Hirmagazin.eu
Főoldal » Ez lett a vége Palikék komoly szakításának
Bulvár

Ez lett a vége Palikék komoly szakításának

A papírok vagy az érzelmek miatt?

Hatalmas meglepetést okozott, amikor a napokban kiderült, hogy Marsi Anikó és Palik László külön költöztek. Annak ellenére is, hogy már tavaly év végén lehetett hallani a kapcsolatuk megromlásáról szóló híreket. A pletykák szerint ez volt többek között az oka annak, amikor a Dancing with the Stars után Anikót hetekig nem lehetett látni a képernyőn. Most pedig úgy tűnik, ő az, aki pontot tesz a kapcsolatuk végére.

Ám akik jól ismerik Anikóék love story-ját, azt is tudják, hogy hosszú évekkel ezelőtt már volt egy komoly szakításuk. Ez még akkor történt, amikor még csak jártak egymással. Azonban a jövőről más volt az elképzelésük. Anikó gyereket akart, a két váláson túllévő Palik viszont család helyett inkább nyugodt életre vágyott. Akkor is Anikó szakított Palikkal, és el is költözött a szentendrei házából. Néhány nappal később pedig a barátnőivel repülőre ült, és meg sem álltak egy felkapott nyaralóhelyig. Előtte azonban még interjút adott egy hetilapnak, amely a „Még mindig Palik Lacit szereti” címlappal jött ki. Így néhány nappal később, amikor a nyaralásból hazatérő Anikó gépe Ferihegyen landolt, Laci ott várta a repülőtéren, este pedig az egyik hajóétterem vendégei arra lettek figyelmesek, hogy Laci térdre ereszkedve megkérte Anikó kezét.

A házaspár barátai még most is valami hasonlóan meseszerű fordulatban bíznak, hisz még nem adták be a válókeresetet. Ám mások szerint ennek egészen prózai oka van: a házaspárnak nincs olyan közös vagyona, amin osztozkodniuk kellene, így a vagyonmegosztás miatt sem sürgős a válóperes papír. Ugyanakkor bennfentesek szerint bár Laci nyitott lenne a békülésre, Anikó ragaszkodik a kapcsolatuk lezárásához, még ha egyelőre nem is hivatalos formában.

A gyerekek Anikóval maradtak

A házaspár 16 évi együttélés után ment külön. Két fiúk született: Vilmos 15, Vince pedig 12 évesek. A fiúk az édesanyjukkal maradtak, Anikó mesés faházában – amely már akkor is megvolt neki, amikor még egyedülálló volt –, Palik pedig albérletbe költözött.

Forrás: blikkruzs.blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Blikk

Hasonló hírek

A buszsofőr megszívatta az arcoskodó BMW-st az utazóközönség pukkadozott a nevetéstől

Mazsi

Kevin Costner egy fehér cápa elől mentette meg feleségét – VIDEÓ

Mazsi

Elege van Pécsi Ildikónak a mocskolódó cikkekből! Most tisztázta a dolgokat!

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....