28.9 C
Budapest
2022. augusztus. 13. szombat

Ezek a csillagjegyek mindig megvédik a szeretteiket..

Dátum:

Megosztás:

Vannak emberek, akik mindig kiállnak a szeretteikért, így nem ajánlatos megbántanod azokat, akik közel állnak hozzájuk. Vajon melyek a védelmező csillagjegyek?

A védelmező csillagjegyek szülöttei kiállnak azokért, akiket szeretnek. Családtagjaik, barátaik mindig számíthatnak rájuk. Azt is biztosra vehetik, hogy ezek az emberek akkor is megvédik őket, ha távollétükben mond róluk rosszat valaki. A védelmező hajlam már kora gyerekkorban megmutatkozhat, ilyenkor a testvérek óvják egymást tűzön-vízen keresztül. Persze, mint mindennek, ennek is lehet árnyoldala: van olyan védelmező hajlamú ember, aki időnként túlságosan birtoklóvá válik a kapcsolataiban, és olyan is, aki a tárgyaihoz is erős védelmező hajlammal ragaszkodik. De vajon kik születtek a védelmező csillagjegek égisze alatt?

Védelmező csillagjegyek 01

A védelmező hajlam sokszor már gyermekkorban megmutatkozik
Fotó: Pixabay.com

 

Bika: a védelmező csillagjegyek jó és rossz tulajdonságai is megtalálhatók benne

A Bika jegyűek igazi hedonisták, és mélyek az érzelmeik. Ez azt is jelenti, hogy mély szeretettel, és persze nem kevés birtoklási vággyal fordulnak azok felé, akiket megszeretnek. A tárgyaikhoz is ragaszkodnak, és képesek akár extrém mértékben is védelmezni azokat az embereket, és azokat a tárgyakat, akik és amelyek érzésük szerint hozzájuk tartoznak. A védelmező csillagjegyek negatív oldalával is rendelkeznek, hiszen ragaszkodásuk néha túlzásokba csap át, és szeretetük tárgya ezt nemritkán egészségtelen birtoklásként érzékeli.

 

Védelmező csillagjegyek 02

Mennyire állsz ki a hozzád közel állók mellett? Elárulja a horoszkópod!
Fotó: Pixabay.com

 

Oroszlán: ha félreteszi az egóját, lojális védelmező

Az Oroszlán jegyűek uralkodó bolygója a Nap. Ennek köszönhető, hogy az Oroszlán-szülöttek igyekeznek a társaság középpontjává válni. De nem csak a főnöki szerepet várják el: középpontként arra is van gondjuk, hogy megvédjék az „alattvalóikat”. Melegszívű és lojális jegy szülöttei, így, ha képesek kicsit félretenni az egójukat, önzetlenül állnak ki a hozzájuk tartozók mellett.

 

Védelmező csillagjegyek 03

A Mérleg jegyűek a csoport egyensúlyát is segítenek fenntartani
Fotó: Pixabay.com

 

Mérleg: a védelmező csillagjegyek béketeremtője

A Mérleg jegyűek az igazságosság, az egyensúly és a béke nagykövetei. Mindent megtesznek, hogy megvédjék a hozzájuk közel állókat, és közben helyreállítsák a kibillent egyensúlyt. Minden álláspontot figyelembe vesznek, és közvetítő szerepbe helyezkednek, hogy senki ne távozzon vesztes félként a „csatatérről”. Igazi béketeremtők ők a védelmező csillagjegyek között, akik nem csak az egyén, hanem a csapat egyensúlyának fenntartását is szem előtt tartják.

Skorpió: csak azért áll ki, aki nagyon közel áll hozzá

A Skorpió jegyűek nem szívesen adják ki az érzelmeiket, és elsősorban a saját lelküket védik elszántan a sérülésektől. Ám ha valakit beengedtek a hozzájuk nagyon közel állók kivételezett, belső körébe, akkor az illető számíthat rá, hogy egy igazi Skorpió mindig kiáll mellette, és akár az egész világgal szemben is megvédi. Ha egy Skorpió legbelsőbb körébe tartozol, azt nyugodtan érezd kiváltságnak, hiszen ez a bánásmód ennek a jegynek a szülöttei körében nem mindenkinek jár!

ripost

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Több orosz gázt kap Magyarország Moszkvától, mint ami a szerződésben van

Ezt állítja a budapesti külügy. A Gazprom péntek reggel megkezdte a már leszerződött mennyiségek feletti gázszállítást Magyarországnak - közölte...

Rendkívüli lépések kellenek, hogy a nyugdíjasok megússzák az őszt: lecsapott a drágulás, a szakértő szerint ezt kellene azonnal megtenni

Rendkívüli, korai nyugdíjemelésre lenne szükség ahhoz, hogy a nyugdíjak megtarthassák vásárlóerejüket - állítja a szakértő. A nyugdíjas-infláció még sosem volt...

Zelenszkij az orosz turisták kitiltását kérte az EU-ból.., de mennyire hiányoznak az oroszok a magyar turizmusból?

Már a háború előtt sem voltak könnyű helyzetben a vendéglátósok, ám idén 30 százalékot drágult a szállodák fenntartása,...

Az egész ország az inárcsi anyukát kereste, a Facebook-on is keresőcsapatokat hoztak létre, aztán váratlan fordulat történt..

Az egész országot megrázta a 49 éves inárcsi édesanya eltűnése. Az asszonyt augusztus elseje óta keresi a rendőrség. Bozsik...
facebook