26.9 C
Budapest
2022. május. 21. szombat

Ez lehet a rejtély megfejtése? Régészbúvárokkal keresik VV Fanni holttestét

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Magyarország — Régészbúvárok oldhatják meg a magyar kriminalisztikai egyik legrejtélyesebb bűntényét!

Fanniról már negyedik éve nem tudják, mi történt vele /Fotó: Fuszek Gábor

Fanniról már negyedik éve nem tudják, mi történt vele /Fotó: Fuszek Gábor

Egy férfi szerint, aki nagyon jól ismeri a területet, valószínűleg egy mesterséges öbölben van VV Fanni holtteste, és a speciális búvárok még a gyilkosság után négy évvel is megtalálhatják az iszapban a maradványokat.

Az öböl, amelyet a közeli sóderbányában dolgozó munkagépek kotortak ki, száz méterre van attól a szalkszentmártoni stégtől, ahol az FBI és a magyar rendőrség szerint a gyilkosa megszabadulhatott a lány testétől.

A nyomozók ez idáig nem találták meg Fanni maradványait.

Mindenki ezt olvassa most!

Rengeteg levelet kapok önjelölt magánnyomozóktól, hogy miként történhetett a gyilkosság, illetve hogy hol kellene keresni a holttestet – kezdte lapunknak dr. Lichy József ügyvéd, Novozánszki Fanni családjának jogi képviselője. – Az elméletek nagy része nem vehető komolyan, de amit ez az úr állít, akár a megfejtés is lehet. Hosszasan beszélgettem vele és kiderült számomra, hogy nagyon jól ismeri ezt a területet, gyerekkorától kezdve szinte minden szabadidejét ott töltötte. Meglátása szerint nem kizárt, hogy miután a gyilkos a Dunába dobta a már élettelen lányt, a sodrás a testet az öböl felé vitte, amit a közelben lévő munkagépek kotortak ki. Ő úgy tapasztalta, bármit is dobott a folyóba, minden ott kötött ki. És ami nagyon fontos, nem is úszott onnan tovább, nem került ki újra a nyílt vízre. Ez egy teljesen elfogadható elmélet, ezért kérni fogom a törvényszéket, hogy amennyiben lehetséges, speciális régészbúvárok vizsgálják át ezt a területet.

Még több bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó? Kattints ide, és nézd meg rendőreink, ügyészeink, bíróink, katonáink, mentőseink, tűzoltóink, katasztrófavédelmiseink napi áldozatos munkájáról szóló cikkeinket!

Ami tény: a rendőrség is ezen a környéken kutakodott, búvárok és speciális kutyás keresők segítségével fésülték át a területet. A stég körül szinte centiről centire nézték át a Dunát, eredményre azonban nem jutottak. A közeli sóderbányában is folytatták a keresést, de hiába.

Mint ismeretes: 2017-ben a ValóVilág egykori szereplője nyomtalanul eltűnt. Megölésével B. Lászlót vádolják, a férfi azonban tagadja a bűncselekmény elkövetését. Teszi ezt annak ellenére, hogy a lány lakásához tartozó teremgarázs kamerája rögzítette, ahogy a kocsija felé cipelte az eszméletlen vagy talán már halott áldozatát.

Ezt nem is tagadja, de állítása szerint csak pár percig volt Fanni a kocsijában, utána átadta számára ismeretlen embereknek.

Ezt a verziót rajta kívül senki nem tudta alátámasztani. B. László egy ideje házi őrizetben van.

Folytatódik a tárgyalás

A járványhelyzetre tekintettel a bíróságok gyakorlatilag az összes tárgyalást elhalasztották, B. László pere azonban kivétel. Ma is tartanak tárgyalást a Fővárosi Törvényszéken, most két elmeszakértőt hallgat meg a bíróság.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Kocsis Máté „nagy ívben tesz” Jakab Péterre, aki végrehajtót küldene rá.. – Szólj hozzá!

Jakab szerint Kocsis pert vesztett vele szemben és bocsánatkérésre is kötelezték, de ezt nem hajlandó megtenni. Facebookos harcba kezdett Jakab...

A Facebookon dicsekedett: lefejezte a macskáját – rendőrök kopogtattak nála

Megölte a macskáját egy nő, mert begurult, ráadásul még a Facebookon is dicsekedett a szörnyű tettével. Lebukott, akár...

Tornádó pusztított Németországban, halálos áldozatok, sérültek is vannak a viharnak – félelmetes videók

Erős tornádó pusztított Németországban, Paderborn és Lippstadt városában – számolt be az Időkép. https://youtu.be/NTMY2UGSz3U A vihar jelentős pusztítást végzett: fákat tört ki, tetőket, épületeket...

Eltűnt egy 13 éves újpesti fiú – Ha láttad, hívd bármelyik rendőri számot!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Barcsa Patrik Ármin ügyében – írja a...