34.4 C
Budapest
2022. július. 1. péntek

Excel a zsebben

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bártfai Barnabás már számos alkalommal bizonyította hozzáértését a praktikus szakkönyvek írása terén. Az Excel 2016 zsebkönyv című könyv bemutatja a programban rejlő összes lehetőséget, könnyítve ezzel sok ember munkáját, vagy mindennapi életét.

 

Exel a zsebben

 

A kézikönyv részletesen ismerteti az új Office 2016 táblázatkezelő programjának, az Excel 2016-nak valamennyi lehetőségét és újdonságát – így például az egy kattintásos előrejelzést, a többszintű gyűrűt vagy a vízesés diagramot, illetve a 3D térképeket, melyekkel most már térképen is megjeleníthetjük az adatainkat –, de azoknak is éppilyen hasznos olvasmány lehet, akik a program valamelyik korábbi verzióját használják.

A logikusan egymásra épülő fejezetek előbb ismertetik az alapvetőbb funkciókat – például a formázási lehetőségeket, a függvényeket vagy az ábrák és diagramok kezelését –, majd rátérnek az olyan, haladóbb felhasználók számára is érdekesebb csemegékre, mint amilyenek a kimutatások vagy az optimalizációs lehetőségek.

Ennek a praktikus kis kézikönyvnek nagy erénye, hogy nemcsak azt mutatja meg, hogy egy adott programfunkció mire való, hanem azt ismerteti, miként tudunk megoldani egy szóban forgó feladatot. Ha az olvasó az Excelen túlmerészkedve az Office 2016 további rejtelmeibe is betekintést nyerne, akkor a kézikönyvcsalád további tagjai sem hiányozhatnak a polcról, úgymint a Word 2016 zsebkönyv és a PowerPoint 2016 zsebkönyv.
Fotó: -a-

Forrás: mixonline

 

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Dráma a Keletinél: a forró vonatkocsiban ragadtak az utasok, az ablakokat kellett kitörniúk, hogy menekülni tudjanak.. – A MÁV “széttette” a kezét.., aztán mégis...

A meghibásodás a klímát is tönkretette, ezért hamar borzalmas hőség lett a kocsiban. Csütörtökön a Keleti pályaudvaron műszaki hibát...

Tragédia: Megtalálták a Visegrádnál a Dunába veszett lány holttestét

A Duna budapesti szakaszán találták meg a Visegrádnál eltűnt kislány holttestét. Kajakozók bejelentése alapján a Budapesti Rendőr-főkapitányág Dunai Vízirendészeti...

Kizuhant egy fesztiválozó az óriáskerékből a Balaton Soundon

Súlyos sérüléseket szenvedett egy feszitválozó a Balaton Soundon, miután kizuhant az óriáskerékből. A hírt a sérült bulizó egyik barátjától...

Rossz hír a Balatonra készülőknek: “elesett” az M7-es

A nagy forgalom mellett egy hármas baleset is lassítja a közlekedést az M7-es autópályán a fővárosból a Balaton...
facebook