11.2 C
Budapest
2023. március. 30. csütörtök

Erről hazudnak legtöbben az első randikon

Dátum:

Megosztás:

Te hazudtál vagy füllentettél már az első randin? Nézd meg a legtipikusabb hazugságokat, füllentéseket, amelyben mindkét félnek van bőven tapasztalata (tisztelet a kivételnek, vagy úgy is mondhatjuk, hogy az angyalok biztos nem hazudnak, de az ördögök, biztos hogy igen!)

125928.w
Szexuális partnerek száma: Az emberek 24 százaléka hazudott már arról, hogy összesen hány emberrel feküdtek le eddig. És ebben a nők és a férfiak egyaránt bűnősek; a különbség, hogy míg a lányok inkább kevesebbet mondanak, addig a pasik sokszor többet, mint a valós szám. (Kép: Getty)
125929.w
Anyagiak: Szintén sokan (17,6 százalék) hazudtak már az anyagi helyzetükről is. Például füllentettek arról, hogy mennyi pénzt keresnek valójában, csak hogy jobb színben tűnjenek fel a randipartner előtt. (Kép: Getty)
125930.w
A lakóhely: Különös, de akadnak olyanok, akik a saját lakóhelyükről sem mondanak igazat. Hosszútávon viszont ennek a hazugságnak nincs sok értelme, mert előbb-utóbb ugyanis kiderül a turpisság, így nagy a valószínűsége, hogy ezt a hazugságot inkább azok vetik be, akik csak kalandot keresnek. (Kép: Getty)
125931.w
A kor: A filmekben láthattunk már olyat, hogy valaki letagadja a korát (például a Jóbarátokban egyszer Monica is beleesett ebbe a hibába), de úgy tűnik, a valóságban is van erre példa. Az emberek 8 százaléka ugyanis mondott már többet vagy kevesebbet, mint a valódi kora. (Kép: Getty)
125932.w
Hobbi, érdeklődési kör: Mivel az ismerkedés fázisában mindenki szeretne érdekesebbnek tűnni, így sokan hajlamosak azt hazudni, hogy rengeteg hobbijuk van. Futás, olvasás, falmászás – bármi, ami izgalmassá teszi őket, azonban a valóságban lehet, hogy évek óta egyiket sem csinálták márm de az is lehet, hogy soha nem csinálták. (Kép: Getty)

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Somogyi Erika: jó ebédhez szól a nóta – videó

Jó étvágyat kívánunk! https://www.youtube.com/watch?v=BFlZvpoSH-Q YouTube Hirmagazin.eu

Itt vannak Oroszország békefeltételei

Oroszország részletezte azokat a feltételeket, amelyek teljesülése esetén véget érhet a háború. Moszkva csak saját feltételei mentén hajlandó békét...

A drágulással kapcsolatban is üzent a magyar vásárlóknak a Tesco-vezér

Pálinkás Zsolt szerint tetőzött az élelmiszerárak inflációja, Magyarország pedig jó hely üzletelni. .. Hogy aztán ez mit is jelent,...

Tovább csökkenti a trappista árát az egyik legnagyobb bolt – érdemes várni hétfőig a vásárlással

Újabb húsz százalékkal lesz olcsóbb a magyarok kedvenc sajtja. Borítékolható, hogy nem marad el a válasz a többi...