12.5 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

Ezért bújik el a világ elől Zámbó Krisztián és párja

Dátum:

Megosztás:

Zámbó Krisztián és kedvese, Takács Zsuzsi már alig várják, hogy elbújhassanak a világ elől karácsony estéjén. A pár egy erdei kunyhóban tölti majd az ünnepet, és már most karácsonyi hangulatban telnek a napjaik.

Lelkiekben már a karácsonyra készül Zámbó Krisztián és menyasszonya, Takács Zsuzsi. A szerelmesek tizenegy éve alkotnak egy párt, és évek óta minden szentestét együtt töltenek.

Mindketten nagyon kötődünk a családtagjainkhoz, de Krisztiánnal most már mi ketten is egy külön családot alkotunk, ezért a szentestét mindig kettesben töltjük. Idén azt tervezzük, hogy egy erdei kis kunyhóban leszünk szenteste, az erdő közepén. Mivel Krisztiának és nekem is nagyon fontos a környezetvédelem, évek óta cserepes fenyőfát vásárolunk, amit aztán apukám balatoni birtokán elültetünk” – mondta el a Metropolnak Takács Zsuzsi.

Zsuzsi évekkel ezelőtt elveszítette az édesanyját, Krisztiánnak pedig édesapja, Zámbó Jimmy hiánya árnyékolja be az ünnepet. A pár azonban igyekszik mindkettőjükre vidáman emlékezni, hiszen rengeteg szép karácsonyt és jó emléket kaptak tőlük gyermekként.

Krisztián édesapja is olyan volt, mint a szüleim: összetartották a családot, és mindig, mindent megtettek, hogy a legszebb legyen az ünnep nekünk, gyerekeknek. Jellemző volt, hogy már jóval karácsony előtt megkaptuk az ajándékainkat, mert egyszerűen annyira szerettek volna örömet szerezni, hogy nem tudták kivárni a szentestét” – árulta el mosolyogva Zsuzsi. „Sokat gondolunk az elvesztett szeretteinkre, nekem is nagyon hiányzik az édesanyám, és már alig várom, hogy a születendő gyermekeinknek átadjak minden szép családi emléket.„

Krisztiánék mindketten imádnak adni, legyen szó egy utazásról vagy akár egy szép ékszerről, óráról. Így az ajándékozás sem fog gondot okozni, és már az otthonukat is jó előre feldíszítik.

„Imádom a téli hangulatot, a karácsonyi dekoráció nálunk már november végén kint van a lakásban. Teljesen más érzés egy fárasztó nap után hazatérni arra, hogy hangulatos fények égnek a szobában, illatos gyertyával az asztalon. Ritkaság, de férfi létére Krisztián is szeret dekorálni, és mindig örömmel segít nekem, amikor eljön az évnek ezen szakasza. Viszont januárban már nem szeretem tartogatni a karácsonyi hangulatot, újév után mindig leszedjük a fát és a díszeket. Olyan típus vagyok, aki nem szeret sokáig merengeni a múlton, előre nézek, épp ezért az új évben már az új kihívások érdekelnek.”

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

(Fotó: Móricz István / Bors)

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A Vasutasok Szakszervezete elnöke nem kér a kormány tervéből, a 18 C-fokos “melegedő” helyiségből, és irodából!

Vészjelzés - Pokrócba, szőrmébe tekerve dolgoznak a vasutasok A Vasutasok Szakszervezete elnöke nem kér abból, hogy a szabad ég...

Idén nem szervez a Főváros karácsonyi vásárt

Szakított” az V. kerület és a főváros, pontosabban annak nonprofit cége, a Budapest Brand a Vörösmarty téri karácsonyi...

Georg Spöttle: Az orosz-amerikai állampolgárokat mentené ki az USA Oroszországból

Biztonsági riasztást adott ki az USA moszkvai nagykövetsége és Oroszország azonnali elhagyására szólította fel az amerikaiakat. A figyelmeztetés...

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...