7.8 C
Budapest
2024. március. 3. vasárnap

Ez az esküvő Katalin és Vilmos menyegzőjét is felülmúlja

Dátum:

Megosztás:

hirmagazin 2015 06 13 162756
2015. 06. 13. – 13:48
forrás: MTI, Kossuth Rádió, Szombat reggel

Az idei év legemlékezetesebb királyi esküvője lesz a svéd trónörökösé, amelyet június 13-án, szombaton tartanak Stockholmban. Egyes hírek szerint a királyi család világhírű mesterszakáccsal és a kötelező szalonzene után elektropop partival készül Károly Fülöp herceg és menyasszonya egybekelésére. A részletek arról árulkodnak, az esemény még a brit Vilmos herceg és Katalin esküvőjénél is fényűzőbb lehet.

hirmagazin 2015 06 13 162906

Az európai királyi sarjak közül az egyik legsármosabbnak tartott Károly Fülöp június 13-án délután minden bizonnyal kimondja a boldogító igent egy polgári származású lánynak – ráadásul még csak nem is egy jó nevű egyetemen megismert egykori diáktársának fogad örök hűséget, hanem olyasvalakinek, aki kifejezetten nagy hátránnyal indult ahhoz, hogy a királyi család elfogadja. Sofia Hellqvist ugyanis erotikus glamourmodellként és egy reality-műsor, a svéd Éden Hotel versenyzőjeként szerzett hírnevet jó tíz évvel ezelőtt.

hirmagazin 2015 06 13 162614

Stockholm, 2015. május 17. XVI. Károly Gusztáv svéd király és Szilvia királyné, valamint gyermekük, Károly Fülöp herceg és menyasszonya, Sofia Hellqvist egykori manöken a stockholmi királyi kápolnában hallgatja, amint a szentmise során kihirdetik a herceg esküvőjének időpontját. A 36 esztendős Károly Fülöp herceg és kedvese június 13-án házasodik össze. (MTI/EPA/Claudio Bresciani)

Az akkori celebhölgy 2010-ben ismerkedett meg Károly Fülöppel, XVI. Károly Gusztáv király és Szilvia királyné második gyermekével. A szülők „hűvösen” fogadták fiuk választottját, ám hiába a királyi lelki-beszéd és a sajtó szarkasztikus cikközöne, a pár hamarosan nyilvánosan is bejelentette kapcsolatát, és össze is költöztek. Sofia a hajnalig tartó bulik helyett jótékonysági eseményekre kezdett járni, egyre ügyesebben és elegánsabban nyilatkozott, s lassan nem csak a svédek szívét nyerte le, hanem a királyi szülőkét is.

Kossuth Rádió, Szombat reggel

„A szerelmem egyben a legjobb barátom is, minden gondolatunkat őszintén megosztjuk”, mondta Sofia leendő férjéről. A párról a nagy nap előtt dokumentumfilm készült, amelyet a svéd televízió mutatott be. Ezzel a műsorra vette kezdetét a több napon át tartó eseménysor.

Károly Fülöp pénteken hatalmas fogadást adott, majd a pár szombaton a királyi palota kápolnájában mondja ki a boldogító igent. Ezután hintón vonulnak végig a városon, s a palotába visszatérve kezdetét veszi a vacsora, majd a táncos mulatság. A fiatalok nem titkolták, arra készülnek, igazi partihangulatot varázsolnak a királyi palota falai közé. A zenéről ugyanis Avicii gondoskodik, és fellép Sofia svéd kedvence, az Icona Pop nevű duó is.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Ma este folytatjuk a Silvester Stallone maffiás sorozatát – Tusla királya 6-9 – videók

Tusla királya 6 Tusla királya 7 Tusla királya 8 Tusla királya 9 Kellemes szórakozást a filmekhez! Még több film itt! Our media displays content...

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...