25.5 C
Budapest
2022. július. 6. szerda

Ezért borul a legtöbb házasság, kitálalnak a válóperes ügyvédek

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Vá­ló­pe­res ügy­vé­dek arról szá­mol­nak be, hogy ügy­fe­leik több­sé­gét de­rült égből vil­lám­csa­pás­ként éri há­zas­sá­guk össze­om­lása. Pedig mire idáig jut­nak, ren­ge­teg fi­gyel­mez­tető jelet hagy­nak el­menni maguk mel­lett. Ha ezekre a je­lekre oda­fi­gyel­nénk, lépni tud­nánk, mi­előtt be­ütne a vál­ság.

Vedd észre, hogy elveszítheted!

Az emberek előszeretettel hiszik, hogy ha kimondták az igent, onnantól minden rendben. Ám a kapcsolat mindig sebezhető, senkit nem lehet biztosra venni. A nagy munka nem a csábítás. Az csak a kezdet.

Ezért borul a legtöbb házasság, kitálalnak a válóperes ügyvédek
Fotó. Pinterest

Hozd vissza az apróságokat!

Hogy mutattad ki a szeretetedet a kapcsolat kezdetén? Kinyitottad neki a kocsi ajtaját? Virágot vittél haza egy egyszerű hétköznapon? Akármilyen apró, romantikus hagyományaitok is voltak, ragaszkodj ezekhez a későbbiekben is.Ha régen ezekkel adtad tudtára a szeretetedet, akkor ne hagyd, hogy azt higgye, változtak az érzelmeid.

Szexelj többet!

Ne szobatársakként éljetek, hanem szeretőkként. A munka, a gyerekek és a mindennapi mókuskerék felőrli a vágyat, de abban a pillanatban, ahogy csökken az intimitás, bajban vagytok.

Ezért borul a legtöbb házasság, kitálalnak a válóperes ügyvédek 1
Fotó. Pinterest

Légy jó beszélgetőpartner!

Az ügyvédek többsége szerint a válófélben levők jó része arról panaszkodik, hogy a kapcsolatból kihalt a kommunikáció, és hogy a másik nem avatja be őket az életébe. Aki bezárja a száját, az kizárja a másikat, és ez senkinek nem esik jól.Ha nincs kedved beszélgetni, akkor inkább ezt is mondd meg őszintén a párodnak, mint hogy bezárkózz.

Ne várj tökéletességet!

Senkit nem tudsz megváltoztatni, ne is próbálkozz vele, inkább fogadd el a párod úgy, ahogy van, és pont. Rendben van, hogy a kapcsolat elején piedesztálra állítod a másikat, de ahogy te sem, úgy ő sem tökéletes. A legjobb, ha inkább egyenlő felekként álltok szemben.

Ezért borul a legtöbb házasság, kitálalnak a válóperes ügyvédek 2
Fotó. Pinterest

Tudd, hogy nem leszel mindig boldog!

A mindennapi élet bukkanói bármilyen kapcsolatnak képesek elvenni a fényét. Ám a krízisekből is lehet tanulni, de mindenképp tudnotok kell, hogyan változtassátok azt egy új kezdetté. Ha számoltok a nehézségekkel, könnyebb lesz megoldani őket.

Játsszatok egy csapatban!

Mindegy, mennyire nem értetek egyet, semmiképp ne dolgozzatok egymás ellen. Gyakoroljátok a megbocsátást, mivel a duzzogással semmire sem juttok.Légy őszinte, ha a másik megbántott, vagy dühös vagy rá, de ne mutogassatok egymásra. Inkább keressétek a megoldást.

Forrás: Ripost

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Fidesz: Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát

Gyurcsányék a magyar családokkal fizettetnék meg a háború árát, ők ugyanis bevezették volna az elhibázott brüsszeli olajembargót és...

Világgazdaság: “A szankciós politika a német gazdaságot fenyegeti, viszont a jelek szerint az orosznak kifejezetten jót tesz.

Blikk: A németek szerint Vlagyimir Putyin a "tervezett karbantartást" követően nem nyitja majd újra a gázcsapot Európa felé...

Csecsen vezető: Ha Putyin nem állít meg minket, Berlinig megyünk! – videó

Magomed Daudov szerint a csecsen harcosok szent háborút folytatnak. Egy Twitteren megjelent videón Magomed Daudov, a csecsen parlament elnöke többek...

Rehabilitációs, rokkantsági ellátás jogosultsági feltételei

Cikkünkben a rehabilitációs, rokkantsági ellátásra való jogosultság feltételeit, jogszabályi hátterét járjuk körbe. Sokszor teszik fel azt a kérdést, hogy...
facebook