28.6 C
Budapest
2022. augusztus. 7. vasárnap

Emberségből jeles: egy utcán bántalmazott nő védelmére kelt a biztonsági tiszt! Köszönjük!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bátorságból, emberségből mutatott példát a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet biztonsági tisztje, amikor egy utcán megtámadott hölgy védelmére kelt.

Marosi Dénes biztonsági tiszt védett meg egy hölgyet/ Fotó: Pexels

Marosi Dénes biztonsági tiszt védett meg egy hölgyet/ Fotó: Pexels

Szolgálati feladataival végezve, 2020. december 25-én hazafelé, a családjához sietve arra lett figyelmes Marosi Dénes, hogy egy nő ököllel ütlegel egy másik hölgyet a Kozma utcai buszmegállóban, miközben egy férfi nézi őket. A 2004 óta hivatásos állományban lévő éri számára nem volt kérdés, hogy a bántalmazott nő segítségére siessen.

A férfi megállt, kiugrott az autójából, majd a támadót felszólította, hogy hagyja abba a cselekményét. Az agresszív nő ekkor – a társával együtt – úgy döntött, elmenekül a helyszínről

Az elkövetőknek azonban nem volt szerencséjük, mert a biztonsági tiszt az időközben értesített rendőrök megérkezéséig a helyszínen tartotta őket.

Marosinak köszönhetően a megtámadott hölgy kisebb sérülésekkel úszta meg a dolgot.

Az elkövetőt és társát a rendőrség munkatársai előállították.

blikk

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Így dolgoznak rendőreink – videó

Így fogták el a veszélyes bűnözöt.. Videó itt! Hirmagazin.eu

A szeder finom, édes és egészséges

Emlékszem, amikor gyerekkoromban nagymamánál ettük a szedret és nem foglalkoztunk azzal, hogy aztán kékesfekete szájjal bújunk elő a...

Kis Magyarország, nagy klasszisokkal, .. mennyire bosszanthatja ez a világot: Kopasz Bálint ismét világbajnok! – Gratulálunk a kimagasló sportteljesítményhez!

Kopasz Bálint visszaszerezte a világbajnoki trónt kajak egyes ezer méteren. Olimpiai bajnok klasszisunk hatalmas csatában, minimális különbséggel győzte le...

Augusztus nyolcadika a cigány dal napja – holnap lesz

Az első magyar dal napját követően, 2008-ban jutott eszébe Rostás Mihály Mazsinak, hogy jó lenne megszervezni a cigány...
facebook