0.6 C
Budapest
2023. december. 7. csütörtök

Esküvői tippek a tökéletes naphoz..

Dátum:

Megosztás:

Kell valami kék!

“Valami régi, valami új, valami kölcsönkapott és valami kék“. Mindenki ismeri ezt az angolszász esküvői babonát.

Szerencsénkre 2020-ban a Pantone a klasszikus kéket választotta az év meghatározó színének, mely a békességet, nyugodtságot és a bizalmat szimbolizálja. Így tökéletesen beleillik az esküvő miliőjébe, és a babona egy részét is kipipálhatjuk.

Nézzük, hogyan lehet az év színét belevarázsolni az esküvői dekorációba.

Azt már tudjuk, hogy egy egész „művészhadseregre” van szükség ahhoz, hogy minden tökéletes legyen az ifjú pár nagy napján. Most is így történt! Ez a csapat, és persze a fiatalok, egy etyeki szőlőbirtokot választottak helyszínül.

Menyasszony a szőlőtőkék előtt, díszítés, kék szalag a csokron, Kép: Birta Endre
Kép: Birta Endre

A szertartást a szőlőültetvény aljában rendezték be – eddig nem látott módon. A földön, mint egy kis kertként fogták körbe a párt a virágok. A téli hangulatot a fehér faágakkal idézték fel, az év színét pedig a kék hortenziákkal és delphiniumokkal hozták a képbe.

Esküvői csokor, Kép: Birta Endre
Kép: Birta Endre

Idén a kék színen kívül nagyon trendi lesz a menyasszonyi csokorban és dekorációkban is, ha egy-egy hangsúlyos virágot használunk.

Most az anthuriumot (ismertebb nevén flamingó virágszerepelt, a kéket pedig hortenziával és iringóval vitték bele.

A csokron a hosszú, lelógó kék szalag szépen harmonizált az öltöny sötétkék színével, és szépen mutatott a fehér ruha előtt.

Ifjú pár a kandallónál, Kép: Birta Endre
Kép: Birta Endre

A beltérben egy kétszemélyes főasztalt rendeztek be a kandalló elé. Az asztalt rendhagyó módon, a földön virágokkal rakták körbe, míg magára az asztalra csak a teríték, és gyertyák kerültek.

Esküvői desszertes asztal, Kép: Birta Endre
Kép: Birta Endre

Egy igazán különleges geoda tortával és egy mini desszertasztallal is készült az édességes pult, amit szintén a dekorációhoz igazítottak a szervezők. Voltak mini torták, cake popok, fehér csokis tartok, melyeket élővirággal és áfonyával díszítettek.

Vendégek asztala egy esküvőn, Kép: Birta Endre
Kép: Birta Endre

A dekorációkban inkább az anyagokban, gyertyákban, szalagokban próbáltak alkalmazkodni a trendhez, visszahozták az év színét a klasszikus kéket, míg a virágokban inkább pasztell színeket használt a tervező – egy icipici világoskékkel.

Szintén jó választás lehet, ha a kéket a papír alapú kiegészítőkbe visszük bele, mint például a festett menü kártyába, az ültető kártyába, sőt, már a meghívóba is.

“Valami régi, valami új, valami kölcsönkapott és valami kék“. Mindenki ismeri ezt az angolszász esküvői babonát. Szerencsénkre 2020-ban a Pantone a klasszikus kéket választotta az év meghatározó színének, mely a békességet, nyugodtságot és a bizalmat szimbolizálja. Így tökéletesen beleillik az esküvő miliőjébe, és a babona egy részét is kipipálhatjuk. Nézzük, hogyan lehet az év színét belevarázsolni az esküvői dekorációba.

Menükártya, meghívó, Kép: Birta Endre
Kép: Birta Endre

Most is érvényes a kevesebb, több elv! Az alkotók őszintén remélik, sikerült a menyasszonyokat elgondolkodtatni, és megmutatni, hogyan vigyék bele az esküvőjükbe a “valami kék”-et úgy, hogy az elegáns, és visszafogott legyen!

De miért a kék? .. Miért nem a lila, vagy a sárga, zöld, vagy piros?

..  Mert 2020 színe a klasszikus kék

Kék ballonos nő, Kép: Depositphotos.com
Kép: Depositphotos.com

Kinek mi jut eszébe a PANTONE 19-4052-ről?

.. És ha azt mondjuk, hogy ez a tenger, az ég, a búzavirág, vagy a szilva színe? 2020-ban a klasszikus kék az Év Színe.

eletforma, Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Tökéletes célpont 2 – videó

A második részben is folytatódik az embervadászat. Ezúttal Burma dzsungeleiben és Thaiföldön. A visszavonult harcmûvész Wes Baylor (Scott Adkins),...

Videóra vettek egy horrorisztikus keddi gázolást Solymáron, keresik a sofőrt

A német rendszámú BMW-s sérült kocsival, fékezés nélkül hajtott tovább. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Két embert gázolt...

A babérlevél antioxidánsként segíti a vesék egészségét

Napjainkban is sokan használnak a húsételek készítésekor, sütésekor babérlevelet. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy nagyon sok előnnyel...

Konyhai- és háztartási gépeket adományoztak rászorulóknak! Nemes cselekedet, köszönjük a rászorulók nevében is!

Nélkülöző családok juthatnak a mindennapi életet megkönnyítő készülékekhez Budapest, 2023. december 6. – Konyhai kisgépeket adományozott a Sencor magyarországi...