8.4 C
Budapest
2023. március. 27. hétfő

Ennyire sürgős volt? Rácsukta egy babakocsis gyermekre a troli ajtaját egy sofőr Szegeden, majd el is indult

Dátum:

Megosztás:

Szerda reggel Szegeden az 5-ös troli sofőrje nem várta meg, míg felszáll a járműre a babakocsijával egy anyuka, hanem rácsukta az ajtót a babakocsira, majd indult tovább

– írja a blikk.hu

Kis-Szegfű Nóra elmondása szerint a troli megérkezésekor egy kicsit hátrébb állt, hogy helyet adjon a leszálló utasoknak, majd amikor szerette volna a járműre felemelni a babakocsit az abban lévő gyermekével, a sofőr rájuk csukta az ajtót.

(A legfrissebb hírek itt)

„Hátrébb húztam a babakocsimat, megadtam nekik a teret, hogy szépen le tudjanak szállni, és ahogy szerettem volna fölszállni a gyermekkel és a babakocsival… ugye, ilyenkor egy nagyon enyhe mozdulattal meg kell emelni a babakocsikat… fölszálltam volna, de a babakocsi első két kerekét hozzácsukta a trolibusz ajtajához, majd el is indult a sofőr” – mesélte az anyuka, aki ezután kétségbeesve szorította a babakocsit, kiabált és dörömbölt a troli oldalán, hogy a sofőr észrevegye, aki végül az utasok figyelmeztetésére állt meg egy-két méter megtétele után. A nő ingerülten kiabálni kezdett a vezetővel, aki mindezt kikérte magának, majd visszaült a fülkébe és elhajtott a járművel.

„Nem kérdezte meg, hogy a gyermek megsérült-e, vagy hogy tud-e segíteni, szeretnék-e azzal a trolival közlekedni még akkor esetleg, vagy megvárnám a következőt” – tette hozzá az édesanya az RTL Híradónak.

Az anya panaszt tett a Szegedi Közlekedési Kft.-nélA társaság azt közölte, hogy az ügyben azonnal vizsgálatot indítottak, de az még nem zárult le.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A magyarok megbosszulják a spliti döntőn elszenvedett vereséget

A magyarok megbosszulják a spliti döntőn elszenvedett vereséget Horvátország és Magyarország néhány száz kilométerrel odébb, fél évvel később újabb...

60 éves Quentin Tarantino – képgaléria

Quentin Tarantino, .. filmek, képgaléria Forrás Hirmagazin.eu

A Disney és az április újdonságok – filmek rövid bemutatói

ÁPRILISI ÚJDONSÁGOK   PÁN PÉTER ÉS WENDY PETER PAN & WENDY DISNEY+ ORIGINAL FILM   Április 28. Kizárólag a Disney+ kínálatában A fiatal lány, Wendy Darling...

Tévhit, hogy a vízben található baktériumok okozzák a hüvelyfertőzéseket

Edzett hüvelyflórával induljunk a Húsvét ünnepének.. A legfrissebb hírek itt!   Erre ügyeljünk a húsvéti wellnesskor: Tévhit, hogy a vízben található...