21.1 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeTudástárAutók - motorok - hajókEzek a legnépszerűbb Toyota autók Magyarországon

Ezek a legnépszerűbb Toyota autók Magyarországon

A legkedveltebb márka legnépszerűbb fajtái.

Hazánkban évek óra dobogósnak számít a Toyota, ha a legnépszerűbb autók versenyéről van szó. Az új eladott autók között az első helyen szereplő márka azzal is elbüszkélkedhet, hogy a legnépszerűbb hazai típusok közül az első tízben hármat is ők szállítanak. A három modell a Toyota Corolla, a Yaris és a RAV4. Ha tehát mi is a japán autók rajongói közé tartozunk, érdemes kicsit jobban megismernünk ezeket a típusokat, amik nem csak újonnan, hanem használtan is elérhetőek. Ez azért lehet számunkra érdekes, mert ha ilyen típusú autót szeretnénk, akkor újonnan bizony kicsit mélyebben a zsebünkbe kell nyúlnunk, erre pedig nincs mindenkinek lehetősége. A használt autók jóval kedvezőbb áron is hozzáférhetőek, és némi körültekintéssel és óvatossággal könnyen találhatunk jó állapotban lévő, megkímélt autót is. A vásárlást megkönnyíti, és segít a tisztán látásban is, ha a www.carvertical.com/hu szolgáltatását igénybe vesszük, és megismerjük az autó előéletét, amihez mindössze az alvázszámra lesz szükségünk. Ez egy olyan mozzanata a használt autó vásárlásának, amit minden esetben érdemes elvégezni, hiszen az összes szükséges infromációt megtudhatjuk a kinézett kocsiról.

Miért a Toyota?

A márka nem csak hazánkban, hanem Európa szerte nagyon népszerűnek számít, nem véletlenül szerepel a Forbes listáján a legértékesebb autómárkaként. Ebben nagy szerepe van annak, hogy a megbízhatóság az egyik leginkább jellemző tulajdonsága ezeknek az autóknak, ami értelemszerűen roppantul megnyerő dolog. A meghibásodások ritkasága és a hosszú, zavartalan működés minden vásárló és tulajdonos vágya, így nem csoda, hogy ekkora népszerűségnek örvendenek a márka akár több évtizede is létező, de mindig megfiatalodó, sokadik generációs autói. A Toyota egyik legfontosabb tulajdonsága továbbá, hogy időben reagált az elmúlt években kirobbanó környezetvédelmi problémákra, és hibrid autóival hamar kínált megoldást szélesebb rétegek számára is, ezzel a legzöldebb márkaként is jegyzik. A Toyota Corolla 1966 óta gyártásban lévő autó, aminek tizenkettedik generációja nyomokban sem hasonlít már az elődjére, ellenben mindannyiukról elmondható, hogy a világ legnépszerűbb személyautójának számítanak, hiszen a Corolla eladási számai meghaladták a 45 millió darabot. Így talán nem meglepő, hogy a használt piacon is találkozunk velük. Amennyiben mi is részesei szeretnénk lenni ennek a hihetetlen eredménynek, mindenképpen járjunk utána a kocsi előéletének, amire a márkaspecifikus dekóder is lehetőséget nyújt, itt: bestvindecoder.com/toyota-vin-decoder/. A lista további szereplőit is megtaláljuk a használt piacon, a Yaris talán nem is igényel külön bemutatást, bár érdemes tudni róla, hogy a legújabb sportos vagy megemelt kialakítású változatai nem sokban emlékeztetnek a klasszikus változatra, viszont azt is jegyezzük meg mellé, hogy nem véletlenül vrsenyzik az év autója címért. A Toyota RAV4 kissé szokatlanul nagy autónak tűnik a márkától elsőre, de ez a látványos SUV óriás sem okoz majd csalódást a tulajdonosának, nem véletlenül szerepel a népszerűségi listán, hiszen kényelmes, könnyen kezelhető és még hibrid is.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem