8.8 C
Budapest
2024. március. 3. vasárnap

Év végi akciós ajánlat a migránsoknak

Dátum:

Megosztás:

A te or­szá­god, a te jövőd. Most! – ilyen szö­vegű óri­ás­pla­ká­to­kon aján­la­nak pénzt azok­nak, akik haj­lan­dóak ha­za­térni Né­met­or­szág­ból. Az ed­digi 1200 euró he­lyett akár 3000 euró is el­ér­hető szá­mukra.

Ha nem is black friday, de mindenképpen akciós az a Németországban élő migránsoknak szóló ajánlat, amelyre az RT hívta fel a figyelmet.

A Returning from Germany holnap címét óriásplakátokkal reklámozzák számos nagy forgalmú metróállomáson. A felirat szerint pedig: „A te országod, a te jövőd. Most!

Év végi akciós ajánlat a migránsoknak

Az ajánlat arról szól, hogy aki 2018 végéig elfogadja a hazatelepülésért járó pénzt, annak a német állam kifizeti az otthoni lakásbérletét a következő teljes évre.

Ennek fejében a migránsoknak vissza kell vonniuk a menekültstátuszra benyújtott kérelmüket, valamint minden olyan, már beadott papírt, amely azt segítette volna elő, hogy Németországban maradjanak.

A cikk szerint ennek az “akciós” megoldásnak az az oka, hogy míg 2017-ben 29 ezer bevándorlót sikerült rávenni, hogy az 1200 euró fejében hazatérjen, az idei számok egyelőre sokkal rosszabbak: eddig mindössze 14 ezren jelentkeztek.

A belügyminisztérium legfrissebb kampánya egyfajta téli értékesítésnek és cinikusnak tűnik.Nyilvánvalóan ez a cél a minisztérium saját kudarcainak elrejtése és a számok javítása – nyilatkozta Konstantin von Notz, a Bundestag Zöldek frakciójának helyettes vezetője.

Mindenesetre ezzel a bónusszal, a német média szerint, az új program keretében egy bevándorló akár 3000 euróra is szert tehet.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este folytatjuk a Silvester Stallone maffiás sorozatát – Tusla királya 6-9 – videók

Tusla királya 6 Tusla királya 7 Tusla királya 8 Tusla királya 9 Kellemes szórakozást a filmekhez! Még több film itt! Our media displays content...

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...