-4.4 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Ennek a videónak léteznie sem lenne szabad – most mégis megnézheted…

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bár a tudósok váltig állítják, hogy az idegenekkel még nem sikerült felvennünk a kapcsolatot, egyre több videó bizonyítja ennek az ellenkezőjét. Szerintük ezek a felvételek egytől egyig hamisítványok, vagy legalábbis meg lehetne magyarázni valami földi életformával…

Az UFO-hívők szerint nem is mi, hanem inkább az idegenek keresték a módját annak, hogy felvegyék a kapcsolatot velünk. Hogy mi mehetett félre, nem tudni. Jelent pillanatig az ufológusok szerint vagy egy tucatnyi földönkívüli, intelligens életforma képviselői tartózkodnak a Föld nevű bolygón. Ebbe beletartoznak az emberszerű idegenek éppúgy, mint a nagyfejű szürkék, a magas fehérek, a rovarszerű lények, vagy a humanoid hüllők – írja a napiufo.hu.

Sokan hiszik, hogy az interneten százszámra terjedő, különféle idegen lényekről készült újabb és újabb felvételek jó része valódi. Ha csak a valószínűségét nézzük a dolognak, akkor sem lehet mindegyik hamisítvány… Persze az emberek nagy része nem veszi komolyan az efféle videókat. Miért is tenné? Vakon hisznek a tudománynak és a tudósoknak, akik végül is azt mondanak, amit akarnak… vagy legalábbis, amit engednek nekik.

A döbbenetes videót ide kattintva nézheted meg!

Ennek a videónak léteznie sem lenne szabad - most mégis megnézheted... 1

Sokáig hittük például, hogy a Föld lapos. Aki mást mondott, a keresztény inkvizíció máglyára vetette eretnekségét. Majd több száz évig abban hittünk, hogy gömbölyű… mert azt mondták a tudósok. Napjainkban sokan ismét abban hisznek, hogy lapos… most őket nézik bolondnak. (Persze egyiküknek sincs igaza, mert valójában amorf krumpli alakja van.)

Vajon ki a bolond? Aki azt hiszi, hogy mindegyik hamisítvány, vagy az, aki fenntartja annak lehetőségét, hogy valamelyik valódi lehet?

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright; Igaz történet alapján – A beszállító – videó

Tom Cruise új filmje egy elképesztő igaz történetet dolgoz fel. Barry Seal amerikai pilóta volt, aki a Pablo Escobar-féle...

Előkerült a nő, aki elvette Harry herceg szüzességét egy kocsma mögött – fotók

2001-ben történt az eset, hamar végeztek. Nemrég meg Harry herceg könyve, amely több érdekes, eddig nem hallott történetet tartalmaz,...

Ukrajna legitim katonai célpontnak tekinti Moszkvát..

Ha a háború úgy alakul Kijev egy percig sem fog hezitálni, hogy tűz alá vegye az orosz fővárost. Legitim...