, türelemmel álljanak egymás mellé. Ezekben a hónapokban csökkentsék a kiadásokat. Júniustól eltűnnek a viharfelhők, és rá fognak jönni, hogy a munkájukat semmi sem fenyegeti.

Július már nem a pénzről fog szólni, hanem sokkal inkább a belső béke megtalálásáról. A nyári hónapokban több lehetőségük lesz egyedül lenni, távlati terveken és emberi kapcsolatokon gondolkodni. A nyár végén egy váratlan, olcsó nyaralási ötlet bukkan fel. Ősszel egy barát vagy egy munkatárs kisebb csalódást okoz. Az év legnyugodtabb időszaka az ősz lesz. Október végére lassan anyagi helyzetük is rendeződik, sőt felvillanhat egy lehetőség, amivel tartalékaikat gyarapítani tudják. A december színes, mozgalmas hónap lesz, mint ahogyan ez életükben lenni szokott.

Majom

Élénk, eleven, vidám, mozgékony, könnyedén veszi az élet akadályait.  Kedvére van, ha sok ember veszi körül. Egyáltalán nem anyagias, sőt, olykor nagyon is bohémen kezeli a pénzügyeit. Beosztott vagy másodhegedűs szerepben nem érzi jól magát, ahogyan a monoton munka sincs igazán az ínyére.

A 2017-es év vidám, eseménydús esztendő lesz. Új kezdetekre, esetleges munkaváltozásra a tavasz lesz a legjobb, hisz ekkor lesznek igazán lendületben. Párjával sok színes, közös programot szerveznek, ami serkentően hat a viszonyukra. Júniusban a munkájukat egyfajta maximalizmus jellemzi, még akkor is, ha nem igazán olyan területen dolgoznak, amiről azt érzik, hogy erre születtek. Higgyék el, nincs olyan munka, amit ne lehetne szeretettel végezni! Utazásra, kikapcsolódásra a július kínálja a legjobb lehetőséget. Mindenképp valami olyan programot szervezzenek, ami egyben a látókörüket is bővíti. Ez persze lehet mozi, múzeum, kiállítás vagy bármi más.

Az augusztus és a szeptember szintén vidám hónapok lehetnek, de a környezetük részéről annyi panaszt fognak hallani, hogy szinte szégyellni fogják, hogy kicsit jobban megy a soruk. Ezt ne tegyék, inkább segítsenek, amiben tudnak. Nem feltétlenül anyagi támogatásra gondolok, néha elég egy baráti szó. Az év legnyugodtabb időszaka a november és a december lesz. Ha az elmúlt évek karácsonyai túl mozgalmasak voltak, akkor most sokkal inkább egy szűk családi körben eltöltött meghitt karácsony lesz az, ami a lelküknek való.

Őz

Érdekes kettősség jellemzi az Őz-szülöttek belső énjét. Tele vannak szeretettel, fontos számukra a család, de ugyanakkor vágynak a függetlenségre, szabadságra, olykor a magányra is. Ha azonban sikerül ezen belül egyensúlyt találniuk, kellemes és békés emberek.

A 2017-es év a magánélet tekintetében kissé vegyes hatásokat mutat. Az év elején lehet, hogy egy kicsit eltávolodnak a társuktól, vagy bizonyos dolgokban nem értik meg egymást. Ez azonban nagyon is jó lehetőséget teremt, hogy egy régi vitát megoldjanak, akár egészen új alapokra helyezzék a kapcsolatukat. A munka és az anyagiak területe azonban nagyon is nagy sikert sejtet. Már márciusban érzik a közelgő változást. Tavasszal csak arra kell ügyelniük, hogy belső energiájukat jól koncentrálják. Tegyék fel maguknak a kérdést, hogy melyik az az életterület, ahol nagy változást szeretnének. Áprilisban és májusban egy nagyon kedvező anyagi fordulat okoz örömöt.

A magánéleti sikerekre a nyár hoz remek lehetőséget. Ha új hivatásba szeretnének fogni, akkor a szeptember szinte tálcán kínálja a lehetőséget. Ha ebben egy cseppnyi új kihívást éreznek, akkor egyetlen percig se gondolkozzanak a döntésen. Szeptemberben – talán pont ennek kapcsán –, érdekes új emberek lépnek be az életükbe, akikkel színes társasági eseményekre lesznek hivatalosak. Lehet, hogy családjuknak kicsit sok is lesz a vendégeskedésből. Az Őz jegyűek azonban olyan elbűvölően kedvesek, hogy egyszerűen nem lehet haragudni rájuk, így az év végi ünnepek nyugalomban és egyetértésben telnek.

Keselyű

Komoly, szívós, precíz, megbízható emberek, akik néha kicsit túlságosan is komolyan veszik az életet. Nagyon takarékosak, fontos a számukra a biztonság. Szeretik a rendet, a fegyelmet. Leginkább a Bak jeggyel rokoníthatók.

