6.5 C
Budapest
2023. február. 2. csütörtök

„Ez a pofon kellett ahhoz, hogy lezárjam a múltat” – Kemény dolgokat mondott Suzy a szakításukról

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Szigethalom – Vége! Suzy, azaz Királyvári Zsuzsanna (33) eltökélte: nincs visszaút a férjének. Az énekesnő új életet kezdett és nyitott egy új szerelemre.

Jollyval, Tarcsi Zoltánnal (40) a válókeresetet még nem adták be, így hivatalosan még mindig férj és feleség a mulatós műfaj egykori álompárja, ám Suzy lelkében végre pont került az ügy végére. Ma már a férjével közös fellépéseken is képes Jolly fiatal kedvesére mosolyogni.

Nagyon nehéz volt lezárni ezt a 13 évet, elengedni, tudomásul venni, hogy már soha nem leszünk egy család. Fél évvel ezelőtt, amikor Jolly elköltözött, padlóra kerültem, csak a szüleimnek, a testvéremnek és pár barátomnak köszönhettem, hogy egyáltalán túléltem. Éjszakákat sírtam át, de ők tartották bennem a lelket – meséli Suzy, aki nem engedhette meg magának, hogy összeomoljon.

Az énekesnő számára a legfontosabb a kislánya, Zsuzsika

– Nekem ott volt Zsuzsika, aki előtt tartani kellett magam. De iszonyú nehéz volt Jollyval színpadra állni, mintha mi sem történt volna. Ma már ez tökéletesen megy, egyetlen közös koncert sem marad el, és ehhez a második hatalmas csalódás kellett, a végső pofon az élettől, ami végül a megújuláshoz vezetett – céloz arra az énekesnő, amikor másfél hónapja boldogan fogadta vissza bocsánatért esedező férjét.

Igen, elhittem neki, hogy engem szeret, és a családot választja, de hamar kiderült, hogy jóvátehetetlenül elromlott minden. Amikor 100 szál vörös rózsával Jolly visszatért hozzánk, még nagyon akartam újrakezdeni, a bennem feszülő fájdalom ellenére. Fellángoltak a régi érzések, de ez inkább a szép múlthoz, ahhoz a férfihoz való ragaszkodás volt, akit egykor megismertem. Egyikünk sem kezelte jól ezt az újrakezdést. A második csalódástól még jobban padlóra kerültem, de most már tudom, ez a pofon kellett ahhoz, hogy lezárjam a múltat és belássam: végleg vége! – vallotta be Suzy, aki már a saját jövőjével foglalkozik. Noha minden közös fellépésen ott lesz, amíg Jolly és a közönség ezt szeretné, de megvalósítja régi álmát is, egy különleges üzlet nyitásával.

– Civil foglalkozást is szeretnék, éppen ezt valósítottam meg, a szüleim segítettek egy új élet elkezdéshez. Nemsokára megnyitjuk a különleges édességboltot, ahol amerikai gofri, kávé, forrócsoki és más nyalánkságok lesznek. Nagyon várom, hogy a pult mögött álljak – mondta örömmel Suzy. Még most sem lépett Jolly helyébe senki az életében, viszont annak már tud örülni, hogy volt párja boldog mással. 

Szüleivel gofrizót nyitott
Suzy új üzletet nyit

Lassan én is nyitott leszek egy új kapcsolatra, de ez még várat magára. Hiszem, hogy rám talál a szerelem, egy olyan férfi, akiben megbízhatok, s biztonságban, megbecsülésben lesz részem a kislányommal együtt az oldalán – tette hozzá az énekesnő.

Vigyáznak, hogy a kislányuk ne sérüljön

A válófélben lévő szülőknek a legfontosabb, hogy kislányuk, Zsuzsika könnyen átvészelje válságukat. – A kislányunkat leköti az iskola, ő is megszokta, hogy apa nem él velünk. Nem kérdez, nem sír, azt hiszem, lerendezte magában; és nagyon örült, amikor a hetedik születésnapján felköszöntötte Jolly. Igaz, a régi közös családi ünnep már elmaradt, de Suzyka életünk végig tartó kapocs lesz közöttünk – mondta az énekesnő.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Pozsonyi Zita

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Döntött a kormány, módosította az adósságrendezés szabályait

Több, a családi csődvédelem szempontjából meghatározó törvényt is felülírt a kormány legfrissebb határozatával, amelyben átírták az adósságrendezés szabályait.   Rendeletben...

HRW: Ukrajna a nemzetközi jog által tiltott aknákat vetett be Izjumnál – írja az euronews.com

Nemzetközi jog által tiltott aknákat használ Ukrajna - állítja a Human Rights Watch (HRW) nemzetközi jogvédő szervezet. A tiltott...

Hatvan házkutatás – Újabb orvosok és cégvezetők kerültek rendőrkézre

A gyógyászati segédeszközös csalási ügyben 250 rendőr csapott le 6 orvosra, 8 cégvezetőre és 3 alkalmazottra. Újabb 17 embert...

Időjárás! .. Holnap jön a havazás, és aztán olyan lehűlés, amely nem engedi elolvadni a havat – videó

Nagy esély van arra, hogy hosszú, kemény tél áll előttünk.. Napos idő várható február 2-án, a hagyomány szerint pedig...