14.4 C
Budapest
2022. május. 24. kedd

Ez lehet a Bermuda-háromszög titka! Új kutatási eredmények!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Számtalan kutatást indítottak a Bermuda-háromszög titkának megejtésére, azonban eddig még egyik elmélet sem bizonyult teljes mértékben igaznak.

A 19. század elejétől igencsak furcsa dolgok történnek a Florida-Puerto Rico-Bermuda közötti területen.

Ha valakinek kedves az élete, jobb ha elkerülni a Bermuda-háromszöget, ugyanis soha nem lehet tudni, hogy milyen végzetes tragédia várhat ránk azon a területen.

Az 1800-as évek közepétől napjainkig több, mint 8 ezer ember vesztett életét a Bermuda-háromszögnél. Több száz hajó, és több, mint 70 repülő tűnt el nyomtalanul ezen a területen.

A legutóbbi elmélet szerint, melyet Steve Miller (a coloradoi egyetem meteorológusa), és dr. Randy Cerveny dolgozott ki, a katasztrófa okozói, a zárt (vagyis hexagonális) felhők okozhatják a katasztrófát.

Ezek leginkább a térség nyugati részébe koncentrálódnak. A felhők 250 km/h-s sebességű szeleket generálnak, melynek következtében olyan viharok alakulnak ki, hogy a legstabilabb hajót, vagy repülőt is képesek elsüllyeszteni. A felhők alsó szakaszaiból kiinduló szelek, pedig nagyon erős hullámokat hoznak létre.

Ez lehet a Bermuda-háromszög titka! Új kutatási eredmények! 1

Évente akár több száz ilyen vihar is keletkezhet. A kutatók arra figyelmeztetnek, hogy még ha valaki arrafelé készül is, a nemrég felfedezett Shelley szigetet mindenképp kerülje el.

Itt ugyanis nem csak a hullámok, és az áramlatok nagyok, hanem ráadásul még cápákat és rájákat is láttak a partjainál.

forrás:

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Nyár közepére akár a 800 forintot is elérheti a kenyér ára

Brutális drágulás várható, miután a gabora ára megduplázott az ukrán-orosz háború miatt. Az orosz-ukrán háború miatt jelenleg 15-20 millió...

Zelenszkij olyan utasítást adott ki a világnak, amit eddig még senki nem mert megtenni! Az USA és az EU foglalja le minden olyan országnak...

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök egy globális tervet szorgalmaz az országa háború utáni újjáépítésének támogatására. Továbbá arra kérte a nemzetközi...

Tóth Gabi szerint az anyukák nyolcvan százaléka nyomkodja a telefonját.. – Szólj hozzá!

Tóth Gabi szerint játszótéri anyukák többsége nem figyel a gyerekére Tóth Gabi elszomorodva tapasztalja, hogy a játszótéren a szülők...

“Megszakadt a szívem, de még fel sem fogtam, hogy a fiam nem jön haza többé”- a mentősöktől tudták meg a fiatal kenus szülei, hogy...

A mentősöktől tudták meg a szülők, hogy 19 éves fiúk az Inárcsnál történt baleset áldozata. Csanki Márk az...