A 2017-es év azzal az érzéssel kezdődik, hogy a korábbi sok munka és takarékoskodás végre meghozta a gyümölcsét. Nem csoda hát, hogy ebbe az évbe még nagyobb lendülettel és optimizmussal vágnak bele, mint az előzőkbe, a jelszavuk pedig nem lehet más, mint „amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra”. A tél és a tavasz eleje egy kis kapkodásra is hajlamosíthatja önöket, ami általában akkor szokott bekövetkezni, ha túl sokat vállalnak egyszerre, márpedig most önök éppen ebbe a hibába estek. Ebből pedig sajnos csak stressz és kavarodás támadhat. A nyár nem egészen hozza azt, amit vártak az évszaktól. Júniusban kisebb párkapcsolati vita keletkezhetnek, júliusban pedig egy tervezett utazás nem sikerül úgy, ahogyan szerették volna.

Az augusztus azonban remek lehetőséget teremt, hogy mind önmagukban, mind az emberi kapcsolataikban végre rendet teremtsenek. Nem kizárt, hogy ehhez épp egy kellemes utazás fog segíteni, még akkor is, ha azt nem tervezték előre. Az év legbékésebb hónapja idén a szeptember lesz. Ha korábban pár fontos embert elhanyagoltak, akkor keressék velük a kapcsolatot, tervezzenek közös programokat. Szokatlan módon december második felére inkább egy kis nyugalomra fognak vágyódni. A karácsonyt és a szilvesztert a legszívesebben valakivel kettesben töltenék. Ha megtehetik, vonuljanak el egy kicsit a gondolataikkal.

Eső

Az Eső jegyűek igazi örökifjúk! Annyira derűsek és optimisták, hogy ezzel a környezetüket is képesek felvidítani. Kapcsolatteremtő képességük rendkívüli, mindenkivel szót értenek. Problémájuk lehet a kitartással, hiszen az élet számukra egy színes, nagy kaland.

Ha az elmúlt évben nem sikerült egy komolyabb munkán belüli problémát rendezni, akkor ezt már az év elején jó lenne megoldani. A sors két lehetőséget kínál fel, és valahogy az utolsó pillanatban sikerül a lehető legjobb döntést meghozniuk. Különösen márciusban és áprilisban fogják azt érezni, hogy önbizalmuknak köszönhetően kezükben tartják a sorsuk irányítását. Családjuk ugyan nyárra tervezné az éves szabadságot, de egy faramuci munkahelyi ügy miatt valószínűleg májusban fognak részt venni egy hosszabb utazáson. Kezdetben nem fogadják örömmel a hírt, de kiderül, hogy ez az utazás érdekes új színt és lehetőségeket hoz az életükbe. Sok mindent másképp látnak majd.

Az augusztus meglehetősen dolgos hónap lesz, de végre úgy fogják érezni, hogy ez anyagilag is gyümölcsözik. Ősztől kevesebb munkájuk lesz, de azt viszont sokkal szívesebben fogják végezni. Csodálkozva fogják tapasztalni, hogy a kevesebb, de jobb minőségű munkával többet fognak keresni. A november a kellemes társasági élményeknek kedvez. Szívesen hívnak embereket vendégségbe, és fogadnak meghívásokat. Furcsa módon ez éppen decemberben csendesül el egy kicsit, így a karácsony és a szilveszter inkább egy békés családi ünnepnek kedvez.

Bagoly

Segítőkész, mély lelkiségű, nyugodt ember, akinek a közelében mindenki biztonságot talál. Az egész világ problémáit magukra vállalnák. Erősek, határozottak, mindig lehet rájuk számítani. Sok szociális munkás vagy gyógyító kerül ki közülük.

Nyugodt, békés, biztonságos év lesz a 2017-es esztendő. Nem igazán fognak nagy sorsfordulatok történni. Sok időt töltenek családjukkal, ami szintén jó hatást gyakorol a közérzetükre. Barátaik tudomásul veszik, hogy most nincsenek kimozdulós hangulatban. Tél végén és tavasszal úgy fogják érezni, hogy függetlenségüket valaki vagy valami korlátozza. Legyenek elég bátrak ahhoz, hogy ennek véget vessenek. Eljött az ideje, hogy életükben egyfajta lomtalanítást tartsanak! A nyár elején különösen nyitottnak érzik magukat egy új társkapcsolat felé, persze ha egyéni élethelyzetük megengedi, és már régen vágynak társra. Ne utasítsák vissza, amit a sors tálcán kínál. Ha az elmúlt évben nem volt módjuk kihasználni a nyár áldásait, akkor idén ezt bőven bepótolhatják.

Ősszel előtérbe fog kerülni valamiféle új hobbi, amiben kiélhetik művészi adottságaikat. Lehet, hogy családjuk ezt luxusnak tartja, és szóvá is teszik a nemtetszésüket, de ha már az év első felében megtettek mindent, hogy visszanyerjék belső függetlenségüket, akkor most is a belső hangra fognak inkább hallgatni. Anyagi helyzetük a télen lesz a legjobb formában. Kicsit többet is költenek majd önmagukra és az ünnepekre is, de ezt nem fogják megbánni.

