13 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
HomeSzabadidőBulvárEzért lépett le Baukó Éva pasija - VIDEÓ

Ezért lépett le Baukó Éva pasija – VIDEÓ

A bot­rány­hősnő ki­fej­tette, hogy azért szingli, mert is­mert em­ber­ként sok­kal ne­he­zebb a dolga, és el­me­sélte, hogy leg­utóbbi pa­sija miért hagyta el.

A Hal a tortán e heti sztárjai közül egyedül Baukó Évának nincs párja, éppen ezért piszkálták is eleget főzőtársai a műsor során. A botrányhősnő, aki Apáti Bence balett-táncosra szemet is vetett a műsor alatt, most elmesélte, hogy miért szingli.

Fiatal, attraktív csaj vagy, hogyhogy szingli vagy?

– szegezte neki a kérdést L.L. Junior érdeklődve.

Amire Éva kifejtette, hogy szerinte ismert emberként sokkal nehezebb kialakítani egy párkapcsolatot, amivel a rapper nem teljesen értett egyet. Erre az Édes Élet sztárja beszámolt róla, hogy a legutóbbi alkalommal, amikor összejött volna egy pasival, hogy járt.

Megismerkedtem egy csávóval, tökre bejött nekem. Nem tudta először, hogy ki vagyok, és utána utánam olvasott, és mivel a régmúltból vannak ilyen gázosabb sztorijaim utána már nem érdekeltem.

„Mondtam a csávónak, hogy így te sem érdekelsz, hogyha ez alapján ítélsz meg, érted, meg sem ismert engem”

– panaszkodott Éva, mire Junior poénosan megjegyezte, hogy nem jó helyen ismerkedik, a  könyvtárat és a templomot ajánlja neki. Baukó azt is bevallotta, hogy már elég régen nem volt férfival, és ez lehet, hogy meg is látszik a főzésén.

Forrás: Ripost

 

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work