6.1 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Ez már beteges: szétműttette magát Berki Mazsi, már rá sem lehet ismerni

Dátum:

Megosztás:

Újabb fotója is azt bizonyítja, hogy már teljesen szétplasztikáztatta magát Berki Mazsi, aki néhai férje, Berki Krisztián halála óta teljesen más ember lett. Nem véletlen, hogy épp az elmúlt években lett plasztikafüggő, hiszen minden bizonnyal gazdag barátja, Zoltán fizeti a beavatkozásokat. Így az özvegy a hirtelen jött luxust kihasználva betegesen műtteti magát és vagyonokat költ a megjelenésére. Bár már többen is kritizálták őt emiatt, egyáltalán nem érdekli mások véleménye, legújabb fotóin is jól látszik, hogy a melleit csináltatja egyre nagyobbra.

2022. május 6-án tragikus hirtelenséggel halt meg otthonában Berki Krisztián, aki mindössze 42 éves volt. A botrányairól elhíresült Berkit saját kislánya, Berki Nati találta meg holtan, ő volt, aki segítséget próbált kérni az édesapjához. A családi dráma után sokáig széthullani látszott a családjuk, főleg Berki Mazsi és néhai férjének édesanyja, Mayer Júlia között mérgesedett el a viszony, sokáig szidták egymást a nyilvánosság előtt. Később kiderült, hogy Berki Krisztián édesanyjának valószínűleg tudomása volt Berki Mazsi új kapcsolatáról, ezért is volt a sok nézeteltérés, de állítólag mára már rendezték a kapcsolatukat.

Berki Krisztián mellett vált ismertté Berki Mazsi, a kapcsolatuk elején még teljesen másképp nézett ki, mint ma. FORRÁS: INSTAGRAM.COM/BERKIKRISZTIAN

Berki Mazsi utólag kitálalt a házasságukról, azt is elmondta, hogy miért romlott meg a viszony közte és az egykori médiaceleb között. Az özvegy állítása szerint Berki Krisztián megcsalta, amikor közös kislányuk, Emma Katerina született. Új barátjáról, Zoltánról több mint egy évig nem beszélt, még akkor sem, amikor már sokan sejtették, hogy rátalált a szerelem még a gyászidőszak alatt.

Berki Mazsi régen és most, egyértelmű, hogy betegesen plasztikafüggő lett. FORRÁS: TV2, INSTAGRAM/BERKIMAZSI

Sokan nem nézték jó szemmel, hogy az özvegy ilyen hamar új életet kezdett egy másik férfi oldalán, majd hosszas titkolózás után végül elismerte, hogy valóban új barátja van. Ma már teljesen nyíltan vállalja, hogy új életet kezdett, egyre több információt árult el kettejükről, mára már teljesen nyilvános, hogy együtt élnek Székesfehérváron, a férfi házában és együtt nevelik Berki Mazsi és néhai férje, Berki Krisztián közös kislányát.

Berki Mazsi sokáig próbálta rejtegetni gazdag barátját, ma már nyíltan vállalja, hogy új életet kezdett. FORRÁS: BERKI MAZSI INSTAGRAM

Berki Mazsi férje halála óta, gazdag új barátja oldalán teljesen megváltozott, szinte már rá sem lehet ismerni. A luxusözvegy imádja szórni a pénzt, hol drága utazásokon vesz részt Zoltánnal, hol a plasztikai sebésznél operáltatja magát azért, hogy még nagyobb melleket csináltasson magának. Az özvegy egyfolytában sportol is, ezért valószínűleg a súlyvesztését akarja ellensúlyozni a hatalmas implantátumokkal.

Berki Mazsi nem tud leállni a mellnagyobbítással, ezzel is folyton dicsekszik. FORRÁS: BERKI MAZSI/INSTAGRAM

Sokáig nem vallotta be, hogy már többször is sebészkés alá feküdt, majd egy szájfeltöltése után elismerte a közösségi oldalán, hogy nem először járt már ilyen kezelésen, de képet csak tavaly tavasszal mutatott magáról a beavatkozása után. Majd haját is egyre hosszabbra és szőkébbre csináltatta, és sosem ér véget a változása, ugyanis szinte mindig másképp néz ki.

