34.1 C
Budapest
2022. június. 27. hétfő

Elvetemült gazember: Ez a „férfi” víz alá nyomta és orális szexre akarta kényszeríteni a 15 éves lányt a jászapáti strandon.. (18+)

Dátum:

Megosztás:

A bűnöző – ahelyett, hogy meghúzná magát – nagy hangon, erőszakosan tartja rettegésben a környezetét. Ismerős jelenség, ugye?

Akár egy villamoson, akár egy strandon is találkozhatunk olyan „emberekkel”, akik azt gondolják, mindent megtehetnek másokkal. Most éppen a jászapáti strandon történt olyasmi, amit minden ember elítél. Reméljük, a bíróság is.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint egy, már sokszor büntetett 42 éves férfi molesztált egy 15 éves lányt. A helyi strand melegvizes medencéjében közeledett a kislány felé azzal az ürüggyel, hogy majd megtanítja úszni. A lány persze, nem szerette volna, hogy az egyébként ittas idegen úszni tanítsa, ám az agresszív férfi magához szorította, többször a víz alá nyomta, illetve a fürdőruhája alá nyulkált. Majd letolta a nadrágját, a lányt a víz alá nyomta azzal, hogy őt a víz alatt orálisan elégítse ki. A kislány hiába próbált a jóval erősebb férfi szorításából szabadulni, nem tudott, ám a kiabálását meghallotta az egyik barátja, végül ő szabadította ki.

Az erőszakos férfi még akkor is a lány után ment, amikor az felöltözött, hogy elhagyja a strandot. A lány barátja ismét a védelmére kelt, őt a 42 éves erőszakoskodó pofonvágta és megfenyegette.

Az ügyészség indítványozta a férfi előzetes letartóztatását, amit a bíró el is rendelt. Az erőszakoskodó a tettéért akár 12 évet is kaphat. A döntés még nem végleges az előzetes letartóztatásról, ám tény, hogy gyanúsítotti kihallgatásakor a férfi mindent tagadott.

24.hu

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

DIE WELTWOCHE: Visszatérhet a magyar Aranycsapat? – YouTube videó, az Aranycsapat legeredményesebb VB-szerepléséről

Frank Furedi magyar-kanadai író, társadalom-kutató és a Canterbury-i Kenti Egyetem szociológia emeritus professzora úgy látja, hogy a magyar...

Ezt eddig nem tették a kirakatba: aki ebbe a csoportba tartozik, ősztől négyszeres díjat fizet a gázért, de az áram is brutálisan drágul!

Aki kikerül a rezsicsökkentett díjszabás alól, annak a jelenlegi ár többszörösét kell kicsengetnie. A kormány két hete hozott rendeletet...

Alekosz brutálisan beleszállt a visszatérésre készülő Joshi Bharatba: „Mégis, miféle értéket akar képviselni? Olyat, amiben megmutatja, hogyan kell tönkretenni egy boldog családot?”

Ahogy arról médiánk is beszámolt, Joshi Bharat Palik László Hova tűnt? című műsorának adott interjújában bejelentette, fél éven...

Szijjártó Péter újabb bejelentést tett

Air China kínai légitársaság újraindítja a több mint két éve bezárt járatát Peking és Budapest között, így július...