36.9 C
Budapest
2022. július. 1. péntek

Ezt az egy szót soha nem mondd ki, amikor a pároddal veszekszel

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A vita és össze­zör­dü­lés ter­mé­sze­tes része a kap­cso­lat­nak, ahogy a ki­bé­kü­lés is. Ám a balhé kel­lős kö­ze­pén kü­lö­nö­sen fon­tos oda­fi­gyelni arra, mit ej­tesz ki a szá­don. Egyet­len rosszul el­he­lye­zett szó­val sú­lyos, talán hely­re­hoz­ha­tat­lan ká­ro­kat okoz­hatsz.

Egy heves vita közben könnyen kicsúszhat olyan is a szádon, amit később megbánhatsz. Biztos te is hajlamos vagy megfeledkezni magadról, és azt gondolod, hogy ő az egyetlen ember, aki feltétel nélkül szeret, bármi is történjen. Így aztán könnyebben a fejéhez vágsz bántó dolgokat, és nem is gondolod, mekkora kárt okozol vele.

Szakítani/válni akarok!

1. Manipulálod a párod!

Ha nem gondolod komolyan, túlságosan veszélyes ezzel a szóval dobálózni. Noha csak el szeretnéd érni, amire vágysz, mélyen a lelkébe tiporsz. Tulajdonképpen megzsarolod. Arról nem is beszélve, ha sokszor kijátszod ezt a kártyát, idővel egyáltalán nem hatja majd meg a kirohanásod.

Ezt az egy szót soha nem mondd ki, amikor a pároddal veszekszel

2. Stresszt és szorongást válthat ki!

Ha ezt mondod, ultimátumot adsz. De vigyázz, mert senki nem szereti ha sarokba szorítják! Ha szakítani akarsz, azzal azt kommunikálod, hogy nem áll biztos lábakon a kapcsolat,vagyis bármelyik pillanatban összedőlhet.

Ez pedig félelmet és szorongást generálhat a partneredben. Ha blöff, még ráadásul feleslegesen is.

3. Lehet, hogy nem hátrál meg!

Megeshet, hogy a saját csapdádba esel, és ugyanezt vágja a fejedhez. Akkor viszont már nem lesz kiút, és könnyen a szétválhat az utatok, pedig egyikőtök sem ezt akarta igazán.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tragédia: Megtalálták a Visegrádnál a Dunába veszett lány holttestét

A Duna budapesti szakaszán találták meg a Visegrádnál eltűnt kislány holttestét. Kajakozók bejelentése alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányág Dunai Vízirendészeti...

Kizuhant egy fesztiválozó az óriáskerékből a Balaton Soundon

Súlyos sérüléseket szenvedett egy feszitválozó a Balaton Soundon, miután kizuhant az óriáskerékből. A hírt a sérült bulizó egyik barátjától...

Rossz hír a Balatonra készülőknek: “elesett” az M7-es

A nagy forgalom mellett egy hármas baleset is lassítja a közlekedést az M7-es autópályán a fővárosból a Balaton...

Holnaptól országos tűzgyújtási tilalom! A tilalom megszegői, akár 1 millió Ft-os bírságra is számíthatnak!

Az egész országot sújtó kánikula és az extrém szárazság miatt szombattól az ország teljes területén elrendelték a tűzgyújtási...
facebook