Elismerte, hogy plasztikáztatott. Szája miatt sokan támadták, szerinte csak azért feltűnő, mert a képen friss a beavatkozás eredménye. FORRÁS: BERKI MAZSI

De nem csak a mellei zavarták, szinte már mindenét megváltoztatta, a plasztikán kívül szemöldökét is festeti és egyéb olyan kezelésekre is jár, amitől még felismerhetetlenebb lesz az arca. Nemrég extrém hosszú póthajat is csináltatott, amit sokan kritizáltak, de őt ez egyáltalán nem zavarja, azóta is viseli az extrém hosszú póthaját.

Éppen úton vagyok egy forgatásra és arra gondoltam megmutatom Nektek az új Mazsit.
Hatalmas változásokon mentem és megyek keresztül a mai napig keresve a végső állomást, amihez úgy érzem már nagyon közel vagyok minden szempontból” – írta korábban a közösségi oldalán a luxusözvegy, aki ma már nem próbálja titkolni, hogy folyton szépészeti beavatkozásokra jár.

Berki Mazsi betegesen változtatja külsejét, nem elégedett magával, ezt gazdag barátja finanszírozza számára. FORRÁS: BERKI MAZSI INSTAGRAM

Ne erőltesd szerintem! Nagyon látszik, hogy mű, és nem is áll jól- írta valaki, majd egy szakember is megerősítette ezt a véleményt.

Fodrász és hajhosszabbítóként mondom, hogy sajnos ez nem szép munka, és sajnos nem is áll jól.
Vágasd le mellig, sokkal szebb lesz, és tetess fel többet, mert nagyon látszik, hogy nem a tiéd…” – írta valaki, aki szakemberként mondott véleményt Berki Mazsinak, de azóta sem változtatott a megjelenésén.

Berki Mazsi folyton szépségszalonokba jár, a szempillája és szemöldöke sem természetes. FORRÁS: HTTPS://WWW.INSTAGRAM.COM/BERKIMAZSI/

A luxusözvegy az utóbbi időben szinte megszállottan edz, így nagyon sokat fogyott is, ami meglátszik rajta. Valószínűleg ezért is érzi szükségét annak, hogy melleibe egyre nagyobb implantátumok kerüljenek, hogy nőiességét is megőrizze. Úgy látszik, hogy gazdag barátját nem érdeli Berki Mazsi mániákus viselkedése és plasztikafüggősége, hiszen folyamatosan finanszírozza az újabbnál újabb hóbortjait, és méregdrága szépészeti beavatkozásait.

Berki Mazsi megszállottan edz, egyre vékonyabb akar lenni, miközben mellei egyre nagyobbak. FORRÁS: INSTAGRAM

Legújabb fotóin is szinte egyértelmű, hogy újra kés alá feküdt, hiszen egyre nagyobbak a mellei, ő pedig egyre vékonyabb, így még szembetűnőbb a változás. Ő ezt egyáltalán nem bánja, sőt folyton mutogatja magát a közösségi oldalán, így dicsekszik azzal, hogy mennyi pénze van és mindent megvehet magának, amit csak akar. 

Berki Mazsi legújabb képén nagyon feltűnő a változás, ő nagyon vékony, mellei pedig extrém nagyok lettek. FORRÁS: BERKI MAZSI INSTAGRAM

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Lilu látványos fürdőruhás fotója az új sláger, Görög Zita is reagált rá

Többen dobtak egy hátast Lilu nagyon látványos fürdőruhás fotójától, több híresség is megjelent a poszt alatt. Fotó: RTL Magyarszág/SajtóKlub Lilu...

A szennyezett Szajna veszélyezteti Rasovszky Kristóf olimpiai aranyesélyeit

A vízminőség továbbra is aggodalomra ad okot a párizsi olimpia szervezőinek. A folyónak fontos szerepet szánnak a július 26-án...

Rendőreink ismét a drónok segítségével tetemes közlekedési szabálysértést tudtak felderíteni..

A berettyóújfalui rendőrök összehangolt közlekedési akciót tartottak a 42-es és a 47-es főúton. A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai a 42-es...

Az újjáépített Bucsára rá sem lehet ismerni

Ukrajna 22 megyéjében 600 ezer emberhez jut el a magyar Ökumenikus Segélyszervezet segítsége. Az elnök-igazgató Lehel László az...