26.7 C
Budapest
2022. július. 1. péntek

Ezért futott zátonyra Kokó házassága! 22 év után válik!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Évek­kel ez­előtt meg­tört a há­zas­sá­guk, idén ja­nu­ár­ban szét­köl­töz­tek, mos­tanra a hi­va­ta­los pa­pí­ro­kat is be­ad­ták. Véget ért a sze­re­lem, külön uta­kon foly­tat­ják.

Kovács István és felesége, Krisztina úgy döntöttek, hogy 22 év házasság után elválnak. Kihűlt a kapcsolat, eltávolodtak egymástól, úgy tűnik, már nem fognak visszatalálni a másikhoz.

Ezért futott zátonyra Kokó házassága! 22 év után válik!

Kokó és Krisztina szerelme igazi filmbe illő történet. Nagyon fiatalok voltak, amikor egy edzőtáborban egymásba szerettek, eljegyezték egymást, pár év múlva pedig megvolt az esküvő is, hamarosan pedig a gyerekek következtek.

A boldogság észrevétlenül elszállt a hosszú évek alatt, a sok munka és a rohanó hétköznapok felemésztettek mindent. A Bors információi szerint a házassági válsághoz harmadik szereplőnek biztos nem volt köze, egyszerűen csak kihűlt a kapcsolat. Azóta azonban Kokónak alakulóban van egy kapcsolata, de annyira friss, hogy nem lehet tudni, hosszú távú lesz-e.

Januárban különköltöztek, és eldöntötték, hogy egymás nélkül folytatják, mostanra pedig hivatalosan is beadták a válókeresetet.

Ismerőseik szerint békében és barátságban zajlik a fájdalmas szakítás. Gyerekeik szomorúak, de tiszteletben tartják szüleik döntését. Kokó mindenben támogatni fogja Krisztinát, hamarosan vesznek egy házat, amibe átköltözhet, olimpiai bajnok bokszolónk pedig visszamegy a volt a családi fészekbe.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Dráma a Keletinél: a forró vonatkocsiban ragadtak az utasok, az ablakokat kellett kitörniúk, hogy menekülni tudjanak.. – A MÁV “széttette” a kezét.., aztán mégis...

A meghibásodás a klímát is tönkretette, ezért hamar borzalmas hőség lett a kocsiban. Csütörtökön a Keleti pályaudvaron műszaki hibát...

Tragédia: Megtalálták a Visegrádnál a Dunába veszett lány holttestét

A Duna budapesti szakaszán találták meg a Visegrádnál eltűnt kislány holttestét. Kajakozók bejelentése alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányág Dunai Vízirendészeti...

Kizuhant egy fesztiválozó az óriáskerékből a Balaton Soundon

Súlyos sérüléseket szenvedett egy feszitválozó a Balaton Soundon, miután kizuhant az óriáskerékből. A hírt a sérült bulizó egyik barátjától...

Rossz hír a Balatonra készülőknek: “elesett” az M7-es

A nagy forgalom mellett egy hármas baleset is lassítja a közlekedést az M7-es autópályán a fővárosból a Balaton...
facebook