19.8 C
Budapest
2023. szeptember. 26. kedd

Évek óta rettegésben tartja: az anyja kezéből akarta kitépni Petrát a szomszéd – Döbbenetes dolgok derültek ki az agresszív zaklatóról

Dátum:

Megosztás:

Tiszanána — A szomszédja keseríti meg egy tiszanánai nő, Piroska Magdolna Eszter (32) és 21 hónapos kislánya, Petra életét.

Eszter elmondása szerint a nő évek óta zaklatja: nemegyszer ki akarta tépni gyermekét a kezéből, emellett azzal is megfenyegette, hogy rágyújtja a házat. A legutóbbi incidens már tettlegességig fajult, a gyermekét egyedül nevelő fiatal anyuka arca is megsérült.

Mindenki ezt olvassa most!

– Múlt hétfőn épp hazaértem Petrával, amikor beállt elém a szomszédasszonyom, nem engedett be minket a házba. A gyereket gyorsan letettem, hogy meg tudjam védeni őt és magamat is. Az arcom is megsérült, miközben dulakodtunk – kezdte lapunknak a felháborodott édesanya. – Néha vannak normális pillanatai, de képes egyik pillanatról a másikra bekattanni. Öt éve lakom ebben a házban, a szomszédom pedig négy évvel ezelőtt költözött ide. Már terhesen is többször megfenyegetett, hogy a kukába dobja a gyermekem, ha megszületik. Nem értettem már akkor sem, hogy miért szállt rám, hiszen soha nem ártottam neki, nem voltak konfliktusaink korábban – folytatta történetét Eszter.

Mint kiderült, nem ez volt az első eset, hogy rátámadt a szomszédja. Tavaly áprilisban rémálomba illő pillanatokat kellett átélnie Eszternek, ugyanis az agresszív szomszédnő a család otthonába is bement, miután szétrúgta a kaput. Az akkor nyolc hónapos gyereket akarta kitépni az édesanya kezéből.

– Azonnal hívtam a rendőrséget. Úgy tudom, az eset után a pszichiátriára vitték, de három hét után hazaengedték. A helyzet sajnos azóta sem változott. Folyamatosan zaklat, már szellőztetni sem merek, mert azonnal odajön az ablakhoz, még a bankkártyáját is rajtam keresi. A kislányom most 21 hónapos. Szeret az udvaron játszani, de már nem merem kiengedni, mert a szomszédasszony azonnal kiabálni kezd, hogy elviszi, nála biztonságban lesz. Nem tudom, honnan veszi, hogy itt veszélyben lenne – mesélte az asszony, aki már nem tudja, kihez forduljon segítségért.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

– A rendőrségtől már kaptam egy levelet, hogy hivatalból, garázdaság miatt indítottak ellene eljárást, jártam is bent a kapitányságon. Előbb-utóbb el fogok költözni, mert egyszerűen nem lehet úgy itt élni, hogy a gyerekemet el akarja rabolni a szomszédom. Teljesen kikészültem – mondta csalódott hangon Eszter.

Értesítették a rendőrséget

Az ügy a tiszanánai polgármesterhez, Tóth Józsefhez is eljutott. Lapunknak a település első embere azt mondta: az önkormányzat keze meg van kötve az ügyben. – Mi annyit tudtunk tenni, hogy értesítettük a rendőrséget, beszéltünk a zaklató orvosával, illetve szóltunk Piroska Magdolna Eszternek, hogyan kezdeményezheti, hogy eljárás alá vonják a hölgyet. Polgármesterként azt tanácsoltam, tegyen feljelentést, vallomást az ügyben.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Megtette első balatoni útját a Komáromban készült új komp +fotók, videó

Bemutatták a BAHART új, Komáromban készített balatoni flottájának két már össszeszerelt darabját: a Tihany nevű kompot és a...

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 3

További egyszerű tények: A Földön mindenhol van kőolaj, csak a geológiai struktúrák miatt van, ahol sokkal gazdaságosabb kitermelni, mint...