0.2 C
Budapest
2023. november. 30. csütörtök

Ezek a gyerekek uralják majd Európát – már most a lábuk előtt hever a világ..

Dátum:

Megosztás:

Bár minden bizonnyal az Egyesült Királyság majdani uralkodójának, Vilmos cambridge-i hercegnek a gyerekei – György, Sarolta és Lajos – a legismertebbek és a legnépszerűbbek az internetezők körében, nem csupán ők azok, akik megöröklik a trónt szüleiktől a jövőben.

Times of India riportja alapján bemutatunk néhány tüneményes királyi csemetét más országokból.

György cambridge-i herceg

A jelenlegi brit uralkodónő, II. Erzsébet királynő dédunokája, a 8 éves György a brit trónöröklési rendben a harmadik helyen szerepel. Édesapját, Vilmos herceget és nagyapját, Károly walesi herceget követi a sorban.

 Esztella svéd királyi hercegnő

A 9 éves Esztella a svéd királyi hercegnő, Viktória és férje, Daniel Westling első közös gyermeke. Országa trónöröklési rendjében a kislány a második helyen áll. Ha uralkodni kezd, anyja után ő lesz a második női államfő Svédországban.

 Jakab monacói herceg és Gabriella monacói hercegnő

II. Albert monacói herceg és felesége, Charléne monacói hercegné ikergyermekei már 6 évesek. S bár Jakab két perccel Gabriella után született, hivatalosan ő a trónörökös.

 Keresztély dán herceg

Frigyes dán királyi herceg és Mária dán királyi hercegné legidősebb gyermeke, Keresztély – eredeti nevén: Christian – már 15 éves. Apja után ő a második a trónutódlási sorrendben.

Erről Te sem maradhatsz le!

Leonóra spanyol királyi hercegnő

A 15 éves Leonóra hercegnő, más néven Asztúria hercegnője VI. Fülöp spanyol király legidősebb lánya. Sok más titulussal is rendelkezik, mint például: Viana hercegnője, Girona hercegnője vagy Balaguer asszonya.

 Katalin Amália orániai hercegnő

A 17 éves Katalin Amália lesz Hollandia királynője. Apja Vilmos Sándor holland király. Úgy tudni, Katalin nagyon szeret lovagolni és zongorázni.

Amália hercegnő, Luxemburg

Amália a luxemburgi trónöröklési rendben a harmadik helyen áll. Ő Claire luxemburgi hercegnő és Félix herceg legidősebb gyermeke.

Ingrid Alexandra norvég hercegnő

Haakon norvég királyi herceg lánya, Ingrid Alexandra már 17 éves. Ő a második a trónutódlási sorban. Miután átveszi a trónt, ő lesz az ország második női uralkodója, a 15. századi Margit királynő után.

velvet

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

PET-palack visszaváltás: Nemcsak lehetséges, kötelező is!

BUDAPEST (2023. november 29.) – Jövő év elejétől kötelező PET-palack visszaváltás lép életbe Magyarországon, ami talán érdemben hozzájárulhat...

Megszabadulna fölösleges kilóitól?

Fogyjon velünk lemondások nélkül! A lakosság nagy része küzd súlyfelesleggel, ami egyrészt esztétikai probléma, de sokkal inkább egészségügyi, hisz súlyos...

Álmodozó kényelem – útmutató a stílusos és kényelmes pizsamák kiválasztásához nők számára

Az alvás minőségének javítása érdekében ügyelj arra, hogy a hálószobában ne csak friss levegő legyen. Igaz, hogy az...

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...