2.3 C
Budapest
2023. március. 23. csütörtök

Európába akar beszivárogni az ISIS egyik vezetője + rejtett videó (Olvasd el és nézd meg!)

Dátum:

Megosztás:

Friss jelentések egészen durva dolgokat állítanak. Hamarosan megpuccsolhatják az EU-t?

Nem akármilyne információk láttak nemrég napvilágot az ISIS terrorszervezetéről.

Egyrészt több biztonságpolitikai elemző elárulta, korai még az öröm, mert hiába semmisült meg fizikailag az iszlám állam, valójában csak annyi történt, hogy szétszéledtek a világban.

Az ISIS által terjesztett kór ugyanis halhatatlan, golyóálló, hiszen ez egy szélsőséges ideológia, mely most az európai párhuzamos társadalmakat fertőzi szisztematikusan…

Éppen ezért nem kizárt annak a lehetősége, hogy az elkövetkező években egyszerűen megpuccsolják az EU-z, méhhozzá belülről.

Most friss információk láttak napvilágot, amik igen aggasztóak.

Levágatta a szakállát és civil ruhába bújt Zein Al-Deen Al-Abedin a Szíriában tevékenykedő terroristavezér, majd menekültek között elvegyülve Törökországba érezett – közölte a Russia Today.

A terrorista vezért csalódott iszlamista barátai leplezték le miután magukra hagyta őket.

Rejtett felvételek: Így szervezi be az európai fiatalokat az ISIS!

Videó forrása: YouTube.com, Vigyázó Blog

Az Iszlám Hadsereg főként Damaszkusz közelében a Ghoutában volt aktív. Hét éven keresztül megszálva tartotta a főváros agglomerációjának számító ghoutai térséget. Az év elején a szíriai hadsereg felszabadító hadműveletet indított Kelet-Ghoutában, és alig másfél hónap alatt megtisztította a térséget a terroristáktól.

Orosz közvetítésen keresztül több ezer iszlamista fegyveres hagyhatta el Ghoutát. A lefegyverzett terroristákat Idleb tartományba deportálták, ahova a többi iszlamista csoport tagjait is. Al-Abedin így jutott ki Duma városból Idleb tartományba, majd szökött át Törökországba.

Al-Abedin most az iszlamisták egyik jellegzetes szimbólumától megszabadulva képező levágatta a szakállát, és civil ruhába bújva próbál meg tovább menekülni.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy legközelebb akár Európa egyik városába bukkanhat fel , mint háborús menekült.

Míg a Szíriai Arab Hadsereg katonáinak köszönhetően Szíria szép lassan megtisztul a terroristáktól, addig az Európai Unión politikusainak jóvoltából Európát ellepik a fundamentalista iszlamisták.

Európa belülről fog megsemmisülni, párhuzamos társadalmak által, vagy azokból kinövő szélsőséges erők és titokban szerveződő hadsereg által.

.. Ha tetszett a cikkünk, oszd meg méásokkal is! Hirmagazin.eu

Forrás: avilagtitkai.com

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Hegyek között – amerikai romantikus dráma – videó

A fotóriporter Alex és a sebész Ben útja Boise városának repterén keresztezi egymást. Alex az esküvőjére, Ben pedig...

Esti torna – videó

Mozogj többet, élj tovább! Esti torna - videó Hirmagazin.eu

Esti mese – videó

Jó éjszakét gyerekek! Esti Mese A kiskakas gyémánt félkrajcárja - népmese Hirmagazin.eu

Közel a harmadik világháború (reméljük nem lesz (szerk..)): amerikai bombázókat fogtak az orosz határon..

"2023. március 20-án a Nyugati Katonai Körzet légvédelmi erőinek szolgálatban lévő radarjai két, az Orosz Föderáció államhatárának irányába...