15.7 C
Budapest
2023. szeptember. 24. vasárnap

Eltűnt nagypapát keresnek már harmadik napja az áradó Duna mentén

Dátum:

Megosztás:

Szkok Mihály május 16-án tűnt el Dunaalmásról. A keresés harmadik napján már terepjárókat is bevetnek, miután se drón, se hőkamera, se keresőkutya nem akadt a nyomára.

Drónokkal és kutyákkal is keresnek egy kedden eltűnt dunaalmási férfit a térségben. Ősz Zoltán, a Neszmélyi Polgárőr Egyesület vezetője a Kemma.hu-nak elmondta, hogy a 73 éves Szkok Mihály május 16-án, reggel 7 óra körül ment el otthonról.

Mivel több óra után sem ment haza, a család a keresésére indult, de nem akadtak a nyomára, ezután kérték a neszmélyi polgárőrök segítségét. Ekkor már a tardosi önkéntes tűzoltók keresőkutyája, Freya is Mihály bácsi nyomában volt.

Személyleírás

Szkok Mihály 166-170 centiméter magas, 41-50 kilogramm, vékony testalkatú, ősz hajú, szemüveges. Eltűnésekor kék színű munkáskabát, szürke melegítőnadrág, kék kockás ing és szürke-kék keresztcsíkos pulóver volt rajta, illetve világoszöld baseball sapka Keg felírattal. Ha valaki látta, a 34/586-854-es telefonszámon értesítheti a tatai rendőröket.

− Az idős férfi lakcímétől a keresőkutya háromszor is az Által-érhez vezette a gazdáját, Eelekes Zsoltot, ott azonban megszűnt a nyom. Így ezen elindulva a keresőcsapat az Által-ér mentén, a környező fás, bokros területen kereste az eltűntet, majd a Duna-parton folytatódott a kutatás. A család elmondása szerint Mihály bácsi már máskor is elment sétálni, akkor a dunaalmási lovarda mögött, a folyóparton akadtak rá, így arrafelé is kerestük. De néztük a pihenőtónál, illetve Almásfüzitőnél, az egykori gázterminál közelében is. A bácsi ugyanis onnan ment nyugdíjba, és hátha az emlékei arra vitték − sorolta a keresés helyszíneit Ősz Zoltán. Sajnos kedden nem akadtak az idős férfi nyomára, így szerdán még nagyobb erővel indultak a keresésére.

A legfrissebb hírek itt!

Felkérték a tatai polgárőröket, hogy csatlakozzanak a kereséshez, illetve a Kutyák Határok Nélkül Alapítvány kutyái és vezetői, és az eltűnt családja és barátaik is a férfi keresésére indultak. Időközben a hozzátartozók a rendőrségen is tettek bejelentést, így dél körül már a tatai rendőrök is részt vettek a kutatásban,  magyarázta Ősz Zoltán.

A tatai polgárőrök hőkamerával és drónnal is keresték a férfit, azonban késő délutánig sem akadtak a nyomára, így aznapra felfüggesztették a kutatást.A keresést azonban nem adják fel. A neszmélyi polgárőrök csütörtökön terepjáróval kutatják át azokat a területeket, amiket gyalogosan nem tudtak megközelíteni. A tatai polgárőrök arról is beszámoltak, hogy az elűnt Mihály bácsi fia és unokája is segítette a keresést.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Gyilkos Joe (Killer Joe), amerikai thriller – videó (18+)

Chris-re, a huszonkét éves drogdílerre rájár a rúd. Ám a dolgok rosszról még rosszabbra fordulnak, mikor alkalmazza a...

Jennifer Love Hewitt – Ügyféllista (The Client List) – videó

Samantha Horton egy texasi kisvárosban él a családjával. Az egykori szépségkirálynő hajdan szebb napokat látott, most viszont nehéz...

Üzent Zelenszkij a lengyeleknek: Vagy minket támogattok, vagy az oroszokat

Az ukrán elnök szerint, aki nem támogatja őket, Oroszországnak segít. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Kanadába látogatott, ahol Justin Trudeau...

Angliában a migránsokat legalább háromcsillagos szállodákban kell elhelyezni

A belügyminisztérium által kiadott közlemény szerint mivel a lakhatásuk költsége napi 8 millió fontra emelkedett, így ez a...