11.2 C
Budapest
2024. február. 28. szerda

Erdei Zsolt döbbenetes vallomása: „Megpróbáltam a balhétól megóvni a családomat”

Dátum:

Megosztás:

A zűrösebb időkben is helytállt családapaként Erdei Zsolt, az egykori profi ökölvívó.

A „Madár”-nak is becézett magyar sportoló a Bestnek számolt be arról az időszakról, amikor jelenlegi munkájának körülményei megnehezítették a mindennapjait, mivel a Magyar Ökölvívó Szövetség elnökeként került galibába.

„Megpróbáltam a balhétól megóvni a családomat: például soha nem mondtam el, aktuálisan milyen támadások értek, de az arcomra volt írva, hogy nem minden fenékig tejfel” – mesélte a lapnak Erdei, akin felesége, Réka is észrevette a baljós jeleket.

„Láttam rajta, hogy feszült, gondjai vannak. Aggódva mondtam neki, hogy féltem, és nem akarom, hogy belebetegedjen az egészbe. Próbáltam nyugtatni, hogy minden megoldódik majd, és hogy a családjára mindig számíthat” – mondta Réka.

Annak ellenére, hogy jól esett Madárnak a családja támogatása, hozzátette: őt kemény fából faragták.

Most úgy tűnik, Erdei könnyebb helyzetbe került, ugyanis a MÖSZ egy pénzügyi biztos személyében segítséget kapott.

„Nekem végre nem kell az anyagiakkal foglalkoznom, hanem csak azzal, amihez értek, a szakmai kérdésekkel” – mondta Erdei.

Erdei Zsolt az utóbbi időkben kevesebb időt tudott tölteni a nejével, ám elmondása szerint a gyermekei jól vannak. Nagyobb fia, a kiskamasz Viktor az utóbbi időben nem remekelt az iskolában, ám az édesapja azt mondta neki, ha nem javulnak az eredményei, oda lesz a foci és a színjátszás. A figyelmeztetés hatására javult a helyzet. Lánya, Gréti, aki még óvodás, imád énekelni, a másfél éves Vilmoska pedig még otthon vanaz édesanyjával. Zsolt szerint hatalmas szeretetéhség van a kicsiben.

(Best)

Forrás: Blikk.hu

Erdei Zsolt /Fotó: RAS-archív

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este Sandra Bullock egyik utolsó filmjét vetítjük, a 2021-ben bemutatott megható drámát – Megbocsáthatatlan – videó

Teljes film magyarul: Megbocsáthatatlan Kellemes szórakozást a filmhez! Még több film itt! Our media displays content free of charge! Thank you for...

Messi hatalmas botrányt okozott azzal, hogy nem lépett pályára sérülten – videó

Ez a legjobban a kínai focirajongóknak fájt! Videó Hirmagazin.eu

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető minisztert megoperálták, az operáció sikerült – videó

A rehabilitáció időszakában a parlamentben és a kormányüléseken Panyi Miklós államtitkár és miniszterhelyettes látja el a feladatait. Rövid közleményt...