11 C
Budapest
2022. szeptember. 25. vasárnap

Ezt jelenti halottal álmodni- a tudatalattid üzenete

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Mindenki álmodott már halottal, legyen az rokon, családtag vagy idegen. Mindenkit borzongással töltött el a tudat, hogy mit jelent az álom, és hogy mit akar a tudtunkra adni. Az, hogy milyen figyelmeztetést, iránymutatást tartogat a halott üzenete most megfejtheted, a tudatalattid próbál ugyanis kommunikálni veled!

Ezt jelenti halottal álmodni- a tudatalattid üzenete

Ismerősünk halála

Ha álmodban látod egy közeli ismerősöd halálát, akkor először is kezdd el mérlegelni, hogy milyen kapcsolatban álltál vele, milyen viszonyotok volt és milyen szempontból volt jelen az életedben. Kérdezd meg magadtól, hogy érintene a halála, megrázna, vagy hidegen hagyna? Ha ismerősöd halálával álmodsz először is azt jelentheti, hogy nincs szükséged arra,amit mutat neked. Vagyis, megtanultad a leckét, amit az ő jelenléte tanított veled. Ha rosszat hozott ki belőled, akkor már nincs szükséged, hogy felbosszantson, bántson, szívedre vedd őt. Ha a jó oldalad hozta ki belőled, akkor beléd ivódott a jó, sikerült elérni azt, amit ő szeretett volna neked mutatni, megtanultad a tanítását. Ez az ő feladata az életedben, hogy tanítson. Jóra vagy rosszra. Ezek az álmok nem jelentenek bekövetkezendő halált, az álmos könyvek kifejezetten kiemelik, hogy a halott személy hosszú életet fog élni.

Rokonod, családtagod halála

Ha elhunyt rokonod vagy családtagod látogat meg téged álmodban, akkor azért jelenik meg, mert valamit mondani szeretne neked. Ha hiszel ezekben a dolgokban, akkor megértheted az üzenet jelentését és hatékonyan felhasználhatod az életedben. Az elhunyt szeretteink vigyáznak ránk és vezetnek az utunkon, a felbukkanásuk -fogalmazzunk így- egy segítség az ő részükről. A tudatalattid ilyenkor kikapcsolja az érzéseidet az illető halálával kapcsolatban, és az álom után elkezdesz majd hinni benne, hogy továbbra is él,de egy másik világban. Figyelj a szavaira, a mondandójára, mert iránymutatást szeretne adni neked. Nem csak az életed további részét segíti, hanem segít abban, hogy feldolgozd a halálát, megértsd a távozását. Ne ijedj meg, ha halottad meglátogat álmodban, hiszen jó szándékkal jön.

Idegen halála

Ha egy idegen személy halálát látod,az azt jelenti, hogy le kell zárnod valamit az életedben, egy adott élethelyzetből ki kell lépned. Ha a halált látod magad előtt, akkor jusson eszedbe egy mondás, miszerint emlékezz a halálra, mert csak így élhetsz teljes életet.

Álmoskönyvben így szerepel a halál:

HALOTT

Ha meghalt ismerősöd, hozzátartozód tér vissza álmodban és ezt örömmel veszed: nem tudsz belenyugodni elvesztésébe. Ha rémülten fogadod: lelkiismeret furdalás; olyan mulasztás az elhunyttal szemben, amit immár nem tudsz jóvátenni. Halottnak látni valakit, aki még él: titkolt gyűlölet, amit a halottnak látott személy ismerőse, vagy hozzátartozója iránt érzel. Ismeretlen halott: régi ábrándjaid jele; valóra nem vált remények. Ijesztő, iszonyatot keltő halott: szerencsétlen kapcsolat. Férfiálomban, ha halott a hátadra ugrik és nem tudsz tőle szabadulni: furcsa érzelmek, különös vonzalom, amely az akaratod ellenére a hatalmában tart. Halott, ha az ágyad alatt fekszik: közönyösnek tudod magad; visszaélsz egy érzelemmel.

HALOTTASHÁZ

Töprengés a múltról.

HALOTTASKOCSI

Szerelmi bánat elmúlása; soha nem kapsz elégtételt fájdalmaidért – de már nincs is rá szükséged.

HALÁL

Hosszú élet. Ha saját halálodat álmodod meg: alapvető változás, megújulás az érzelmeidben; régóta érlelődő változtatási szándékodat valóra váltod. Hozzátartozó haláláról álmodni: bevallhatatlan ellenszenv; súlyos sorozatos sértés, amit elszenvedtél. Ismeretlen személy, ha szemed láttára meghal: ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy. A Halál, mint figura: változás, ami akaratod ellenére is bekövetkezik. A Halál, ha táncra kér: érzelmeid csitulása. Haláltánc: beilleszkedési nehézségek; jó értelemben vett érzékenység, finomság.

Forrás: Arany gondolatok

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ambrus Attila: Sajnos jó barátságban vagyok még a piával, az alkotói válságban néha iszom

Azt is elárulta, mi volt a legdurvább reklámszöveg, amire nemet mondott. A legfontosabb - és legérdekesebb hírek itt! Kattints...

Szerte az országban lopta az üzemanyagot négy román kamionsofőr

Az elmúlt hónapokban több bejelentés is érkezett a rendőrségre, miszerint az M3-as autópálya több pihenőjében a kamionokból ismeretlenek...

Brüsszel bekeményít, további szankciók jöhetnek

További büntetőintézkedések kerültek újra az asztalra. Döntés még nincs, a javaslat már készül. Az orosz–ukrán háború miatt az Európai...

Dúl a szerelem: nézze meg, mit kapott első házassági évfordulójára Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinctől – fotó

Várkonyi Andrea és üzletember kedvese, Mészáros Lőrinc teljesen odavannak egymásért. A szerelmesek most ünneplik az első házassági évfordulójukat, ennek...