17.4 C
Budapest
2022. augusztus. 12. péntek

Ezért szakított a Jóban Rosszban egykori sztárja bombázó barátnőjével

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bár Ba­ro­nits Gábor és ked­vese kö­zött nagy volt a sze­re­lem, kap­cso­la­tuk most mégis véget ért. A szí­nész már re­giszt­rált is egy társ­ke­reső ol­da­lon, így nem ta­gad­ják to­vább, hogy út­jaik el­vál­tak.

Bár a Story-gálára még a kéz a kézben érkeztek, ma már nem tagadják, hogy kapcsolatuk lassan egy hónapja véget ért. Baronits Gábor és szépségkirálynő barátnője, Sydney Bosch két évig voltak együtt. Közösen tervezték a jövőt, most azonban úgy döntöttek, ismét szingliként folytatják.

Ezért szakított a Jóban Rosszban egykori sztárja bombázó barátnőjével

Mi lehetett a baj?

“Rengeteget vívódtam, hogy mi legyen, mire rászántam magam a szakításra, de a döntést közösen hoztuk meg. Éreztem, így nem folytathatjuk tovább” – nyilatkozott a lány a Storynak.

Az utóbbi időben rengeteg súrlódás és vita volt köztük, amit próbáltak kezelni, de rá kellett jönniük, hogy teljesen különböznek egymástól, és az élettől is mást várnak.

“Sokan nyilván túl fiatalnak tartanak engem a huszonegy évemmel, de én már akkor is biztonságra, megállapodottságra vágyom. Gábor viszont még nem áll készen arra, hogy lehorgonyozzon valaki mellett, ő még bulizni, menni akar” – mondta Sydney.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy állítólag a sármos színész már regisztrálta is magát egy ismert társkereső oldalon.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia

Kapcsolódó hírek

Jakab Péter kilép a Jobbikból

„A Jobbik feladhatja, én soha! Vesszen a kormány, győzzön a nép!” – írta Gyöngyösi Mártonnak címezve Facebook-oldalán a politikus. Jakab...

Orosz tévés: Ha a zaporizzsjai erőmű megsérül, két atomrakétát azonnal kilövünk. Egyet Washingtonra, egyet Londonra..

„Kijev és a Nyugat az atomkatasztrófa peremére sodorta az egész világot, ez pedig már határozott reakciókat követel” – fogalmazott...

Bejelentette a kormány: télen már termelhet az első kút a békési gázmezőn

A békési kitermelés nagymértékben hozzájárulhat az éves hazai gázfogyasztás fedezéséhez. Az energiaválság hatásait egyebek mellett a hazai földgázkitermelés jelentős...

Nem valami jó hírek, még ha elméleti síkon is..

Egy apró változás elpusztíthatja a Földet és az összes bolygót Tudományos szimulációk azt sugallják, hogy a külső bolygók mozgásának...
facebook