17.4 C
Budapest
2022. augusztus. 12. péntek

Ez a kutya egész életén keresztül láncra volt kötve. Nézd meg a reakcióját, amikor megsimogatják! – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A vélemények nagyon eltérőek, ugyanis, vannak, akik csak azért tartanak kutyát, hogy ugatásával elriassza a betolakodókat. Mások pedig kedvenc kis ölebként, a család imádottjaként kényeztetik. Egy biztos, mindig úgy cselekedjünk, hogy vegyük figyelembe, a kutya is egy érző, szerető lény.

Ez a kutya egész életén keresztül láncra volt kötve. Nézd meg a reakcióját, amikor megsimogatják! – VIDEÓ

Az alábbi videóban szereplő kutyus, Sarah éveken keresztül rabláncon tengődött, emberi szeretet, és odafigyelés nélkül. Amikor az állatvédő szervezet tagjai megmentésére sietnek, a csoki barna négylábú megható módon fejezi ki örömét. Úgy bújik a simogató kézhez, mint egy kisgyerek.

A kutyust ráadásul eddig az is korlátozta, hogy élettere nagyon szűk volt, ugyanis a lehető legrövidebb láncra kötötték. Mikor megmentésére siettek nagyon elhagyatott állapotban találták, egészségi állapota is le volt romolva. Az állatvédők mentőakciója után szerencsére hamar, és viszonylag zökkenőmentesen kipihente a traumákat.

Csupán egy kevés szeretetre, simogatásra, és emberi odafigyelésre volt szüksége, ahhoz, hogy boldog, és elégedett kutya legyen. Sarah a világ legboldogabb kutyája lett, amikor új gazdikhoz került, és szerető otthonba költözhetett.

Figyeljünk oda, hogy a körülöttünk levő négylábúak is méltó életet élhessenek, gondoskodjunk róluk, simogassuk meg néha, és szeressük őket, hiszen megérdemlik.

Forrás: extremesilverblog

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Jakab Péter kilép a Jobbikból

„A Jobbik feladhatja, én soha! Vesszen a kormány, győzzön a nép!” – írta Gyöngyösi Mártonnak címezve Facebook-oldalán a politikus. Jakab...

Orosz tévés: Ha a zaporizzsjai erőmű megsérül, két atomrakétát azonnal kilövünk. Egyet Washingtonra, egyet Londonra..

„Kijev és a Nyugat az atomkatasztrófa peremére sodorta az egész világot, ez pedig már határozott reakciókat követel” – fogalmazott...

Bejelentette a kormány: télen már termelhet az első kút a békési gázmezőn

A békési kitermelés nagymértékben hozzájárulhat az éves hazai gázfogyasztás fedezéséhez. Az energiaválság hatásait egyebek mellett a hazai földgázkitermelés jelentős...

Nem valami jó hírek, még ha elméleti síkon is..

Egy apró változás elpusztíthatja a Földet és az összes bolygót Tudományos szimulációk azt sugallják, hogy a külső bolygók mozgásának...
facebook