1.1 C
Budapest
2022. november. 29. kedd

Erős Antónia feljelenti a vádaskodó cégvezért!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Durva támadás céltáblájává vált Erős Antónia, de nem hagyja, hogy besározzák a nevét. A híradós megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Erős Antónia feljelenti a vádaskodó cégvezért

A napokban robbant a botrány: a hatóság vizsgálódott az egyik élelmiszer-ipari cégnél, melynek során 53 tonna terméket zároltak, és egy gyanús fémhordót is talált, melyben egy tonna lejárt szavatosságú termék volt. A vizsgált cég ügyvezetője szerint mindent szabályosan csináltak, és a hatóság azért vizsgálódott nála, mert Erős Antónia vagy egy ismerőse feljelentette őt. Bár állítását nem tudja bizonyítani, de az ellenőrök beszélgetéséből tisztán hallotta.

“Erős Antónia az ország cukormentes tortájának arca, a létrejöttében is közreműködik. Összetűzésbe keveredtem vele, ugyanis kiderült, hogy a sütemény cukortartalma tízszerese a diabéteszesek számára megengedettnek, és szóltam is neki emiatt. Sőt felajánlottuk, hogy almacukrot biztosítunk a sütikhez, de ezt sem fogadta el” – mondta a Borsnak a vizsgált cég ügyvezetője, Antalicz Miklós, aki kifogásolja a hatóság munkáját is. – “Nem objektíven vizsgálódtak, a jegyzőkönyvből sorokat húztak ki, viszont egy terméket sem vizsgáltak meg. Eddig kilencmillió forint a veszteségem, de a jogerős határozatig ez az összeg emelkedhet”.

Az RTL Klub népszerű híradósa hosszú évek óta rengeteget segít a cukorbetegeknek.

“A cég vezetőjének minden kijelentése komolytalan és a valóságtól elrugaszkodott, így azokat kommentálni sem szeretném, de a szükséges jogi lépéseket megteszem” – jelentette ki a napilapnak Erős Antónia.

Forrás: TheNews

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Veszélyes, közel sem ártatlan gyerekjátékot hív vissza az egyik nagy kereskedőlánc

Minőségi gondok vannak a KiK egyik íj- ls nyílkészletével A KiK íj és nyílkészletet hív vissza a boltláncban forgalmazott...

Varga Judit szerint már több mint 700 ezren töltötték ki a nemzeti konzultációs kérdőívet

Eddig több mint 700 ezren töltötték ki és küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet – jelentette ki Varga Judit...

Újrahasznosított fűtőelemeket használhatnak Pakson

Az újrahasznosított nukleáris üzemanyagot tartalmazó fűtőelemek használata összességében olcsóbbá teheti a hazai atomerőművi energiatermelést. Zajlanak az egyeztetések a Paksi...

Apró dolgokról… – About small things…

Úgy tűnik, sokan furcsának találják, ha az ember boldogsága az élet apró dolgaiból fakad, holott az valójában nem...