Kezdőlap Szabadidő Bulvár Ez a férfi 48.000 eurót költött, hogy földönkívülinek nézzen ki… utolsó kérését...

Ez a férfi 48.000 eurót költött, hogy földönkívülinek nézzen ki… utolsó kérését azonban még egyetlen sebész sem merte elvállalni!

14
Ez a férfi 48.000 eurót költött, hogy földönkívülinek nézzen ki… utolsó kérését azonban még egyetlen sebész sem merte elvállalni!

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A 22 éves Vinny Ohh make-up művész Kaliforniából, úgy szeretne kinézni, mint egy földönkívüli. Ennek érdekében már 110 alkalommal feküdt kés alá.

 

Washing off the placenta. New video up. Link in bio of foundation review. Photo taken by @deadmansjoy13

Vinny (@vinnyohh) által megosztott bejegyzés,

Már 17 éves korában eldöntötte, hogy sem feleség, sem férj nem szeretne lenni. Először Vinny átoperáltatta az ajkát, majd ezt követően két orrműtéten és több plasztikai műtéten is átesett. Vinny fekete kontaktlencsét visel, hogy minél jobban hasonlíthasson az emberiség által elképzelt földönkívüli lényekhez.

Idővel egyre több és extrémebb műtéti beavatkozásra vállalkozott. Jelenleg egy olyan plasztikai sebészt keres, aki hajlandó eltávolítani a nemi szervét! A mellbimbóit és a köldökét is feleslegesnek tartja. Úgy döntött, hogy teljesen át szeretne alakulni, hogy Ő is földönkívülinek érezhesse magát.

I love you. Inspired by a painting from @girlacne

Vinny (@vinnyohh) által megosztott bejegyzés,

Csakhogy egy ilyen átalakulás nem kevés pénzbe kerül! Vinny szerint rendkívül fontos, hogy jól érezzük magunkat a saját bőrünkben: “Én földönkívüli lény szeretnék lenni. A megjelenésemmel azt szeretném bizonyítani, hogy megtaláltam a módját, hogy jól érezzem magam. Úgy szeretnék élni, mint a földönkívüliek. Nemtelen szeretnék lenni, sem férfi sem nő nem akarok lenni,” mesélte.

Cuddle season begins! #tb to my shoot with @deadmansjoy13 on the cold dirty ground

Vinny (@vinnyohh) által megosztott bejegyzés,

A plasztikai beavatkozásoknak már messziről látszik az eredménye: “Már majdnem olyan vagyok, mint egy marslakó. Nagy fejem van, és nincs szemöldököm. Amikor az emberek megkérdezik, hogy ki vagyok, akkor azt felelem nekik, hogy én egy különleges földönkívüli lény vagyok.”

Azonban utolsó lépésként azt tervezi, hogy véglegesen törölni fogja nemi jellegét. A földönkívüli lények nemtelenek, és az embereknek is joguk van ehhez, és senkit sem szabad megítélni, ha így döntött. “Inspirálni szeretném az embereket, hogy dobják le az álarcokat, és legyenek azok, akik igazá lenni szeretnének” – mesélte Vinny.

Ezen túlmenően az LMBT aktivista rájött, hogy nincs szüksége nemi szervére. “Nincs szükségem erre. Csak egyszerűen önmagam szeretnék lenni.”

I’m in pain. I’ve changed.

Vinny (@vinnyohh) által megosztott bejegyzés,

Egy nap sem telik el úgy, hogy az emberek ne bámulják meg Vinnyt, amikor kimegy az utcára. Nemcsak a rengeteg műtéti beavatkozásnak látszik az eredménye, hanem feltűnő sminket, és furcsa ruhát visel. “A sminknek is földönkívülinek kell lennie. Gyakran sokat játszadozok a színekkel, míg végre megtalálom a tökéletes ruha és smink kombinációt”, magyarázta Vinny.

Az emberek különböző módon reagálnak: “Nem vagyok átlagos és az emberek ezért tisztelnek. Vannak olyan gyerekek, akik egyszer majd olyanok szeretnének lenni, mint én ezért egy igazi inspiráció vagyok a gyerekek számára, akik még nem tudják, hogy hol a helyük. Néha az emberek agresszívan viselkednek velem a szupermarketben. De már megszoktam, nem ítélek el senkit.”

Tutorial on this eye coming soon:) it reek of cunt and witchcraft 💙💚

Vinny (@vinnyohh) által megosztott bejegyzés,

Bár Vinnys rettenthetetlen ebben a kérdésben, azonban minden bizonnyal sokak számára nem érthető, hogy miért hozott ilyen furcsa döntést. Néhány ember azt gondolja, hogy csak elmebeteg hozhat ilyen döntést, vagy lehet, hogy komplekszusa van és egyszerűen azt szeretné, hogy az emberek észrevegyék.

Vinny azonban földönkívüli átalakulásának egy másik célját is elárulta: “Próbálom felébreszteni az embereket, hogy a nemi szerepnek a mai társadalomban nincs értelme. Szeretném ha megértenék, hogy a legfontosabb dolog, hogy tiszteljük egymást és bánjunk szépen egymással.”

Kérdéses azonban, hogy Vinny vajon ténylegesen talál majd egy plasztikai sebészt, aki hajlandó lesz eltávolítani a nemi szervét. Ez eléggé izgalmas feladat lesz…

Forrás: buzzblog.eu

facebook