8.8 C
Budapest
2024. március. 3. vasárnap

Ettől retteg az eltűnt villanyszerelő családja – Kikerülhet a rács mögül a gyanúsított?

Dátum:

Megosztás:

Mosonmagyaróvár — Egyre rosszabb lelkiállapotban van a húsvétkor eltűnt villanyszerelő, Mácsik Zoltán (53) felesége és lánya, Adrienn. A fiatal lány attól tart, hogy hamarosan hazaengedhetik az édesapja megölésével gyanúsított férfit.

A fiatal nő megdöbbentő őszinteséggel beszélt a Blikknek érzéseiről, amelyekkel egyre nehezebben birkózik meg.

Mácsik Zoltánról március 31. óta senki nem tud semmit, az utolsó biztos információ vele kapcsolatban, hogy kora reggel találkozott volt munkaadójával az abdai benzinkúton: azóta mintha a föld nyelte volna el a családapát. A rendőrség egykori főnökét gyanúsítja a férfi megölésével. É. Imre (61) jelenleg előzetes letartóztatásban van. Tagadja, hogy kioltotta beosztottja életét, akinek holttestét a mai napig nem találja a rendőrség.

– Bevallom, hogy az idő előrehaladtával anyuval kezdünk idegroncsok lenni, ezt a bizonytalanságot képtelenség ép ésszel elviselni – mondta megtörten az eltűnt villanyszerelő lánya, Adrienn. – Hét hónapja azon agyalunk, hogy apuval mi történhetett, és ha tényleg él, ahogy a gyanúsított állítja, merre lehet? Hova induljunk, hogy segítsünk neki? A világ végére is elmennénk, ha tudnánk, merre kell indulnunk. Nem bolondultunk meg: pontosan tudjuk, hogy azzal is számolnunk kell, hogy apu már nem él. Néha úgy gondolom, hogy életem legborzalmasabb pillanata lenne, amikor ezt hivatalosan közlik velem, de talán mégis könnyebb, mint az a bizonytalanság, amelyben hosszú ideje élünk – árulta el Mácsik Adrienn.

Mácsik Zoltánnak (53) húsvét után veszett nyoma /Fotó: RTL Klub

Mácsik Zoltánon kívül egy másik villanyszerelőnek is nyoma veszett: Orlik Vilmost 2015 óta hiába keresi családja, ő sem ad életjelet magáról. Mielőtt nyoma veszett, ő is É. Imrével találkozott.

gyilkossággal gyanúsított férfi legközelebb decemberben áll a bíró elé, hogy eldőljön, továbbra is rács mögött marad, avagy házi őrizetbe kerül.

– Ha a védencemmel szembeni megalapozott gyanú gyengül, nem tartom kizártnak, hogy enyhébb kényszerintézkedést rendel el a bíró – közölte dr. Bagó Ottó, aki É. Imre jogi képviseletét látja el.

Információink szerint a hatóság már korábban ellenőrizte, hogy É. Imre személyi körülményei adottak-e a házi őrizet elrendeléséhez.

– Nagyon szörnyű lenne a tudat, hogy ezt a férfit kiengedik a rácsok mögül, erre gondolni sem szeretnék – reagált Mácsik Adrienn.

Élete végéig rácsok mögött

É. Imrét nyereségvágyból elkövetett emberöléssel gyanúsítják. Abban az esetben, ha a bíróság bűnösnek találja, akár élete végéig börtönben maradhat.

Forrás: Blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Ma este folytatjuk a Silvester Stallone maffiás sorozatát – Tusla királya 6-9 – videók

Tusla királya 6 Tusla királya 7 Tusla királya 8 Tusla királya 9 Kellemes szórakozást a filmekhez! Még több film itt! Our media displays content...

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...