27.9 C
Budapest
2023. szeptember. 27. szerda

Ez már invázió: hátborzongató UFO-k tűntek fel a NASA élő adásában

Dátum:

Megosztás:

A NASA élő közvetítése közben tűntek fel az azonosítatlan repülő objektumok.

Újabb rejtélyes videók láttak napvilágot, amire az UFO-hívők egyből felkapták a fejüket – írta a Daily Star. Ezeket ráadásul nem más, mint a NASA tette közzé, bár valószínűleg nem gondolták, hogy ekkora felfedezést közölnek, ugyanis a Nemzetközi Űrállomásról fogható élő közvetítés során tűntek fel a fekete pontok.

A misztikus pöttyöket a MBB333 nevű idegenvadász szúrta ki, aki úgy véli, a flotta nem véletlenül tűnt fel a felvételeken. A gömbszerű anomáliák a felvétel szerint látszólag megpróbálnak kör alakba elrendeződni repülés közben. Az UFO-szakértő szerint a pontok nem űrhajók, hanem valamiféle felderítő-szondák, amikkel adatokat gyűjtenek rólunk a földönkívüliek.

Forrás: Ripost / (via) / Hirmagazin.eu

Kép: Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 4

Térjünk picit vissza a tehenekhez! A metán – laborban kísérleti leg igazolható, az szénmonoxidból és vízből jön létre, és...

NAPÚT – 7: AZ Utolsó vacsora szereplői – Jakab

Jobbról balra haladva az ötödik apostol az idősebb Jakab. Jakab robbanékony természetű volt. Szent Lukácstól tudjuk a következő esetet,...

Felháborítóan kicsi a Hableány-ítélet! – Az ügyészség részletesen elmagyarázza, miért kell nagyobb büntetés (2 db vonatkozó hanganyag a cikkben)

Fellebbezett az ügyészség a Viking Sigyn szállodahajó kapitányát érintő elsőfokú bírósági ítélet ellen a Hableány-perben. Az ügyészség szerint...

Fogyhatunk-e az éjszaka folyamán?

A globális elhízási járvány erőfeszítésre sarkallta a világot, hogy hatékony és elérhető fogyási stratégiákat találjon. Ennek következményeként új étrendi...