25.5 C
Budapest
2022. július. 6. szerda

Ezreket evakuáltak a sydney-i Opál-toronyból

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Mintegy 3000 embert evakuáltak egy újonnan átadott toronyházból, amikor az ott élők repedés zajáról számoltak be – írja a BBC.

A rendőrség megerősítette, hogy a sydney-i olimpiai parkban található 33 emeletes Opál-torony 10. emeletén találtak egy repedést.

A helyi média azt közli, hogy a mérnökök szerint 2 mm-re mozdulhatott el a torony.

Biztonsági okokból,a torony 1 km-es környezetére kiterjesztették az evakuálást.

A közeli épületek lakóit is értesítették. a Sydney Morning Herald szerint e-mailben azt írták, hogy erre azért van szükség, mert a torony összedőlhet.

A szakembereknek felkellett mennük a 10. emeletre, hogy meg tudják vizsgálni, hogy az épület biztonságos-e – nyilatkozta a Greg White, a tűzoltók és mentők szóvivője.

Azt mondta, hogy helyi idő szerint körülbelül 14:35-kor értesítették a rendőröket a hangos repedésről, és segítséget kértek.

A rendőrség és a mentési egységekminegy 3000 embert evakuáltak az épületből és a környékéről.

Az Opál-tornyot az év elején adták át, 392 lakás található benne.

Forrás: origo.hu

Fotó: Twitter

 

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Fidesz: Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát

Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát, ők ugyanis bevezették volna az elhibázott brüsszeli olajembargót és...

Világgazdaság: “A szankciós politika a német gazdaságot fenyegeti, viszont a jelek szerint az orosznak kifejezetten jót tesz.

Blikk: A németek szerint Vlagyimir Putyin a "tervezett karbantartást" követően nem nyitja majd újra a gázcsapot Európa felé...

Csecsen vezető: Ha Putyin nem állít meg minket, Berlinig megyünk! – videó

Magomed Daudov szerint a csecsen harcosok szent háborút folytatnak. Egy Twitteren megjelent videón Magomed Daudov, a csecsen parlament elnöke többek...

Rehabilitációs, rokkantsági ellátás jogosultsági feltételei

Cikkünkben a rehabilitációs, rokkantsági ellátásra való jogosultság feltételeit, jogszabályi hátterét járjuk körbe. Sokszor teszik fel azt a kérdést, hogy...
facebook