26.6 C
Budapest
2022. május. 21. szombat

„Ez apám büntetése” – Megszólalt a békásmegyeri gyilkossággal gyanúsított férfi lánya

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest — Saját démonjai miatt egy ártatlan ember életét vette el L. József. A férfi lánya szerelmének az édesanyját ölte meg. Azt hitte, a fiú családja miatt elveszítheti a gyermekét, akihez mindennél jobban ragaszkodik.

– Ez apám büntetése, amiért a párommal maradtam – mondta el a Blikknek a tragédia másnapján a gyilkossággal gyanúsított férfi lánya.

Szerda hajnalban pisztolylövések zajára ébredtek a békásmegyeri Virág utca lakói. L. Lajos négyszer tüzelt, miután meglátta az utcán munkába siető A. Hajnalt. Hiába értek oda a mentők hamar, az asszonynak esélye sem volt túlélni a brutális támadást. Gyilkosa a helyszínről elmenekült, a rendőrség azonban nagyon hamar megtalálta: a saját autójában ült, pár kilométerre a bűncselekmény helyszínétől. A férfi megpróbált magában is kárt tenni, ezért először a mentők látták el.

– Hajnit és a családját mindenki nagyon szerette a környéken, megviselt minket a halála. A férjével, egyik fiával és annak barátnőjével éltek itt. Az asszony óvónőként dolgozott, szerdán is a munkahelyére sietett, amikor ez az őrült ember elvette az életét. A férjét, Istvánt és a fiát a rendőrök ébresztették a szörnyű hírrel. Sokkot kaptak, úgy tudom, a fiúhoz mentőt is hívtak. Soha senkinek nem ártottak, ezért elképzelni sem tudtuk, ki lehetett a gyilkos. Aztán kiderült: a fiú barátnőjének az apja bebeszélte magának, hogy Hajniék elveszik tőle a lányát, csak azért, mert szeretettel bántak vele, befogadták. Teljesen agyára ment ez a tévképzet, olyannyira, hogy képes volt ezt a borzalmat elkövetni – árulta el egy lakó.

                                                                            Hajnal épp kilépett a házból, amikor lelőtték /Fotó: Facebook

A tragédia másnapján egymásból próbált erőt meríteni a gyászoló özvegy, a fia és a gyilkossággal gyanúsított férfi lánya. Ottjártunkkor mindhárman otthon voltak, egyelőre azonban csak pár szót voltak képesek mondani.

– Ha lezárul a nyomozás, hosszabban is beszélünk talán. Most csak annyit szeretnék mondani, hogy nagyon kíváncsi lennék, ki adja ki a fegyvertartási engedélyeket. Én senkire nem haragszom, sőt, a fiam barátnőjén van most a legnagyobb teher – mondta megtörten Hajnal férje, István.

Bevallott mindent

L. Józsefet a rendörök bódult állapotban kapták el, saját autójában ücsörgött. A férfi a helyszínen mindent bevallott, kegyetlen tettét személyes ellentétekkel magyarázta. Jelenleg emberölés miatt folyik ellene nyomozás, amiért 20 év börtönt is kaphat.

Forrás: Blikk

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Gárdony polgármestere szerint a kutyasétáltatók vigyék haza a kutyaürüléket – Szólj hozzá!

Tóth István, Gárdony polgármestere egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy a családjával idén is részt vett a TeSzedd! országos szemétszedő akción,...

Vége a találgatásoknak: Kiderült, ennyit ér Berki Krisztián hagyatéka

Berki Krisztián halálával nem csupán egy fiú, egy apa, egy férj és egy barát távozott, de egy márka...

Egy középiskolai tanár a Deák téren koldul – Szólj hozzá!

Kérem, segítsenek! Középiskolai tanár vagyok – ez a felirat szerepel annak a fiatalnak a tábláján, aki a budapesti Deák...

Busszal karambolozott Baukó Éva, .. szerinted mit szól ehhez Alekosz? – fotók.. – Szólj hozzá!

Az RTL ValóVilág egykori szereplője parkolás után szeretett volna a szélső sávba besorolni, indexelt, elindult, amikor a szomszéd...