4 C
Budapest
2022. december. 4. vasárnap

Érdemes könnyűvérű nőnek lenni, s ha igen, akkor mennyire?

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bár a férfiaknak szükségük van az első találkozáskor bátorításra, néhány nő ezt eltúlozza, és kizárólag erotikus vonzerejével próbál hatni. Lehet, a férfiak imádják, ha „könnyű prédára” találnak, de ezt nem ajánljuk, ha hosszan tartó kapcsolatot szeretnél. Az első benyomások ugyanis örökre megmaradnak. Nem azt mondjuk, hogy légy prűd, de ha túlzásokba esel, nem a megfelelő jeleket fogod küldeni, még akkor sem, ha adott pillanatban te leszel a buli középpontjában.

párkapcsolat szerelem

A részegség természetesen sohasem kelt jó benyomást. Ha tetszik, ha nem, a legtöbb ember szerint egy részeg nő kevésbé elfogadható társadalmilag, mint egy részeg férfi. Néhány nő – és férfi is – bűnös ebben, mert azt hiszi, ha nagyon leissza magát, ezzel azt az üzenetet közvetíti, hogy imád szórakozni, nincsenek korlátai és kész a pillanatnak élni. Pedig egy férfi sem szeret egy részegeskedő alakot. Minden férfi tiszteletre méltó társat akar, nem olyat, aki kínos helyzetbe hozza. Ha könnyűvérűnak mutatod magad, persze rengeteg férfi figyelmét meg fogod kapni, de hidd el nekünk, ez nem az a figyelem, amire valóban vágysz.

Számtalan példát fel tudnánk sorolni magunktól is és barátainktól is, amelyek igazolják ezt. A legtöbb – sőt majdnem az összes –, így induló kapcsolat sosem lépte át a hálószoba küszöbét. Egy ismerős srác járt egy lánnyal, aki könnyűvérűnek tűnt már a kezdetektől fogva. Egy karácsonyi összejövetelen ismerkedtek meg. Mindketten nagyon részegek voltak és ugyanazt akarták, már amennyire a körülmények megengedték. Erős szexuális vonzalom volt közöttük, amely aznap éjjel beteljesedett.

Ahogy múlt az idő, a lány egyre jobban kötődött barátunkhoz, míg a srác érzelmei épp ellenkező irányba változtak. Bár rövid ideig jól érezte magát a nővel, nem tudott túllépni a tényen, hogy volt benne valami ledérség. Gyakran berúgott és bárokba járt biliárdozni vagy dartsozni. Semmi baj nincs azzal, ha valaki szereti ezeket játszani, de a fiúnak ez inkább kínos volt, pedig barátnője azt hitte, ő ettől vagány. A kapcsolat nem tartott sokáig, és a lány nagyon megbántódott, amikor az ismerősünk megmondta neki, nem szeretne vele többet találkozni.

A szingli férfi persze olyan nőt akar, aki szívesen jár el szórakozni, de tudja és érti, hol a határ. Számunkra semmi sem kínosabb annál, mint egy vad, őrült barátnő, akiről sose tudhatjuk, mit fog produkálni a következő pillanatban. Ha álmaid férfijával szeretnél megismerkedni, és meg is szeretnéd tartani őt, nem jó ötlet a könnyűvérűat játszani.

Hogyan kerüld el, hogy könnyűvérűnak bélyegezzenek?

1 – Ne igyál mértéktelenül, főleg ne vedelj sört, vagy likőrt!

2 – Ne keveredj tisztességtelen táncba: ne dörgölőzz partneredhez, ne táncolj az asztalon!

3 – Ha először találkozol egy férfival, ne simogasd, és ne keveredj vele szexuális játékokba!

4 – Ne menj bele szexuális tartalmú párbeszédbe, még virágnyelvű szexuális célozgatásokba sem!

A könnyűvérű nő persze inkább kivétel, mint szabály. Legtöbben inkább passzivitásukkal követnek el hibát, mintsem rámenősségükkel. A nők zöme félénk, vagy legalábbis annak látszik. Figyelembe véve a férfiak elutasítástól való félelmét, azt gondolhatod, csoda, hogy egyáltalán meg merik közelíteni a nőket. De nincs ok kétségbeesésre, hisz a szebbik nem iránti vágyunk oly erős, hogy legyőzzük minden gátlásunkat. A nők pedig ebben segíteni is tudnak. Miért kellene kockáztatni, hogy ne rád essen a választása annak a srácnak, aki megtetszik neked. A nők képesek saját javukra billenteni a mérleg nyelvét és ezt meg is kellene tenniük.

 

forrás: Delina

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Magyarországra nem vonatkozik az EU-s kőolajársapka

Magyarország mentességet kapott a kőolaj árkorlátjára. Az Európai Tanács pénteki döntése szerint plafont határoznak meg az orosz kőolaj...

Ma este két romatikus film, Richard Gere és Kevin Kostner főszerepléseivel: Micsoda nő!; Üzenet a palackban; – videók

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Mi történhetett a Hajógyári szigeten? A Dunából emelték ki a diszkóból kidobott fiatal holttestét, és itt még nincs vége a történetnek…

Éppen tizenegy éve annak, hogy a Hajógyári-szigetnél a Dunában megtalálták H. Géza holttestét. A fiatalember haláláért a rendőrség...

Elon Musk kitálalt a Twitter belső titkairól: így zsonglőrködött a politikai pártok között a korábbi vezetés

A Twitterhez az előző vezetés idején mindkét politikai oldal rendelkezett eléréssel, de vállalat alkalmazottai túlnyomóan az egyik oldalhoz...