Sas

Félénk, nem igazán közösségi ember. Általában kevés, de mély barátságai vannak. Nem annyira gyakorlatias, a pénzügyi dolgok világában is összezavarodik, ha pedig döntési helyzetbe kerül, bizonytalan lesz. Elméletben remek ötletei támadnak, de ezeket ritkán tudja a valóság talajára átültetni.

A 2017-es év energikusan, jó hangulatban kezdődik. Úgy érzik, hogy barátaik és családjuk mindenben mellettük állnak. Februárban nem kizárt, hogy egy új tanulmány iránt támad érdeklődésük. Az igaz, hogy az év első egy-két hónapja még eseménytelenebb lesz, ám március végétől végre olyan munkát kapnak, amibe nagy energiával vetik bele magukat. Lelkesedésükkel együtt közérzetük is javulni fog, és egy percig sem bánják majd, hogy nyár elejéig szinte alig lesz szabadnapjuk.

A június már egy kicsit lazább hónapnak ígérkezik, ám utazáshoz inkább a július kínál remek alkalmat. Idén szívesebben töltenék a szabadságukat olyan helyen, ahol zajlik az élet, de legalább pár napot szenteljenek a nyugodt feltöltődésnek. A nyár végétől ismét sok feladat vár a Sas-szülöttekre. A munkájuk kapcsán pár új barátot is meg fognak ismerni, ami persze nem ok arra, hogy a régieket elhanyagolják. Anyagi helyzetük nagyon is jó formában lesz, ami elégedettséget okoz még akkor is, ha az az elvük, hogy a pénz nem boldogít. Kölcsön azonban csak olyan embernek adjanak, akiről egészen biztosan tudják, hogy vissza fogja adni. A karácsony idén kicsit szokatlan módon zajlik, könnyedebben, több örömmel. A két ünnep között új tervek lépnek be az életükbe.

Virág

Idealista, romantikus, álmodozó, akiben talán a legtöbb a művészi hajlam. Sokan mondják, hogy túl jók erre a világra, és bizony, nem is tévedtek sokat. Különösen a jegy hölgy szülötteinek a szerelemben igen nagyok az elvárásaik, ami okozhat csalódást. Ha megtalálják a nagy Ő-t, akkor rajongással veszik körül.

Az év első egyharmadában egy kicsit fáradtnak, levertnek érzik magukat. Ne ijedjenek meg, csupán egy kicsit elfáradtak az elég sok kihívást hozó elmúlt esztendőkben. Ha úgy érzik, hogy idén egy kicsit többet szeretnének lazítani, jobban vágynak a csendre, akkor hallgassanak a szervezetük jelzéseire. Családjuk és a társuk nagyon megértők lesznek, és sokat fognak mindenben segíteni. Nem is csoda, hogy amire igazán nagy szükségük lesz ebben az évben, az a szeretet és a családi béke. Anyagi helyzetük kicsit hullámzó lesz, de ez most a családjukat jobban bosszantja. Vita azonban szerencsére nem lesz emiatt.

Ami baráti kapcsolataikat illeti, ez az év arról fog szólni, hogy tudjanak elfogadni is. Különösen azon barátok előtt ne szégyelljék magukat, akiknek önök is sokat segítettek. Szabadságra a szeptember tűnik a legnagyszerűbb hónapnak, főként akkor, ha idén nem terveztek távolabbi utazást. Ősztől már energikusabbnak fogják érezni magukat, de az év legkedvezőbb időszaka idén a tél lesz. Kis túlzással még úgy is fogalmazhatunk, hogy a Virág jegyűek életében ebben az évben már novemberben elkezdődik a karácsony. Az ünnep azonban nem annyira pénzzel megvehető értékeket hoz, hanem új embereket, sok kedvességet, derűt és örömöt.

 

Facebook, https://www.facebook.com/EzoteriaExtra/

Forrás: www.ezomania.hu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este a két legromatikusabb James Bond film Daniel Craig főszereplésével! .. Nincs idő meghalni; Casino Royale; – videók

Daniel Wroughton Craig CMG (született: 1968. március 2.) angol színész, aki nemzetközi hírnévre tett szert James Bond titkos...

Íme egy holland kezdeményezés, amiből a budapestiek profitálnak

A zöld szemlélet megerősödése magával hozta a hangzatos szólamokat is. Ugyanakkor vannak olyan cégek, amelyek számos remek, valódi...

Ennyi magyar csajszit láttatok már Balin? – kép

Durva fotó: együtt vetkőzött le Dér Heni, Horváth Éva és Marton Adrienn Bikiniben gyűltek össze Balin. Horváth Éva egy ideje...

Ha nem hagynak neki más választást, Elon Musk saját mobillal állhat elő

Reméli azért, hogy erre nem lesz szükség. Meglepő kommentet írt a Twitteren a közösségi platform újdonsült tulajdonosa, Elon Musk....