Kezdőlap Szabadidő Bulvár Ennyi volt, végleg besokallt Pécsi Ildikó: kemény lépésre szánta el magát az...

Ennyi volt, végleg besokallt Pécsi Ildikó: kemény lépésre szánta el magát az unokájával szemben

17
Pécsi Ildikó úgy döntött, nem tűr tovább, harcba száll a házáért / Fotó: Pozsonyi Zita

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Budapest — Besokallt: feljelentette az unokáját Pécsi Ildikó (79)! A színésznő eldöntötte, nem tűr tovább, harcolni akar a házáért.

Mint korábban megírtuk, a színésznő és volt menye, Pártos Csilla (51) hosszú ideje pereskedett, ugyanis az egykor imádott unoka nem költözött ki Pécsi budai házából. Tavaly áprilisban a bíróság döntött: a fiatalembernek és édesanyjának mennie kell, ám az unoka nem hagyta el az ingatlant. Májusban a végrehajtó intézkedett: lefoglalta az ingatlant, majd rendőrök jelenlétében zárat cseréltek. Az unokának 30 napja maradt, hogy hátralévő tulajdonait elvigye, ám ez nem történt meg, sőt, amikor a színésznő megbízottja szerette volna birtokba venni a házat, kiderült: a zárat ismét lecserélték, a fiatalember pedig visszaköltözött.

– Feljelentést tettem a rendőrségen, mert jogtalanul lakik ott az unokám – jelentette ki a Blikknek Pécsi Ildikó, akit nagyon megvisel a hercehurca.

– Ebben szép lassan tönkremegy az ember… Nehéz a helyzet, hiszen úgy tűnik, valakinek mindent szabad. Szerintem ezt nem magától találta ki az unokám, de kérdés, kire hallgat ennyire. Igazából már a válasz sem érdekel, mindegy, csak legyen vége! Nagyon kell vigyáznom magamra és Édesjólajosomra is, életben kellene valahogy maradnunk.

Májusban a végrehajtó rendőr jelenlétében zárat cseréltek a budai házon, de hiába / Fotó: Grnák László

Pécsi a történtek és az éveken át húzódó viszontagságos bírósági ügy ellenére kedves emlékeket őriz a ma már egyetemista unokájáról.

– Annyira aranyos gyerek volt! Boldog voltam, ha vele lehettem, nagyon szerettük egymást. Meg kell mondanom, nagyon sajnálom őt. Máig őrzök egy virágcsomagoló papírt, amire egy kis üzenetet írt nekem a 70. születésnapomon. Azt írta rá, hogy „Mama, nem azért vannak sokan a születésnapi bulidon, mert annyi díjad és elismerésed van, hanem, mert mint én, úgy mindenki szeret téged”.Ez a fiú ilyen szépet tudott nekem írni, most pedig idáig jutottunk – mondta szomorúan Pécsi.

A színésznő jogi képviselője, dr. Magyar György szerint Pécsinek hamarosan meghallgatásra kell mennie.

– Ildikó magánindítványt nyújtott be a rendőrségnek magánlaksértés miatt. Elektronikusan és postán is eljuttatta a hatóságnak, s most várni kell, hogy a hatóság elkezdje a nyomozást – mondta lapunknak az ügyvéd. – Adatokat kell gyűjteni, és minden bizonnyal meghallgatják Ildikót, valamint az unokáját is – tette hozzá.

Magyar György meghallgatásokra számít / Fotó: Isza Ferenc
blikk