20 C
Budapest
2022. május. 27. péntek

Empaták, akik képesek felismerni a hamis embereket

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az empátia olyasmi, amihez mindannyian lágyan hozzá vagyunk huzalozva. Képesek vagyunk megtapasztalni mások helyzetét úgy, mintha az a sajátunk lenne. Ez tényleg egy hihetetlen képesség, ami nagy felelősséggel és egyben hatalommal is jár. De ezt a hatalmat sokan elfelejtették, és maguk mögött hagyták. Ám van az embereknek egy másik típusa, akik nem csak elismerik, hanem élnek is ezzel a képességgel. Ők az úgynevezett empaták. Nem csak abban jók, hogy megtapasztalják mások érzelmeit, hanem képesek kiszúrni a hamis embereket is. Hogyan?
Empaták, akik képesek felismerni a hamis embereket

Érzékelik, ha valaki egy báránybőrbe bújt farkas

Talán a legjobb eszköz egy empata kezében az a képesség, hogy képes kiszúrni egy báránybőrbe bújt farkast. Vagyis olyasvalakit, aki úgy tűnik, mintha nagyszerű szándékai lennének, de valójában a legrosszabbat akarja. Az empaták gyakran bölcsebbek a koruknál, és átlátnak az ilyen emberek cseledetein.

Meg tudják mondani, hogy mikor vagy bizonytalan

Gyakran előfordul, hogy az emberek nem azért hamisak, mert rosszindulatúak akarnak lenni, hanem inkább azért, mert kényelmetlenül érzik magukat a saját valódi énjükkel. Az empaták képesek megmondani, ha valaki éppen bizonytalan önmagával kapcsolatban, és a hamis arcát mutatja.

Képesek megmondani, ha valaki hazudik

Az empatáknak megvan az a rejtélyes képességük, hogy megmondják, mikor találsz ki egy történetet, hazudsz valamiről, vagy szépítesz egy mesén, hogy támogassanak téged. Ez egy olyan trükk, amin könnyedén keresztüllátnak.

Tudják, ha a dicséret hamis

A hamis emberek mindig megpróbálnak mások jó oldalára hatni ahogy csak tudnak, de az empaták képesek ezt kiszimatolni. Meg tudják mondani, amikor a dicséret hamis, és nem kérnek belőle.

Képesek megérezni mások gyűlöletét

Az empaták egy kicsit olyanok, mint a jedik – képesek érzékelni a gyűlöletet, amely végigfut az embereken. Ha valaki haragtartó, azt is megérzik. Tudják, ha a másik ember nem tud elszakadni a korábbi érzéseitől. Meg tudják mondani, ha valaki csak tettet egy érzést.

 

forrás: Újvilágtudat

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Kiengedné Oroszország az Ukrajnából induló gabonahajókat

Az oroszok ezért cserébe egyes szankciók feloldását kérik. Oroszország kész „humanitárius” folyosót biztosítani az ukrajnai élelmiszerszállító hajóknak, abban az esetben,...

Putyin: Oroszország megoldott egy fontos feladatot

Oroszországnak sikerült megoldania az importhelyettesítés fő feladatait az ország szuverenitását biztosító kulcsterületeken - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök...

„Hagyja abba!” – Terhes nő rabolt ki egy 90 éves nénire Pest megyében

Terhes nő rabolt, rendőreink elfogták .. Kopogott a terhes nő A rémült idős telefonált segítségért 2022. május 23-án kora reggel...

Magyarországra szökhetett a gyilkos egyetemi oktató, aki agyonverte a fiatal doktoranduszt: egyre borzalmasabb dolgok derülnek ki róla

Kegyetlen gyilkos bujkálhat Magyarországon, legalábbis a román rendőrség feltételezése szerint könnyen lehet, hogy hazánkba menekült a 43 éves...