Home Szabadidő Bulvár Ezt a srácot elütötte egy őz – valamiért mégsem hitt neki senki...

Ezt a srácot elütötte egy őz – valamiért mégsem hitt neki senki + VIDEÓ

0
Ezt a srácot elütötte egy őz - valamiért mégsem hitt neki senki

Mert bizony, ilyen is van. Szegény srácnak ráadásul nem hitték el a történteket, amíg meg nem látták a biztonsági kamera felvételét.

Április 1-jén, bolondok napján egy kanadai őznek sikerült egy kicsit túlzásba vinnie a bolondozást. Olyannyira, hogy amit csinált, azt nyugodtan nevezhetjük életveszélyesnek.

Az alábbi biztonsági kamera által rögzített felvételen látszik, ahogy Cary McCook kimerülten száll ki egy autóból, és búcsút int barátjának. Aztán oldalra néz, mert valószínűleg érzékeli, hogy valami felé tart. Ebben a pillanatban pedig teljes erővel csapódik neki egy őz, ami igazából nem bolondozni akart, hanem megrémült egy ugató kutyától.

Az állat leterítette McCook-ot, aztán tovább futott. Szerencsére a 25 éves srácnak nem történt baja, első dolga volt, hogy felhívja szüleit elmesélni a furcsa koccanást. A szülei azonban, lévén, hogy április 1-je volt, nem hittek neki.

Cary még egy fotót is kitett a Facebookjára a pólójáról, ami őzszőrös lett. A barátai azonban csak ugyanazzal jöttek, amivel családja: „áprilisi tréfa!”

Végül aztán sikerült bebizonyítania a nem mindennapi esetet azáltal, hogy kikérte a hotel biztonsági kamerájának felvételét.

Íme:

McCooknak bizonyára van egy kislánya, ugyanis a Facebook oldalán szerepel egy kép egy másik pólóról, amire azt nyomtatták: „az apukámat elütötte egy őz!” (Mi még utána írattuk volna a folytatást: „És neked mi a szupererőd?”)

 

forrás: Szeretlek Magyarország

Exit mobile version
Megszakítás