31.6 C
Budapest
2022. augusztus. 18. csütörtök

Ez a páros képviselte az Egyesült Államokat a francia nagykövetségen

Dátum:

Megosztás:

Az Egyesült Államok történelmének első transznemű miniszterhelyettese és egy transznemű helyettes államtitkár képviselte az USA-t Párizsban a francia nemzeti ünnepen

– olvasható a V4NA nemzetközi hírügynökség cikkében.

Szinte lehetetlen volt nem feltűnést keltenie az USA képviselőinek a párizsi nagykövetségen. A világ egyik legnagyobb hatalma Rachel Levine-t és Samuel Brintont küldte a francia nemzeti ünnep alkalmából rendezett fogadásra.

A furcsa transznemű páros boldogan mosolygott a kameráknak, amint az az Instagramra feltöltött képen is látszik.

A kép bal oldalán látható nő Rachel Levine, a Biden-kormány egészségügyi miniszterhelyettese, aki 2021-ben végérvényesen beírta magát az amerikai történelembe. Ő ugyanis az első transznemű személy az országban, aki helyet kapott az elnöki adminisztrációban. 2021-es miniszterhelyettesi kinevezése előtt pedig Pennsylvania állam egészségügyi minisztere volt.

A másik személy Samuel Brinton nukleáris mérnök, lelkes LMBTQ-aktivista, akit 2022 januárjában a Nukleáris Energiai Hivatal kiégett fűtőelemek és radioaktív hulladékok ártalmatlanításával foglalkozó részlegének titkárhelyettesévé neveztek ki.

Brinton a párizsi eseményről azt írta, hogy a rendezvényen csodálatos lehetősége nyílt arra, hogy találkozzon a Biden-kormány egyetlen transznemű tagjával, hozzátéve, hogy rendkívül jó érzés volt szolidaritást vállalni egy másik transznemű személlyel.

Samuel Brinton aktivista „munkásságát” már korábban is szemügyre vehették az olvasók. A „Sister Ray Dee O’Active” queer nevet is használó férfi életrajzából kiderül, hogy korábban az amerikai kongresszusban nukleáris politikával kapcsolatos tanácsokat adott a törvényhozóknak, máskor pedig Barack Obama elnöknek és feleségének adott tanácsokat LMBT-ügyekben.

Brinton aktív tagja a washingtoni „Sisters of Perpetual Indulgence” nevű drag queen társaság helyi tagozatának, amely 2016-os és 2018-as adóbevallásában fő kapcsolattartóként szerepel.

Egyszer a Metro Weeklynek adott interjút a csoportról, ahol hangsúlyozta, hogy ő a „lotyó” a társaságban.

Emellett főiskolás kora óta aktívan részt vesz az LMBTQ-mozgalomban. Egy alkalommal azt ecsetelte, hogy szereti az olyan szexuális szerepjátékokat, amelyben pórázon vezet egy másik férfit, aki kiskutyának öltözik be.

transznemű miniszterek,USA
Fotó: Metro Weekly

Brinton főiskolákon is tartott már előadásokat a perverzióról, többek között a Wisconsin-Stout Egyetem Gender és Szexualitás Szövetségének A perverzió fizikája című óráján. Az Instagramon található leírás szerint a foglalkozáson élő bemutatókat tartottak a különböző szexuális játékszerek használatának fizikai hátteréről.

transznemű miniszterek,USA
Fotó: Instagram

A helyettes államtitkár egy másik főiskolán a perverzióról tartott előadást, ahol szintén élő bemutatót tartott kutyának öltözött társaival.

transznemű miniszterek,USA
Fotó: Instagram

Borítókép: Rachel Levine-t és Samuel Brinton a párizsi nagykövetségen (Fotó: Instagram)

magyarnemzet, V4NA nemzetközi hírügynökség

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Mik a felhőalapú szolgáltatások előnyei? Íme a legfontosabbak!

A digitális forradalom szinte elsöpörte a hagyományos adattárolási formákat, és 2022-ben már szinte mindent abban a bizonyos felhőben...

Gasztronómia: Vietnami csemege a patkány! .. Jobb a patkány, mint a disznó?

Kambodzsában augusztusban a vadászaté a főszerep. Miután júniusban és júliusban betakarították a termést a főleg rizstermesztéssel foglalkozó földművesek,...

Gina Lollobrigida 95 évesen is érez elég energiát magában ahhoz, hogy elinduljon az olasz választásokon

Róma – Vajon lehetséges-e szavazatokra váltani az évtizedekkel ezelőtti csillogást, a filmszínészi karriert? Bekerülhet-e az olasz parlamentbe egy olyan...

Sorra pusztulnak Vas megyében a gólyák – de mit tesz ez ellen az áramszolgáltató?

Az elmúlt néhány napban nyolc gólyát is áramütés ért Szombathelyen, mert sok villanyoszlop nincs megfelelően leszigetelve. A fehér...
facebook