6.6 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeSzabadidőBulvárEz valóban örömhír, amit bejelentett Kapócs Zsóka .. - Özönlenek a gratulációk..

Ez valóban örömhír, amit bejelentett Kapócs Zsóka .. – Özönlenek a gratulációk..

Közösségi oldalán jelentette be az örvendetes hírt Kapócs Zsóka, Molnár Anikó szívhez szóló üzenetben gratulált neki.

Kapócs Zsóka tizenöt éves kora óta a cigi rabja, már többször nekifutott a leszokásnak, eddig sikertelenül. De most, 30 év elteltével az eddigieknél sokkal erősebb volt benne a döntés, amit négy hónappal ezelőtt hozott meg: végleg leszámol káros szenvedélyével.

Kapócs Zsóka
Kapócs Zsóka büszke arra, hogy leszokott a cigiről (Fotó: TV2)

Molnár Anikó is gratulált Kapócs Zsókának

Közösség oldalán lehetett követni a színésznő napjait onnantól, hogy újra letette a cigit. Ezzel Zsóka nem csak magát biztatta, hanem a követőinek is segíteni akart, akik hasonló cipőben járnak. És most a negyedik hónapban úgy érzi: terve sikerült. 

„Nagyon sokan kérdezik, hogy sikerül-e tartanom magam, hogy vagyok, mi történik velem” – mondta TikTok- oldalán a videójában a sztáranyuka. „Képzeljétek el, sikerült! Napközben már szinte nem jut eszembe a cigi, amikor viszont iszom: eszembe jut, olyankor simán rágyújtanék! Arra még figyelnem kell. De a lényeg, hogy felkerestem a pulmonológiai intézetet, pontosabban ők kerestek fel engem, megnéztük, 30 év alatt mennyit károsodott a tüdőm. 110 százalékos volt a tüdőkapacitásom… Mondjuk voltam egy vietnámi orvosnál, aki azt mondta, körülbelül két év múlva meg fogok halni, mert csak pihegek, nem veszek rendesen levegőt. Most megnézték, és ez nem volt igaz!

sztáranyuka posztjához Molnár Anikó is kommentelt:

Gratulálok! Én is huszonév után letettem, egyik napról a másikra, azóta egyszer sem kívántam meg és sokkal jobban érzem magam. Jobban érzem az illatokat, ízeket és eljutottam arra a pontra, hogy már hányingerem van, ha cigifüstöt érzek. Kitartást, jó lesz az! Ügyes vagy! A munkádhoz meg külön gratula, gyönyörű szép minden, amit csinálsz!

INSTA-post

Hízni kezdett a leszokás óta

Az évek óta lakberendezőként is sikeres színésznő arról is őszintén mesélt, hogy bizony amióta nem szív több cigarettát, rakódnak rá a kilók. 

„Az elején elkezdtem edzeni, rendkívül büszke is voltam magamra. De ez a lelkesedés két hétig tartott. Ezért van az, hogy legalább a munka mellett gyalog megyek el a gyerekért az oviba!”

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work