28.3 C
Budapest
2022. június. 26. vasárnap

Ettől lehidalsz: Idén ezek voltak a legvadabb összeesküvés-elméletek

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Nagy az egyetértés a bizarr elméletek hívei között abban, hogy mind meghalunk. Csak abban nincs kiegyezés, hogy most akkor pontosan hogyan is lesz vége a világnak.

Bár úgy festett, hogy az idén mindent taroltak a koronavírussal kapcsolatos összeesküvés-elméletek, hiba lenne azt hinni, hogy ne bukkantak volna fel mellette egyéb gyöngyszemek. Olyannyira, hogy az idei felhozatalhoz képest a fasorban sincs a Loch Ness-i szörny – de már a gyíkemberek is lejárt lemeznek számítanak…

1. Nincs is koronavírus

 

Fotó: Shutterstock

 

A pálmát természetesen a járvánnyal kapcsolatos elméletek vitték: például sokan úgy hiszik, hogy a világszerte felállított 5G mobilhálózatok fokozzák a betegség tüneteit, és vagy a gyógyszergyárak, vagy Bill Gates dörzsöli a tenyerét a háttérben. Ennél is meredekebb az az elmélet, hogy a vírus nem is létezik, csak a média találta ki, hogy megfélemlítsék az embereket.

2. Már vége a világnak, de észre se vettük

 

Fotó: Pixabay.com

 

Sokan emlékeznek a nagy hadronütköztetővel kapcsolatos elméletre, miszerint addig kísérleteznek Svájcban a részecskegyorsítóval, míg egy gigantikus fekete lyuk be nem szívja a Földet. Nos, egyesek szerint ez már meg is történt, méghozzá 2012-ben, csak senki nem vette még észre. Az elmélet szerint azóta egy alternatív valóságban élünk. De lehet ezt még fokozni: mások egyenesen úgy tartják, a hadronütköztetővel a Pokol kapuját fogják megnyitni….

3. A Föld valójában üreges

 

Fotó: Pixabay.com

 

Az elmélet szerint bolygónk ugyan gömb alakú, de van egy óriási üreg a közepén, ami az Északi-sarktól a Déli-sarkig húzódik – és ebben egy másik emberi civilizáció éli a mindennapi életét. Eddig csak azért nem találtuk meg őket, mert a titokzatos világhoz rejtett bejárat van a Déli-sarkon.

4. A Mátrixban élünk

 

Fotó: Pixabay.com

 

Akárcsak a filmben, a valóságban is egy hatalmas szimulációnak a részesei vagyunk. De akik nyitott szemmel járnak, már észrevehették azt a fickót, aki több tucat régi és új fotón szerepel, és nem öregedett száz éve – ő tartja mozgásban a dolgokat.

5. A Hold nem is létezik

 

Fotó: Pixabay.com

 

Szoktad csodálni a holdvilágot éjjelente? Nos, van egy rossz hírünk: az csak egy kivetített kép, nem egy égitest. Legalábbis ezt mondják a bizarr elmélet hívei, akik szerint a Hold képét jó okkal vetítik ki minden este ki az égboltra: így akarják elterelni a figyelmet a Nibiruról, az óriásbolygóról, ami egyre közeledik, és el fogja pusztítani a Földet.

6. Óriásláb létezik

 

Fotó: Pixabay.com

 

Csak idén májusban 2032-en látták Washington államban a szőrös óriáslényt, tehát kézenfekvő, hogy létezik. De legalább ennyiszer felbukkant Oregonban, Pennsylvania-ban, Texasban is, vagyis igencsak elfoglalt szörnyeteg lehet.

7. A denveri repülőtér valójában a Pokol kapuja

 

Fotó: Pixabay.com

 

És az illuminátusok használják. Az Új Világrend urai, a gyíkemberek úgy mozgatják a háttérből a világ minden kormányát, akárcsak a bábukat; és valamiért a Denver-i repülőtéren van a bázisuk. Egyesek tudni vélik, hogy a reptér területe tele van titkos földalatti bunkerekkel és alagutakkal, ahol a gyíkemberek azon mesterkednek, hogyan pusztítsák el a világot.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Kálmán Olga: Ez egy törvénytelen kormány, amely megszállta Magyarországot, felszámolta a köztársaságot és tönkretette a hazát

A DK szóvivője szerint Kövér László egyenként bünteti végig a DK képviselőit. A Demokratikus Koalíció nevében közleményt adott ki...

A Fidesz elfoglalta a Facebookot

A felszíni picsogás mögött elfoglalta a Facebookot a Fidesz” – olvasható a lap vasárnapi cikkében. Nem a Facebook hozta el...

Ezt látnod kell: 3 fiatal tehetség magával ragadó alkotást hozott létre Budapest szívében

A belváros szívében sétálva, a nyüzsgő Király utcában általában bulizó fiatalokat, lelkes turistákat látunk. Most viszont három tehetséges...

A Fradiban majdnem mindenki egészséges – Így verték tönkre korábbi El-ellenfelüket – youtube videó

Kufstein – A Ferencváros 3-0-ra nyert az idén is bajnok, a BL-selejtezőben induló bolgár bajnok Ludogorec ellen. A...