21.9 C
Budapest
2023. szeptember. 25. hétfő

Ez a cikk mekkora baromság?! .. De ha nincs igazunk, írjátok meg! .. (Változtatás nélkül közöljük!)

Dátum:

Megosztás:

AJAJ! TÓTH ANDI ÚJRA SZAKÍTOTT? „ELEGEM LETT. EGYIKŐNK SEM ENGEDETT”

Heves vitáról számolt be Tóth Andi, különalvás lett a vége. A pszichológus szerint ezen a ponton át kéne gondolni a viszonyokat.

Tóth Andi nem fél megélni az érzelmi skálája minden lépcsőfokát, s ezt olykor a rajongói elé is tárja. Örömeiről, sikereiről is rendre beszámol közösségi oldalain, csak úgy mint a rossz élményekről, kapcsolati válságokról. Néhány hete egy élő bejelentkezésben részletezte Marics Petivel való szakítását, most pedig egy új „kapcsolati válságról” számolt be.

baromság!
Andi csúnya veszekedésen van túl (Fotó: YouTube)

Vita lett belőle…

Éjszaka 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban tárta követői elé a nagy veszekedést egy számára fontos hímmel. Egy csetbeszélgetésről készült képernyőfotót osztott meg Andi, az nem derült ki, hogy kinek öntötte ki a lelkét, mindenesetre részletesen vallott a vitáról, ami nagyon megviselte őt.

„Én már aludni akartam, ő még nem, de már ágyban voltunk, kifliben, csak szemben volt velem” – kezdett bele a történetbe Andi. „De akárhányszor lecsuktam a szemem, a mancsát, úgy mint a videóban, rátette az arcomra” – folytatta az énekesnő, egyértelművé téve, valójában rottweilerével, Bailey-vel történt az ominózus vita.
Próbáltam megbeszélni. De ő is jó érvekkel jött. Aztán vita lett belőle.” 

Elegem lett. Egyikőnk sem engedett. Én hátat fordítottam neki. Erre megsértődött és kiszállt az ágyból. Most inkább a földön alszik

– zárta sorait Andi.

baromság!
Különalvás lett a szóváltásból. Fotó: YouTube

Féltik a rajongói Andit

Nem ez az első eset, hogy párkapcsolatként tekint a kutya–gazdi viszonyukra. Andi rendszeresen oszt meg fényképet, videót, amin a kutyust fejleszti, vagy játszik vele önfeledten, intim közelségben. Ugyanis korábban rajongói elé tárta, ahogy „szájra puszit” váltanak, s arról sem most esett először szó, hogy egy ágyban, összebújva alszanak. A kommentelők már többször kifejezték ellenérzéseiket, attól féltették Andit, hogy ez a furcsa, szoros kapcsolat gátolni fogja őt egy későbbi pártalálásban.

 

Hús-vér emberi kapcsolatok kellenének

Ezt támasztják alá dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus szavai is, aki lapunk felkeresésére korábban is elmondta szakértői véleményt Andi és Bailey kapcsolatáról, az új fejlemények fényében pedig most kifejtette:
„Alapvetően a kutya tud adni egyfajta biztonságérzetet, képes csökkenteni az ember belső feszültségét. Ezzel egy bizonyos szintig nincs is probléma, akkor kell elgondolkodni, ha a gazdi a kutyával való összeolvadás miatt elutasít más kapcsolatokat, és izolálja magát a külvilágtól” – szögezte le.

Előfordulhat, hogy a kutya észrevétlenül társsá, gyerekké vagy párkapcsolattá alakul a gazdi szemében, s ezért a kutyával éli meg azokat az impulzusokat, amiket hús-vér emberi kapcsolatokban kellene.

A szakember szerint a szakítás miatti gyász feldolgozásában támasz lehet egy kutya jelenléte, de idővel tudni kell nyitni mások felé, s fel kell ismerni, milyen funkciót tölt be az életében a kutya, s mennyire gátolja ez a viszony más kapcsolatok kialakításában.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Hatalmas tömeg gyűlt össze a Puskás Aréna Szoborparkban, hogy egy felejthetetlen koncerten vehessen részt.

Nem csalás, nem ámítás, idén immár ötödik alkalommal rendezte meg a Szerencsejáték Zrt. nagyszabású és ingyenes eseményét, a...

A kutatók kiderítették, meg kell-e mosni a rizst főzés előtt

A rizs Ázsiában és Afrikában több milliárd ember számára alapvető élelmiszer. A világ számos ikonikus ételének összetevője. Univerzális vonzereje...

Meghalt egy kislány – videó

Felfoghatatlan tragédia: magára rántotta a tévét és meghalt egy kislány Videó Magára rántotta a tévét, meghalt egy másfél éves kislány...

Földet ért a különleges minta a világűrből – videó

Földet ért vasárnap Utah állam területén az OSIRIS-Rex amerikai űrszonda által begyűjtött aszteroidaminta. A NASA amerikai űrkutatási hivatal élő...