-1.3 C
Budapest
2023. február. 8. szerda

Eltűnt két gyermek és egy fiatal lány!

Dátum:

Megosztás:

Mindhármukat rendőreink jelenleg is keresik.

gyermekek,eétűntek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság 01140-157/581/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Balogh Szimonetta Melinda ügyében.

Rendőreink őt is keresik, jelenleg is!

A rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves lány egy VIII. kerületi bevásárlóközpontból 2022. november 27-én ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik.

A kamaszlány eltűnésekor fekete szoknyát, fekete felsőt és garbót viselt, egyéb különös ismertetőjegye nem ismert.

.A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.​

***

A 14 éves lányt a rendőrök jelenleg is keresik.

gyermekek,eétűntek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság 01140-157/587/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Badé Evelin ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 14 éves lány zuglói lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, a rendőrök jelenleg is keresik.

-A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a 14 éves lány tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

***

Székesfehérvári nyomozóink a lakosság segítségét kérik az ismeretlen helyen tartózkodó fiatal megtalálásához.

gyermekek,eétűntek

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010-157/474/2022. körözési számon folytat eljárást Kóródi Valentin eltűnése ügyében.

A 14 éves fiatal  a jelenlegi adatok alapján 2022. november 29-én a hajnali órákban lepsényi gondozási helyéről engedély nélkül távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések nem vezettek eredményre.

1Kóródi Valentin körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, világosbarna rövid hajú.

Eltűnésekor fekete pulóvert, fekete nadrágot és kistáskát viselt.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható Kóródi Valentint felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentes segélyhívó  számon!

Segítségüket előre is köszönjük!

police.hu nyopmán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Mindkét lábát amputálni kellett az olimpiai bajnoknak

Mindkét lábát amputálni kellett a korábbi orosz műkorcsolyázó Roman Kosztomarovnak, aki 2006-ban jégtáncban téli olimpiai aranyérmet szerzett. A többszörös...

Nagyon rossz irány: az ukránok orosz területek célbavételét emlegetik, az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak

A Mandiner is megírta: az oroszok ultimátumot adtak az USA-nak. „Az orosz félnek nem áll szándékában eltűrni az amerikai nagykövetség...

Az EP-jelentéstevője szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt

Gwendoline Delbos-Corfield francia zöldpárti politikus szerint Magyarország veszélyt jelent az EU-ra a nagy orosz befolyás miatt. Szerinte a magyar...

Megtalálták az elveszett várost az óceán mélyén – videó

A Közép-atlanti gerinctől nyugatra, az óceán mélyén tornyok csipkézett tája emelkedik ki a homályból. Krémszínű falaik és oszlopaik kísérteties...