21 C
Budapest
2023. június. 4. vasárnap

Ezt árulja el rólad, hogy hogyan fogod a kormányt!

Dátum:

Megosztás:

A leg­több sofőr jel­leg­ze­te­sen tartja a kezét a vo­lá­non, ami a sze­mé­lyi­sé­gé­ről is árul­ko­dik. Nézd meg, me­lyik tí­pusba tar­to­zol!

A kormány fogása rengeteg dolgot elárul a sofőrről: nézd meg, hogy mire számíts, ha beülsz valaki mellé!

1. A szorongó

Ezt árulja el rólad, hogy hogyan fogod a kormányt!

Görcsösen markolja a kormányt, ott is veszélyt érez, ahol nincs, ez pedig néha bizonytalanná teszi a vezetési stílusát.  Végig stresszeli az utat, a pesszimizmusát pedig az utasaira is átragasztja. Alig várod, hogy kiszállhass mellőle.

2. Az álmodozó

Ezt árulja el rólad, hogy hogyan fogod a kormányt! 1

Mindenre figyel, csak az útra nem. Végig csacsog, gyakran el is engedi a kormányt gesztikulálás közben. Veszélyes lehet, de szórakoztató vele az út.

3. Az önfejű

Ezt árulja el rólad, hogy hogyan fogod a kormányt! 2

Túlságosan magabiztos, de gyakran hibázik. Mindenki mást kritizál az úton, pedig messze nem vezet olyan jól, mint ahogy hiszi magáról! Jobb, ha helyette is figyelsz!

4. A rutinos

Ezt árulja el rólad, hogy hogyan fogod a kormányt! 3

Nagyon könnyen veszi az akadályokat, figyel az útra, de nem görcsöl rá semmire. Könnyed, laza, de nagyon biztonságosan uralja az autót. Vele nagyon jó utazni!

5. Az ideges

Ezt árulja el rólad, hogy hogyan fogod a kormányt! 4

Könnyen dühbe gurul az úton, akkor bele is köt a többi sofőrbe. Veszélyes helyzeteket is bevállal, mellette könnyű megijedni!

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Hazánkba is megérkeztek a Pokol Angyalai (Hell’s Angels) motorosklub tagjai

Az Egyesült Államok a társaságot bűnözők bandájaként tartja számon. A világ minden tájáról jönnek a tagok, akik hazánktól...

Videón az M1-esen át menekülő őz, amely egy tatabányai kertben talált menedéket

Őzet találtak egy családi ház kertjében Tatabányán pénteken. Az állat kilométerekről, az M1-es autópályán át kóborolhatott el idáig. Az M1-es...

Sorsfordító kijelentést tett Volodimir Zelenszkij

Ukrajna készen áll a rég várt ellentámadás megindítására, hogy visszafoglalja az Oroszország által megszállt területeket – közölte az ukrán...

Itt vannak az új hulladékgazdálkodási rendszer díjai

Megismerhetők azok a díjak, amelyeket alkalmazni kell az energiaügyi miniszter rendelete alapján a július 1-jétől hatályos hulladékgazdálkodási rendszerben. A...